Tüp bebeğe başlamadan gerildim

Bu tarz stresli şeyleri kendi evinde yaşamak daha rahat diye düşünüyorum.
Orda kalmayın açık açıkta söyleyin kendi evimde daha rahat ederim diye ayıp bir şey değil ki bu

Normali bu zaten bana kalırsa ama işte bazı insanlar cidden tüp bebeği duyunda uzaydan yaratık inmiş gibi davranıyor
Aman boş verin siz onları.
Hic moralinizi bozmayin stres cok buyuk etken.
Herkese kulaginizi tikayin gidin rahat rahat isleminizi yaptirin

Keşke kimseue ne yaptığınızı söylemeseydiniz
Stres de çok etkiliyor çünkü

Reactions: H M
Ya zaten doktorum da yatmaya karşı bi dr yatmayıp ta evde amuda kalkacak halim yok zaten kendi kendime ve eşimle kalmak istiyorum sadece ki eşime güvenmesem zaten kendim derdim burda kalayım diye ama anlatamıyorum onlara
Soylemeseydiniz vazgeçtik diyin erteledik diyin konu kapansin olmassa
Sora kendiniz gidin.yani kalmiyorum demekte zorlanirsaniz şimdi her lafı da isitirsiniz sonra

Bu tarz stresli şeyleri kendi evinde yaşamak daha rahat diye düşünüyorum.
Orda kalmayın açık açıkta söyleyin kendi evimde daha rahat ederim diye ayıp bir şey değil ki bu
İnsan kimseyi görmek istemiyor zaten ay bana kalsa kimseye duyurmazdım da işte daha ilk deneyim olduğu için teyzem de uğraştı bu yollardan geçti akıl almak için söylemiş bulundum yoksa demezdim bu defada her gün arayıp durum sormalar gerçekten düşündükçe geriliyorum

Şimdi Derinnn bir nefesss alippp verinnnn...
Tedavi sırasında en çok ihtiyacınız olan şey kafa rahatlığı...
Bizim tedavi olduğumuz merkezde farklı yerdeydi aramız bir buçuk saat doktorum ilk gün yolculuk yapmamı istemedi tanıdığın varsa orada kal yoksa misafirhanemizde kal demişti.. İlk gün kalabilirsiniz...
Onun harici kim ne derse desin tedaviniz boyunca duymayın görmeyin takmayın..
Bizim bu ay görüşmemiz vardı doktorumuz hazirmisin dedi değilim tatile çıkıp hazır olunca gelicem dedim... Önce benim ruhumun,kafamın,bedenimin hazır olması lazım...

Soylemeseydiniz vazgeçtik diyin erteledik diyin konu kapansin olmassa
Sora kendiniz gidin.yani kalmiyorum demekte zorlanirsaniz şimdi her lafı da isitirsiniz sonra
Ay onu dersem gel bana bak diyecek zaten acele etme demişti teyzem de hamile ve şuan zorlu geçiyor

Reactions: H M
Ben otelde kalmayı düşünüyorum ilk gün eğer eşim tam gün izin alabilirse kafamı rahatlatmak için yazmak istedim zaten buraya inanın kafamızda kura kura artık en ince detayı bile takar olduk

Valla iman gücüyle olsaydi benim kaynana tarafı beni her gün doğurturlar hic bir aşılama işlemimde negatif çıkmazdı
İlk aşılamam negatif ciktiginda esimin anneannesi kaynanama kizmisti, iyi okuyamiyon diye
Ayy Allahım yaa tabiki herşeyin başı dua ama olmamasında sa bi hayır var bunu bilmeleri lazım o kadar iman gücü olan bi insanın

Aslında teyzeniz o kadar iyi niyetli söylüyor ki. Ben normalde eşimle kendi kendimize yeteriz derdim hayatımda hiç muhtaç kalmadığım kadar annemle kayınvalidem muhtaç kaldım. 3 ay neredeyse her günüm annemlerde geçti kalan zamanlarımda kayınvalidemlerde çünkü lokma yemek yiyemedim, baş dönmesi, bulantı, evden tiksinme vs... Anneme ilk söyledim dedi gel kal vs bende gerek yok iyiym vs diyordum 7. Haftadan sonra dayanamadım attım kendimi. Muhtemelen teyzenizde zor geçiriyorsa empati kurmuştur.
Umarım kolay, rahat bir süreç geçirirsiniz de ihtiyaç hissetmesiniz. Ayrıca kayınvalidenizin yada diğer kimsenin söylediklerine kulak asmayın. Zaten kimin hangi yolla bebek sahibi olduğunuzu bilmesine gerek yok, konusunu bile açmayın.

Canım benim mesafe daha fazla diye belki ama gidip gelmek yıprattı biraz. Ama senin mesafe daha yakınmış. İnşallah zorlanmadan gider gelirsin

Ben otelde kalmayı düşünüyorum ilk gün eğer eşim tam gün izin alabilirse kafamı rahatlatmak için yazmak istedim zaten buraya inanın kafamızda kura kura artık en ince detayı bile takar olduk
Otelde güzel fikir bizim tanidiklar olmasına rağmen misafirhanede kalmıştık bizim doktorda yatma taraftarı ayaklarını uzat dinlen demişti.

Yakın canım zaten ilk gün kalırız diye düşündük ama ben devamlı orda kalamam ki insan evinde beklemek istiyor her ne sonuç çıkarsa
Devamlı kalma zaten rahat hareket edemezsin transfer sonrası kendini yormadan evinde kafan rahat beklersin süreci.. Dondurulmuş embriyo transferi mi yapılacak..

Tabi tabi eşinle istişare yapıyorsun. Yeri geliyor hayal kuruyorsun, yeri geliyor umutsuzluğa kapılıyorsun. Ama birlikte yapıyorsun
Yani aşılamada da kalmadım ben ki eşim o kadar güzel baktı ki şuanda bile tereddüt etmeden evimde kalmayı istiyorum biliyorum onlarda beni düşünüyor ama kendim için en iyisini ben isterim önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…