- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #4.901
kuzum iyileştin mi senin gözlerin? azcık azcık bakıyosun demekki pc ye... başka nasılsın bakalım.cnm mrb nasılsıınnnn:)))9
valla gıtmesende stres oluosun
cunku bende bugun bı gdıdım dedım vazgectım
sımdı de bayrama kalırsa yumurta nasıl ılskı oılcak annemlerde dıorum bu ay bızden bısı yok
kacar yumurta yaa
ıkızlercım msjını bekledım ama yzamadın kız benım gozlr fena
bulanıklasıo cok bakınca
ben yarın bı gıtcem 13.gunum yarın
en azından bayrama mı çatlayacak nolcak tahmın ederım kacırırsak da umut etmem:)
cok öptum hepınızı
kuzum iyileştin mi senin gözlerin? azcık azcık bakıyosun demekki pc ye... başka nasılsın bakalım.
iyiyim diyelim. iğneleri oluyorum şu enfeksiyon için. popişim delik deşik oldu.oturup kalkamıyorum. işe yarasa bari... bende yarın gidicem galiba. randevu aldım ama her an vazcayabilirim.
yumurtayı da görmeyi çok istiyorum ama işte stres olmadan geçirmem lazım ovulasyonu.
bende bayramda yumurtlıcam büyük ihtimal o yüzden annem gelecekti gelme dedim bayram sonrası gelcek.
yani bayram diye gelcek olsa yine ertelemezdim de o öyle ziyaret yapacak o yüzden erteledim.
nasılsa bayramda yalnız değil diye içimi rahatlatıyorum.
bizim açık tüpten gelirse değerlendirmemiz lazım çünkü.
dr la konuştum çamaşır serdim kaçırmışım seni. sağlığın daha önemli kk yı boşver biz nasılsa buradayız...
13. gün de geç olmuş belki çatlamıştır bile. keşke 11 de bi gitseydin. ateşine bakıyomusun yükselmedi mi daha?
öpüyorum şimdilik........
haa bizim bayan boynuz yine kocasını bırakıp gitmiş hemde rapor alıp.tam salak. koca da ilk günden sevgililerine koşmuş.dakka bir gol bir....
inşallah yorulduğuna değmiştir güzel habelerle dönmüşsündür
kuzummm özlemısımm senınle konusmayı evet bıraz bakabılırum
bı sure sonra flulasıo:))))
kuzum 11 ve 12 de ovulasyon testo yaptım preseddle gelenelrden
hala aynı koyulukta değil ama cok sıkılde değil normalde benım yumoslar 13.gun 14. catlıo
gecen aykı ıstısna idi:)
ateşim yukselmedı 10.gunle aynıydı bugunku ateşim
sen bence git cnm gecen ay ben gitiim cok rahattım boşyere çalışmadık
kacırmadık dıyede rahattım:)
her halukarda stres oluoyoruz zaten görev gıbı oluo:)
bende yarın gıtcem dr bayrama gıtmemısse çatlamıssa rahatlarım barı ılla bayramda olsun dıye kasmam
ayy sormaa bızım hatunda rapor aldı gıttı de eşiyle sanırım
ona soyleyen arkadsa karası mesafelı davranıo sankı bıraz bana karsı da oyle hıssedıorum
kadın kocaya kızmıoda bıze kızıo nıye soyletıp rahatımı bozdunuz dıye:)
fenamı ettık adamcağızı bırakıp gıtcektı adamıda kattı hayatına bari:))))
valla kızıorum cunku herkes bılıo en yakın dostum dedıklerı bıle
ama sustular onlar ıyı oldu
zaten kendısı benımde dostum dediğim ınsanlardan değil cokda tınn yani:)))
hala ınanmıo öğrt. ıdasında esının okulu cok dedıkoduycuymus
oyle dıo bunlar ordan cıkmıs demye getırıo acıkca belırtmeden
sanırım bızde dedıkoducu olduk ogretmen mıleltı cok dedıkoducu zaten dedi:)))
allah seytana uydurmasın ama valla bı cok konuda kızdığım bı kadın
mesela sey dıor benım vucut ısım dusuk onun ıcın benım hep oğlum oluo
erkek coocuk sıcak vucutta durmuomus:)
yanıı benım esımın amelıyat olduğunu da bılıo mesela bıraz zamana lır doktor demıstım
ama sağolsun o konuyu hiç açmıo:)
yok be balım nerdeeeee gittik dr eşimi muayene bile etmedi(biz göz polikiniğine gitmişdik bu sefer)görme alanı çekildi geçen ay:26::26: ama dr sonuca bakmadı geçen ay bu ay için randevu verdiler:44:gittik dr baktı bu görme alanı testi yanlış yapılmış yenisini çektirin dediii 12. aya randevu verdilerrr :bunların hepsi bir yana :44::44::44:soruyorum eşimin gelmesine gerek varmı biz 3 saatlik yoldan geliyoruz diye:44::44::4 gelsin mutlaka diyor dr :44::44sonra eşim burada muayene yapmayacakmısınız diyorum yok gerek yok yeni sonuçla gelince yaparım diyorrr :47
ayy bunlar tam salak yaayok be balım nerdeeeee gittik dr eşimi muayene bile etmedi(biz göz polikiniğine gitmişdik bu sefer)görme alanı çekildi geçen ay:26::26: ama dr sonuca bakmadı geçen ay bu ay için randevu verdiler:44::44::44: gittik dr baktı bu görme alanı testi yanlış yapılmış yenisini çektirin dediii 12. aya randevu verdilerrr bunların hepsi bir yana :44::44::44:soruyorum eşimin gelmesine gerek varmı biz 3 saatlik yoldan geliyoruz diye:44::44::44::44: gelsin mutlaka diyor dr :44::44::44::44:sonra eşim burada muayene yapmayacakmısınız diyorum yok gerek yok yeni sonuçla gelince yaparım diyorrr
bak bu kadar çok zır deli gülen adam ikonu yaptırdı bu kadın bana ilk kez .... ayyy yarılcam yaa gülmekten allahım kafamı nerelere vursam
ayyyyyyyyyyyy bu kadın kendini sürüngen sanıyoooooooooooooooooooo
mesela carettalar yumurtalarını bıraktıkları ortamın sıcaklığına göre yumurtaların cinsiyeti belli oluyo belli bi derecenin altındaysa hepsi dişi üstündeyse hepsi erkek gibi yani... hehehehehe yılanlar da öle mi bilmiyorum . ben caretta projesinde caretta kampında görevliydim de gençkene.
allahım bi öğretmenden bunu duymak beni öldürdü öldürdü....
vallahi dedikoducunun başkanı olmayı tercih ederim bu kadar aptalca şeylere inanmaktansa.
ayy bu bizimkinden de saf çıktı yaaaa.
vücut organlarını bile tanımayan öğretmenler gördüm ama bu kadarı da pesssssssss.bu çağda. bunun memleketi neresi umut nolur söle:)
ya bu durumlarda çıldırıyorum hastaneyi dr u yakasım geliyo. sağlık sistminin içine mıçim yaaa. şu anda ben bile sinirden deli oldum. ayy bu ne lakayıtlık. bu ne aptalca iş...insan mısın eşya mı fark yok....
ayy bunlar tam salak yaa
valla ne yapmaya calısıolar acaba
cok gecmıs olsun kuzum
valla delı olmak işten değil:)
ayy canım daha neler neler
vee okadar ınanarak soyluokı
dur daha bı daha daha soylıım
bunun coocuğunun derlselrı ıyı
sperm kalıtelı olursa coocuk da zekı oluomus
kenıdnın esının spermlerı cok kalıtelıymıs ondan coocukları zekıymıs:)
yandık kıslar bızımkıler bayağı aptal olcek:)))
ayy ıkızlerım soylee yanı gıcık olmakta haksızmıyım
ayy dua edıorum allahım nolur bu kadınabulkadar gıcık olmıım aynı ortamı paylasıoz arkadaslar ortak
her yerden cıkıo kadın ya esımın arkadaslarıyla eşlerıyle görusuorum oda bıyerden cıkıo ama ben ifritt oluorumm yaa
kuzum bu kadın arap kokenlı k larıda epeey bastırarak soyler
normla olarak da soyeleyebılemsıne ragmen ozellıkle oyle soyledığını dusunuorum
bıde cımrıını tekı yaa hem benım bı ayakkkabım su para der hemde bana coocuğua her hafta
bedavaya ders verdırtcektı o gun yemeğimi yapcakmıs:)))))
ay saol ben yaparım ınsanı kullanıo gıbı oluncaa sinir oluorum
hiç yuz vrmedım dahada laf edemedı
bı tayınlerı cıkıp gıtseydıler:)))
canım önce ( öyle bi şansın varsa tabi ) dr u ara..bi konuş böyle böyle ben napıcam diye... gel derse o zaman gidersin
haa arama şansım yok diyosan o zaman bir hafta daha bekle istersen. hiç de başıma benzer bişey gelmedi pek tecrübem yok ...
yardımcı olamadım pek ama en azından fikrimi söyleyim dedim...
ayy bunlar tam salak yaa
valla ne yapmaya calısıolar acaba
cok gecmıs olsun kuzum
valla delı olmak işten değil:)
ayy canım daha neler neler
vee okadar ınanarak soyluokı
dur daha bı daha daha soylıım
bunun coocuğunun derlselrı ıyı
sperm kalıtelı olursa coocuk da zekı oluomus
kenıdnın esının spermlerı cok kalıtelıymıs ondan coocukları zekıymıs:)
yandık kıslar bızımkıler bayağı aptal olcek:)))
ayy ıkızlerım soylee yanı gıcık olmakta haksızmıyım
ayy dua edıorum allahım nolur bu kadınabulkadar gıcık olmıım aynı ortamı paylasıoz arkadaslar ortak
her yerden cıkıo kadın ya esımın arkadaslarıyla eşlerıyle görusuorum oda bıyerden cıkıo ama ben ifritt oluorumm yaa
kuzum bu kadın arap kokenlı k larıda epeey bastırarak soyler
normla olarak da soyeleyebılemsıne ragmen ozellıkle oyle soyledığını dusunuorum
bıde cımrıını tekı yaa hem benım bı ayakkkabım su para der hemde bana coocuğua her hafta
bedavaya ders verdırtcektı o gun yemeğimi yapcakmıs:)))))
ay saol ben yaparım ınsanı kullanıo gıbı oluncaa sinir oluorum
hiç yuz vrmedım dahada laf edemedı
bı tayınlerı cıkıp gıtseydıler:)))
ikizlercim tesekkur ederim fikir verdigin icin :) dun maili yazdiktan sonra regl oldum , bu sefer ilk defa bu kadar cok sevindim bu duruma , yoklugu da cok kotu oluyormus onu anladim kizlar ..
Kızlar dün dr a gidip yumurtamı bi göreyim dedim. hem ilaçlar işe yarıyo mu baksın diye.
İlaçlar işe biraz yaramış gibi elime sert düğümler geliyodu biraz yumuşamış dedi. enfeksiyondan öle oluyomuş ve rahimi de sola yatıran sebep o imiş. zaten akıntım da biraz yoluna girdi gibi .inşallah temelli defolur gider bu enfeksiyon.
sevgili yumoşa gelince geçen ay 8. gün kapalı tüp tarafında 17 mm idi .
bu ay 8. gün kapalı tüp tarafında yine 17. mm olmuş
tam da korktuğum gibi yani. her şey tıkır tıkır işliyor rahim çok iyi görünüyor 3 çizgili görüntü de dedi.
ama yumoş yine aynı yerden geliyor. zaten diğer yumurtalık buna göre pasif . kapalı tarafta 8-9 folikül görünüyo diğerinde 4-5 .
demekki benim yumoş hep ordan geldiği için 1 yıldır boşa sevişip duruyoz...daha önce bi kez daha baktırmıştım soldaydı.
yaa ne vardı diğer tüp kapansaydı bu açık olsaydı
diğer ay klomen vb. yumurtalıkları uyaralım 2 yumurta elde ederiz belki dedi. şimdi benim 2 yumoş ta yine kapalı tarafta olur
böyle giderse zaten tüp için hiç kararsız kalmaz hemen başlarız. laparoskopi olmak gerekmezse tabi. ama dr um sabırlı ol diyor. şu enfeksiyon çok önemli o düzelince işler daha yoluna girecek tüp de olsa önemli diyor.
benim anlamadığım da şu;
Bu tüp bebek merkezleri kapalı tüpü, enfeksiyonu gördükleri halde hiiiiiiç önemsemediler hemen gel tüp yapalım dediler. yani hiç enfeksiyonu tedavi edelim tüp tutmaz bu şekilde falan filan yok. hemen tüpe başla diyolar.yani hangisi doğru yaklaşım bunu da anlamış değilim. bu kadar ilacı iğneyi boşa mı yiyiyorum diye de düşünüyorum bazen.
yani 1-2 gün içinde çatlayacak zavallı yumoş yine spermleri göremeyince kahrından oracıkta can verecek. preseed de kullanmıcam bu ay. ilişkiyide işte ölesine bi iki kez yaparız. kasım göçmeni gelmiyo yani kızlar .
haaa ama dr dediki ''hiç belli olmaz sen yine umutsuz olma, bi hastam vardı 4 ay önce geldi,bi tüp kapalı diğeride hasarlıydı , tüp bebek kararı verdik,2 ay sonra başlıcaklardı evde dinleniyolardı dün aradı hamileymiş''
tabi dr dış gebelik falan olmasından endişe ediyodu daha hasta gelmemiş 3 saat uzakta bi ilçedeymiş.
yine bi hastasından böle süpriz haber gelmiş . o yüzden olumsuz düşünme diyor. en azından beni rahatlatıyor bu kadın.böyle işte cankuşlar. bayramda stres yok....
Canlarım hepinize iyi sağlıklı huzurlu bayramlar diliyorum.. bir sonraki bayramda hepimizin birer çekirdek ailesi olur inşallah..
merhaba benim rahmim ters yumurtalıklarımın yarısı alındı rahmim bagırsaklarıma yapışık ve sürekli kist üretiyor bana acil tüpbebek yaptır bu rahim ve yumurtalıklar sende durmaz dediler yaptırdık b-hcg ilk gün 3.9 ertesi gün 8.69 çıktı iki gün sonrada 8.5 yani ve galiba biyo kimyasal gebelik ilgisiz ve beni sinir eden drum bi bilgi vermeden tutmamış dedi napmalıyım bilemedim normal yolla hamile kalabilirmiyimki birinci tüp bebek denemesi ile ikincisi arasındaki süre nekadar olamlı ankarada iyi bi tüp bebek merkezi tavsiye edebilirmisiniz?
derincim ağzına sağlık ne güzel yazmışsın.söylediklerinin çoğuna katılıyorum dr bile öyle söylüyor ama işte insan psikolojisi 12 aydır neden olmadıysa yine kapalı tüpten olmaz diye düşünmek daha kolay geliyor heralde. umutlar artık yitti biraz olsun . daha hiç tüp denemedik. ben tüpe koşmak taraftarı değilim zaten 1. basamak tedavileri bile denemeden. bi klomen vb. kullanalım biraz çaba sarfedelim diyorum ama bi taraftan da 33 e az kaldı acele adiyorum eşim 37Sevgili İkizler merhabaa
tüp bebek merkezlerinden başlayayım önce...onlar hep hemen gel tüp bebek yapalım derlerhemen hepsi.enfeksiyondu kistti salla bişi olmaz derler.derlerde tutunca önemsizmiş tutmayınca ondan oldu deriz .ondan bence sen ol tedavini arkadaşım.Bir de topiclerde çok baktım soğan kürü ile ilgili hiç denedin mi bilmiyorum ama bence bi dene hem iltihaba iyi hemde daha kaliteli yumoşlar yapıyor diyorlar.Endometrium kalınlığı 3 faz demek rahimin max kalınlıkta demek.yani gebelik kalınlığı bu ay benim de öyleydi ve dün regli oldum ama ne kanamaa bende bu ay resmen 34. gün falan yumurtladım:Sama ateş yöntemi bende sahih işe yaradı kışın hastalık vs etkiler belki ama ölçmek iyi bence ona da devam edersen eğer.umut herzaman var ikizlercim.bende ilk tüpçüme gittim kontrole perşembe harika insanlar.bana dedi ki ne hikayeler var kadının yumurtalık tek onda her ay yumurta olmduğu bile baki değilken hamiş gelmeler.düşün ki senin çok şükür maşallaahh çok güzel yumoşların varrr bence doğru zamanı bekliyor ya bu sıpalar...kimi kasından aralığa göçüyor kapalı tüpte kalıp kimi şipermler yolda yoruluyor:26:ama günü gelince sebep olacak tüm bu çabalarımız inan.Bildiğim kadarıyla öğretmensin.Tüp için aslında çok sabırsız değilsen beklemeni tavsiye ederim.ilk denemen mi olacak tam bilmiyorum ama inan çok kolay değil.her ay beklemekte kolay değil biliyorum ama içimden bir ses gelecek diyor Ayşe gibi bir atak senden...İyi bayramlar dilerim.üzülme ne olur.ben bu ay preseedi bila açamadım yaww yumurtaa ters köşeye attı beni:26:mesela 3. tüpü denediğim druma kuzenimin hamileliğini sordum Tıbben mümkün değil dedi.ama oldu dedim.Haklısın olur mesela senin bu deenemenin olmamasıda mümkün diildi herşey bu kadar iyiyken dedi...İşte kader.Rabbim biliyor vaktini...Bu arada kuzenim 2 yaşında tüp beybii anası kocasının benim eşim gibi 1 milyon premi var ve şubata doğal yollardan hamiş kaldığı bebeği doğuracakk E hani olmazdı?Olacağın önünde KAPALI tüp durmaazzz bence çalışınn:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?