• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

vaolla cnm eğer yaza kadar olmazsa bebiş
yazın mustafa amcayta üp yaptırmaya gelıcez
ama umarım gerek kalmz benım en yakın dostlarım orda yasıo
bende ıstanbuldan mezunum
gelırız mutlaka bı gun:)))

işaaaaalllllllllllaaahh kızlarrr bebişimle geliyoruz dersinn canımmmm benimmmmmmmmmmm:52:

amanınn kaçırdım geyiği

karasal ve umut bi kerem ben fıs fıs özürlüyüm kuru muru kar etmez bana. bağırsaklar tembel anam tembel ama şimdi gebe kalınca daha da yavaşladı :52::52:

derin biz yemeğe gelmicez bi kere biz öyle uzun gecelerde sıkılmayasınız eşinle diye :33::33:
derincim ben izmir deyim ama ist. a hiç gelmem umutla da görüşemiyoz... ben kk da yeniyim ablası...

işaaaaalllllllllllaaahh kızlarrr bebişimle geliyoruz dersinn canımmmm benimmmmmmmmmmm:52:

ayyy ınsallah cnm göbüşleri tokuştururuz ınsallah
cok ıstıorum burdakı arkadaslarımın hepsı hamıle olsun cunku
cok zor yolunu gözlemek ama peygamberlerden coğuda coocuk konusunda ımıhan edılmısler
rabbım bı gun sabrımızın mukafatını vereck ben ıannıorum az kaldı:)))

amanınn kaçırdım geyiği

karasal ve umut bi kerem ben fıs fıs özürlüyüm kuru muru kar etmez bana. bağırsaklar tembel anam tembel ama şimdi gebe kalınca daha da yavaşladı :52::52:

derin biz yemeğe gelmicez bi kere biz öyle uzun gecelerde sıkılmayasınız eşinle diye :33::33:
derincim ben izmir deyim ama ist. a hiç gelmem umutla da görüşemiyoz... ben kk da yeniyim ablası...

abuuuuu kabızlık varsaa daha kötuu kokar abbbawwwww dılber halanın deyımıyle:))))
kızz hatun cıtır annem 26 yasındaymıssss:)))))

bız gebeyız ıkızlerle kuzum ıcemıyopruz zaen aramızda 3 gun var
ben yumurtlamadan 5 gun oncekı ılşkıyla hamıle kaldımm mucıze gıbı değilmii
ıkızlerın de meğer o tupu zıpkın gıbıymıss acıkmıss sonuna lkadar oyle ıste bu da bızım hıkayemız:))):52::12::52::52:

heee yavv ne çok uğraştık meğer sorun filan yokmuş. sizin spermler 5 günde anca gitmiş benim tüp de bahçe hortumu gibiymiş anam en kalınından açık yeri yetmiş:52::52:

bu arada karasal ı kaçırmışınız kızlar balata ları yaptırmaya mı gitti acep:9::9:
nerdesin kız karasalllllll daha çok bilgi var gel bak neciplikastirinata yöntemini anlatcam sana gelll sakın kaçma burası senin kendini bulacağın yer. kafadan bacaklılar topiği bu:52::52:

Son düzenleme:
abuuuuu kabızlık varsaa daha kötuu kokar abbbawwwww dılber halanın deyımıyle:))))
kızz hatun cıtır annem 26 yasındaymıssss:)))))

yok kız biliyom bebe o daha benim ki lafın gelişi ........hem kokmuyor işte yapamıyom ben tertemiz bi kadınım hayatım boyunca hiç osurup mıçmadım işemem bile gaz şöle dursun hehehehe sanatçı gibi kadınım...

Son düzenleme:
heee yavv ne ok uğraştık meğer sorun filan yokmuş. sizin spermler 5 günde anca gitmiş benim tüp de bahçe hortumu gibiymiş anam en kalınından açık yeri yetmiş:52::52:

bu arada karasal ı kaçırmışınız kızlar balata ları yaptırmaya mı gitti acep:9::9:
nerdesin kız karasalllllll daha çok bilgi var gel bek neciplikastirinata yöntemini anlatcam sana gelll sakın kaçma burası senin kendini bulacağın yer. kafadan bacaklılar topiği bu:52::52:

ahahahahaha sorma cnm en son preseed kullananlar topiğnde görülmüş:)))))
kızcağıza bırden cok yontem soyledık kızz yasıda ufakmıs daha aplası:)))))
ayy allah senı kızler o yonteı nerden buldun ben de duydumm cok etkılıymıs:52::52::52:

heee yavv ne ok uğraştık meğer sorun filan yokmuş. sizin spermler 5 günde anca gitmiş benim tüp de bahçe hortumu gibiymiş anam en kalınından açık yeri yetmiş:52::52:

nerdesin kız karasalllllll daha çok bilgi var gel bek neciplikastirinata yöntemini anlatcam sana gelll sakın kaçma burası senin kendini bulacağın yer. kafadan bacaklılar topiği bu:52::52:

msj tekrarı...........

Son düzenleme:
amanınn kaçırdım geyiği

:DDDizmirrr biz gelirik o haldeeee:D:10:biner süpürgeme gelirimmmmm:32:kkda bir senem oldu tam ama eskidem hemen ben beee:9:

ayyy ınsallah cnm göbüşleri tokuştururuz ınsallah
cok ıstıorum burdakı arkadaslarımın hepsı hamıle olsun cunku
cok zor yolunu gözlemek ama peygamberlerden coğuda coocuk konusunda ımıhan edılmısler
rabbım bı gun sabrımızın mukafatını vereck ben ıannıorum az kaldı:)))

uutt aynen canım ya Rabbim sevdiği kuluna dert verir derler inşallahh görüp göreceğimiz bu olsun alarım kollarımıza sıpalarıı sğlıklaa:54:yaa gerçi gebe gebe yolda çekilmez hanii ikinizee olmadı ben gelicem sizeee:52:malum bende tıh yokkk:46:

yok kız biliyom bebe o daha benim ki lafın gelişi ........hem kokmuyor işte yapamıyom ben tertemiz bi kadınım hayatım boyunca hiç osurup mıçmadım işemem bile gaz şöle dursun hehehehe sanatçı gibi kadınım...

ayy sorma bende ılkokul öğremenım hiç wcye gımez
kaka yapmaz gaz cıkarmnaz sanırdım:))))
sımdıkı öğrencılerde oyle sanıomukı
bız cok garıpmısız safmısız ayolll:52::52::46:

:DDDizmirrr biz gelirik o haldeeee:D:10:biner süpürgeme gelirimmmmm:32:kkda bir senem oldu tam ama eskidem hemen ben beee:9:

uutt aynen canım ya Rabbim sevdiği kuluna dert verir derler inşallahh görüp göreceğimiz bu olsun alarım kollarımıza sıpalarıı sğlıklaa:54:yaa gerçi gebe gebe yolda çekilmez hanii ikinizee olmadı ben gelicem sizeee:52:malum bende tıh yokkk:46:

evet canım sen gel biz gebe yolculuk yapamayız. başımın üstünde yerin var.
eskimiş derin eskimiş derinnnn o kedi senin mi kıssssssss

Son düzenleme:

ayy eve datlummm sen gel kız ızmırde benım kayınvalıdeler var her yaz gelıoz
hiç olmadı yazın görusuruz:))))))
ayy benımde 1.5 yıl oldu sanırım ama
yaklasık 2.5 yıldır bebek avcısıyık:)))cok olmus yaww
ayy bız yazın ılk korunmadığımız ay tatıle cıktık vıdeo cekmısız
nıye geldık dıye soruo esım ben de bebek yapmaya dıorumm
cocuğumuz ılerde ızleyınce nerede olustuğunu görür fılan dıozz
hee dedım görrr cocouk yıllarca nasıl oluşamadığuını:):52::52::52:
kıs çok kastırdık ya gebe kalcaz diye en son da bu yöntemle kaldık yaa ondan buldum:52::52:
necip de eşimin vırt zırt kullandığı bi isim de:)

hehehe mesaj tekrarına cevap yazmışım.
bırbırımızı okadar ıyı tanıozmıı artık
yazmasamd anlıon sen onu:)))))))ajahahahahahha

Son düzenleme:
ayy eve datlummm sen gel kız ızmırde benım kayınvalıdeler var her yaz gelıoz
hiç olmadı yazın görusuruz:))))))
ayy benımde 1.5 yıl oldu sanırım ama
yaklasık 2.5 yıldır bebek avcısıyık:)))cok olmus yaww
ayy bız yazın ılk korunmadığımız ay tatıle cıktık vıdeo cekmısız
nıye geldık dıye soruo esım ben de bebek yapmaya dıorumm
cocuğumuz ılerde ızleyınce nerede olustuğunu görür fılan dıozz
hee dedım görrr cocouk yıllarca nasıl oluşamadığuını:):52::52::52:

bırbırımızı okadar ıyı tanıozmıı artık
yazmasamd anlıon sen onu:)))))))ajahahahahahha
gülim mi ağliyim mi halimize. sizinki demek tatilde oluşamadı bizimkide bilimum her tatil memleket her yerde oluşamadı. ta kiii bu aya kadar.:52::52:
allahım bende diyodum ki ilk deneme temmuzdu olsun dedim ağustos tada olsa olur... hehehe oldu oldu 12 ay sonraki ağustosun üstünden 4 ay geçiiiiiiiii

gülim mi ağliyim mi halimize. sizinki demek tatilde oluşamadı bizimkide bilimum her tatil memleket her yerde oluşamadı. ta kiii bu aya kadar.:52::52:
allahım bende diyodum ki ilk deneme temmuzdu olsun dedim ağustos tada olsa olur... hehehe oldu oldu 12 ay sonraki ağustosun üstünden 4 ay geçiiiiiiiii

kıııızzz benım oğlaan başlamıss yaa usmannnn
ben kaçıorum sekerlerrr kocam nasılsa ızlemıosun deyıp değiştırıo
ben onun half manini bıg bang teorsını ızlıorum ama:52::52::52:
öptummm canalrım görüşürüzzz:16::16::16:

Back