• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

İKİZLEERRRR:9:anam yaa küçümen arının yaptığına bakkk:)yoğurtt kooyy :33:heheheh:))

Umutcumm hadi işallah bu ay biri patlatsın bir bebe beeeee:Dben diilim ama bil yani az az az azzcık bi kahve bişi geldi kılgibi bi akıntı kremin içinde:Dkanımcaaa öncü birlik buuu:D:31:

ayyyyyyyyyyyyyy evdeki tüm elektrikkllii aletler bozuluyorsaaa bu eskidiğiniz anlamına mı gelirrrr yaa aben mi yanılıyorummmmm:36::36::36::36::36::36::36:

ayyy bu sakat elimle yemek yapmazda burda yaza yaza daha da sakat edersem aç kalıcaz anacım. ben mutfaktayım ara ara gelir okur yazarım. okur-yazar diploması alıcam kk dan.hehehe:52::52:

rahatla tabi yaa amannnn ye iç keyfine bak.ister git evde 50 lik test al yap yap rahatla:9::9:

sen kendin için en iyisini yapıyosun korkma tabi tüp senden korksun hayatım. ağlayıp da durma artık yeter emi.

öp valla çok yanıyo annnneeeeeee.......

vallahi konuştuk telde ohh güldük eğlendik. bebe mebe üzümez bizi:9::9:

hatırlıyorum aklıma sen geldin zaten. bereket olsun bari ne diyim.

ayyy başta kendine çıksın bu rüya. bende sürekli rüyamda seni gördüm umutcum. ben soruyodum bu ilaç doğru mu bu dr doğru ilaç mı vermiş sen diyordun hayır bu yanlış eksik fazla vb. ben sabaha kadar dr a iflit oldum...dr u değiştirdim gitti:) bi daha gitmeyi düşünmüyorum.klomen bitiyo ertesi günü dikkatini çekeyim 2 saat arayla hem ronya nın dr undan hem de medicalpark dr larından vedat bey e randevu aldım. ronya nın dr unun hemşiresi bile sordum da klomen bitince hemen gel dedi:52::52: benim dr un kendisi bile bunu diyemedi.dr lar umarım 2 kez muayene olduğumu anlamazlar bi günde. zararlı olur muki:9::9:
hangisini beğenirsem ona devam etcem 2 ay takip sora tüp. hadi bilemedin 3 ay. yapmadım demeyeyim next in dr u takip yapmıyormuş tahmin ettiğim gibi.

ayy nkızz kabuslarınamı gırer oldumm abbawwwww:))))
ıyı etmıssın kuzum bıseycık olmaz anlamzlar hangısı sınerse ıcıne ona devam edersın ohhh valla kurtulduk o salak drdan:))9

derinnnnn regl ıcın cok erken daha dpo 9 dasın 4-5 gunun var:)))
ınsallah yerkelme lekelsıdır bu:)))))

yaa ben bu jargona pek sabii kaldım dpo ne acebaa:))öylemii ama eee şimdi kırmızı çizgi çekmiş 15. güne orda çatlamış diyo kaliba
oha o halde 19 u mu diyo öyleyse üzerine mi 14 sayıcam:So halde 2-4 aralık yaa aman benim mercimek aklım her haltı anladı şu yımırtayıı anlayamadı yaa zati taployuda bozmuşum ahahahaha:Dbu arada test hala 2. kademeee:DDDumutt sende durum neeee;;)dakka skooorrr:))

yaa ben bu jargona pek sabii kaldım dpo ne acebaa:))öylemii ama eee şimdi kırmızı çizgi çekmiş 15. güne orda çatlamış diyo kaliba
oha o halde 19 u mu diyo öyleyse üzerine mi 14 sayıcam:So halde 2-4 aralık yaa aman benim mercimek aklım her haltı anladı şu yımırtayıı anlayamadı yaa zati taployuda bozmuşum ahahahaha:Dbu arada test hala 2. kademeee:DDDumutt sende durum neeee;;)dakka skooorrr:))

kıss napptın ıkı dakıkada taployaa bısey ekledınkı değiştirdı
akıntı fılanmı ekeldın 15.gune egg watery fılanmı dedın:)))))
yok yaa 13. olmusbence tabloyu bıdaha koy bakım eskı sayfalardan bakmısım kacırdım
dpo ovulasyından sonrakı gunler:))))
bende durum yeni bıttı gıbı reglımm kıı daha bı atraksıyon yok:))))

17sinden 24 üne kadar dpo demiş 12345678 diye saymış:)allahım yaşasın anlamamakk:.9ne diyo bu kardeş bana yaa:))

ee derinim sen bu tabloyu adet oldum diye bitirmişsin. damla geldiyse spotting var onu işaretle hafif vajinal kanama demek. tablon devam eder o zaman.

kız sen gebe olmayasın :52::52::52: bu kanama erken ama:) harbi yerleşme mi ki ne. kendine dikkat et bu günlerde var mı bi belirtin?

valla neden olmasın:)))
kuzum sen su sperm arama ıslemınıde yapır bakalım
vajına servıks uygunmu spermı saklamak ıcın yoksa,
hemen ölüolarmı
hayret valla klomn takıbını bılmyen drdan boyle bır ıstek:)))

valla neden olmasın:)))
kuzum sen su sperm arama ıslemınıde yapır bakalım
vajına servıks uygunmu spermı saklamak ıcın yoksa,
hemen ölüolarmı
hayret valla klomn takıbını bılmyen drdan boyle bır ıstek:)))

ya zaten bu isteği yüzünden bu ay da gitsem mi diyorum ama verdiği antibiyotiği de içmedim artık sinir oldum.antibiyotik manyağı yaptı bizi. ölüyolarsa napcak ki sanki tüp yapın dicek. vajinama benzin döküp yakıcak değil yaaaa..........
yani geçerli ve önemli bi tetkik mi bu hiç duymadığım bişey yaaa.
acaba diyorum ben mi abarttım kadına sinir olupta . ama kadın ilaç bitince çağırmadı bile beni 2 gün sonra gel o zaman diyo sorunca. yani bu bir eksi değil mi?

Son düzenleme:
Bugün cerrahpaşa da İsmail beye gittim.Artık devlet hastanesinde sadece derslere giriyormuş.Muayene etmiyo.Cerrahpaşa da prof kalmamış anlayacağınız yasa gereği onlar özeli seçtiler haklı olarak.Neyse ben 1.denememde başarısız olduğum için yumurta rezervim azalmış bu ay kafamı sakinleştirip kimseyle görüşmycem.Hayıt otu ve soğan kürüne bende buradski yazıları okuduktan sonra umutlandım.FSh değerim 14.36 bunun yüksek olmasının dışında bi sorun yok.Acaba hayıt otu bana fayda edermi.Ederse size yazacağım.İsmail beyde tedavi olan veya olacak olan varmı hanımlarr

anam yaaa ikizlerr sana özelden attım şifreyi neyin ya ben reghi diilmki neden öle olduu:53:yab böle kıl gibi bir kahver-lik kanamada diilde az az kremsi akıntım var yani çoook az olmakln birlşkte onun arasından çıktıı:))ikizzlerr ben şu sperm arama işini merak ettim yaaa:26:ben bebek istiyorum dedim gittim alll olur bebeniz dediler hemen tüp yaptık:9::37:ondan takip makip bu konularda çok az fikrim var ama denemeye değer yaaa nasıl olack çok merakkk ettim bennnnnn:32:

umut biliyomusun eşinin azosperm olduğunu öğrendiğimiz en yakın arkadaşıma bir yıl boyunca dru ultrasonu sokuppp yumurtayıı döllmeye çalışan spermm görüyorum demşşş::37:bu mal insan bana yılın sonunda dedi çok güvenmiş tabi benim ruhum muhalefet malumunuz :52:sonra tahliller tetkikler adamda sperm yok dışarı çıkan canlı...yaa yaşa ki gör demişlerr benim tüpçüye gittik kadın dedi biz mikroskopla zor görüyozzz:9:ahahahhaÇ:)dedim o abi keşke kahve falı baksa dimi amaa:)))

ahhh İKİZLERRR sen varya buralara yakın olaydınn senii çoktann kolundan tutup hem rüştü beye hem serap hanıma götürürdüm.biri yıllarca zeynep kamilin tüp bebek kilinik şefliğini yapmışşş öbürsü hem tüpçüü hemde riskli gebelik uzmanı gatadan emekli prof çok kıyaall toktorlarr örtmenimmm ya gözüm kapalı güveniyorumm ölee yaniii ki ben çok kıl insanım:(milletin yere koyamadığı yücel karamanı öldüresim geldiydii meselaaamm:)))

Back