Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

son 6 ay lık hatta 1 senelik tahlilleri kabul ediyolar simiride orda alıyolar zaten ..ama sigara içtiğini sakın söylemeyinn eşinin..zaten sizinde sayınız bu sonuçlarla bizimkiyle aynı tabi inşallah bunlara gerek kalmaz ben aklında bulunsun diye yazıyorum

hoşbulduk canım damadımı bekliyorum bak vermiyom kızı kimseye :))))))))))))) bigün bu topiklere hamişim yazacaksın bizde kzıımla sevincez kızım evde kalmaktan kurtulacak :)))))))))))

nurcanım inşş ben hamişim yazarımda kutlarız burada
ama sen merak etme kıızn evde kalamz ben oğlan yapamsamda yeğenciğim var ona alırım kızı(avatarıma bak ne kadar yakışıklı) bak çok istikarlıyım enişteye kızını alma acısını ben yaşatacağımm

Herkese Merhaba
Böyle bir topic görünce hemen atladım. Bende kendi hikayemi yazmak isterim. Umarım Çok uzatmadan yazabilirim.
Ben 31 eşimde 34 yaşın. 5,5 yıllık evliyiz. Evliliğimizin nerdeyse 4 yılına yakın bir süre bebek istemedik. Sanki hemen olacak gibi. Daha doğru doğrusu ben istiyordum ama eşim istemiyordu hemen sorumluluk almak istemedi. Ona sürekli söylememe rağmen zaten istesekde hemen olmaz dememe rağmen beni dinlemedi. 5 ay kendimiz denedik olmayınca hemen doktora gittik. Doktorum biraz daha bekle demesine rağmen ben hemen bişeyler yapmak istedim. İLk aşılamam şubat 2010 da oldu. Tabi bu arada tabikide rutin testler yapıldı spermiograma bakıldı rahim filmi çekildi. Hiç birinde sorun çıkmadı. 38 milyon ileri hızlı spermimiz vardı ve bol yumurtamız. Ama peş peşe 2 aşılama daha yapıldı. Onlarda olmadı. Kesin bizde sorun var diyordum ama doktorum herşeyin normal olduğunu açıklanamayan infertilite olduğunu söyledi. Ben hiç ara vermeden bir tüp doktoruyla görüştüm ve hemen ağustos 2010 da ilk tüp bebek denemimi yaptım. Ama malesef boş gebelik oldu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktoruma hemen 2. ye başlamak istiyorum oda biraz bekle 2-3 ay ara ver dedi bende bekleyemem o kadar dedim ve araya 4. aşılamayı soktum tabi oda negatif. Hemen arkasından 2. tüp o direk negatif. Sonra doktorumla konuştum dedim bişeyler var bizde kesin yaptırmadığımız ne kaldı onlarda histereskopi, kan pıhtılşaması testi ve kromozon testi denildi bende tamam hemen yapalım dedim. Onlarda yapıldı ama onlarda bişey çıkmadı. Sonra hemen 3. tüpe başladım ve sonucunu 2 hafta önce pazartesi aldım pozitifti çok mutlu oldum peşpeşe 3 test yaptım değerim süper artıyordu ve sonra aniden kanamam başladı çok az ve sonra kesildi ama ertesi günü test yaptığımda değerim çok düşmüştü ve doktorum kimyasal gebelik dedi.

Bir türlü anlamıyordum bir çok kişinin çok ciddi problemleri vardı fakat hepsi bebeğine kavuşmuştu ama ben hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen hamile kalamıyordum. Çırpındıkça dahada batıyordum. Heçen hafta doktorumla konuştum ve en sonunda kızdı bana lütfen 6 ay ara ver gelme buraya doktorlardan uzak internette bişey araştırma kendi haline bırak dedi. Sen digital ovulasyon cihazı al ve bu 6 boyunca hiç yumurtalama günlerini kaçırma dedi. Bende sipariş verdim onu bekliyorum. Tabi birde yanında preseed jel sipariş verdim bari yapmışken tam olsun dedim.
Benimde hikayem böyle şimdi 6 ay normal deneyeceğim tabi dayanabilirsem 6 ay doktora gitmeden :))))
Umarım sıkmamışımdır sizi biraz uzun oldu. Daha yazacak çok şey vardıda yazının uzunluğundan korkmayın diye kısa kesiyorum :))))

hoş geldin aramıza
her tüpbebek ve aşılamadan sonra ki 3 ila 6 ay arasında vicut aldığı homonları ancak atabiliyor bu nedenlede tüp bebek merkezleri pek önermezler hemen 2. 3. tedviyi ve bu tedvailrden sonra doğal yoldan gebelik şansıda aratar infertilite olan kişilerin
umarım daha fazla bekletmeden bebişin süpriz yapar

yaaa o zaman bizimkileri kabul etmezler canım yaa eşimin sigara içtiğini sölemeyelim de dişlerini napacaz50 metreden belli içtiği ayy çok güldüm canım yaa valla burcucum sen de istanbuldasın dimi neresindensin

Hoşbuldum canım.
Ben hiç kendime zaman tanımadım normal hamile kalmak için. Dedim aşılamayla ve tüple olmadıysa normal hayatta olmaz dedim ve nefes almadan devam ettim. doktorların kızmasına rağmen yoluma devam ettim. Ama şimdi kararlıyım 6 ay ara vereceğim bakalım neler olacak :)))))

merhaba canım umarım bidaha doktora gitme sebebin bebeğinin kesesini ve kalp atışlarını görmek için olur oda bu yıl içinde olsun inşallahh

yaaa o zaman bizimkileri kabul etmezler canım yaa eşimin sigara içtiğini sölemeyelim de dişlerini napacaz50 metreden belli içtiği ayy çok güldüm canım yaa valla burcucum sen de istanbuldasın dimi neresindensin

allah seni.))pek konuşmasın oda sen konuş
evet istanbuldayım başakşehirdeyim ben. bizde biara beylildüzünü düşündük ama çok uzak geldi.

burcucum çapada ki doktorlardan memnun kaldın mı ilgi alaka nasıldı pek tavsiye etmiyolar infertilite bölümü için

canım zaten 4 yıl istemedin bütün bunları 1,5 yılamı sığdırdın hiç kendini rahat bırakmamışsın ..inşallah bu 6 ayda kendiliğinden olur .sakın bi dokora gitme al ovulasyon testini stres de yapma bak gör çünkü ikinizdede problem yok inşllh olur.
doktorların söylediği tek bi şey var stres geçen gün medicanın doktoru anlattı çiftler geliyo tüp bebekle çocuk sahibi oluyo seneye bi bakıyoruz kendiliğinden hamile kalmış gelmiş .yani herşeyi etkiliyo..

inşallah arkadaşım benim de 4 negatifim oldu ama artık eskisi kadar üzülmemeye çalışıyorum
Canım tabiki üzülmemek gerekiyor biraz güçlü olmamız gerekiyor yolumuza devam etmek için. Birde bu işler biraz kısmet işi ben buna çok inandım ama gene tabi sürekli tedavi oldum. Benim tanığım ve eşinde varikosel olan tüp yaptırıp tutmayan ve bir sonraki ay normal hamile kalan arkadaşlarımıda gördüm. O yüzden asla pes etmek yok. Taki hedefimize ulaşana dek.

çok doğru benim üzülmemin asıl sebebi yolun yarısına gelmiş olmam 35 e girdim yoksa 20 li yaşlarda olsaydım bu kadar üzülmezdim

burcucum çapada ki doktorlardan memnun kaldın mı ilgi alaka nasıldı pek tavsiye etmiyolar infertilite bölümü için

yoo asla hepsi çok ilgili ve güleryüzlü çok memnun kaldım zaten bi kere simir için kontrol ettiler rapor istediğimizi söylediğimiz için.bende gitmeden önce hep böyle söylüyolardı..androloji bölümünün doktorlarıda hocasıda çok süper doktorlar .tabi memurları fena

canım malesef bunların hepsini 1,5 yıl içine sığdırdım hiç rahat durmadım. Ama artık duracağım biraz kendime zaman tanıyacağım. Biraz hırs yaptım galiba :)
Birde ben çok garibim çok stres yapmıyorum tedavi sırasında ve negatif aldığımda tam tersine yıkılmıyorum dahada hırslanıyorum garip bişey işte :))) Ama şimdi kararlıyım doktorumada dedim acayip gaza geldim normal hamile kalıcam dedim. Bakalım önümüzdeki günler neyi gösterecek :)))

inanmak başarmanın yarısıdır ben inanıyorum başırıcaksın inşallah..
ama söz ver rahat dur:)

çok doğru benim üzülmemin asıl sebebi yolun yarısına gelmiş olmam 35 e girdim yoksa 20 li yaşlarda olsaydım bu kadar üzülmezdim

Canım yolun yarısına geldim diyorsun sonuçta bende 32 olucam aslında hepimizin telaşı birazda yaşımızdan dolayı galiba (( Ama kısmette varsa bu işler yaşada bakmıyor.
İnşallah bu yıl bizim yılımız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…