Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

buldum canım

ee ucuzmuş gerçekten . 20-30 tl nin önemi yok dolandırılsan bile...... işte zararlı bişey olmasın önemli olan o...
panik atağına çok üzüldüm canım. bende ocak-şubat gibi tüp başlayacağım sanırım.şimdi korktum biraz benim bünyem de çok hassastır.
benim ilk tüp denemem olcak. tek tüpüm tıkalı 12 aydır bekliyoruz...
diğer tüpten hamile kalamadım.sonuçta 6 aydır deniyor gibiyiz bu durumda.biraz daha bekleyelim diyoruz doğal olma ihtimali var sonuçta ama yumurta rezervi yaş derken beklemek mi yoksa hemen tüpe başlamak mı daha mı doğru onu düşünüyoruz.eşimin spermleri de pek iç açıcı değil proxseed kullanıyoruz keçi boynuzu evikap omega 3 fındık fıstık :))))
yani hem yumurtayı zor yakalayarak hemde sprem sayısı sorunuyla beklemek pek işe yaramayacak galiba...
allah hepimizin yardımcısı olsun ...
allahımın beni çok üzmeyeceğini biliyorum ama işte sabretmeyi öğretiyor belkide.....
senin hikayeni çok iyi bilmiyorum sıkıntı sadece eşinde mi? sende de problem var mı? inş. tez zamanda bebeğine kavuşursun sende.

Son düzenleme:
Kizlar sogan kurunu denedinizmi hiç??? Bircok arkadas sogan kuruyle daha ilk ay hemen hamile kalmis , uzun zamandir bekleyenler bile...Denemekten zarar gelmez bakarsiniz topik hamilelerle dolar ve birlikte temmuz agustos anneleri topigine tasinirsiniz....

yok kuzum 5 defa denedim ama olmadı sağlık olsunnnn kendim için değil başka birinin yanında gittim canımmmm

cumhuriyet bayrımımız kutlu olsunn

ah yeterimm yaaa aklımda ööle kalmış dedim bu arada ben yoktum dened mi bu kızzzhiççççç gerek kalmasın bi dahaaa kendiliğnden gelsinn naslı bebeklerimisssCumhuriyet bayramımızzz kutluu olsunnnnnn
Ayecim umarım güzel geçmiştiirr Elif kızla annesi miskinlik dönemine mi girmişlerrr

çok şükür bin şükür güzel geçti kontrolümüz nihayet 1 kiloyu geçti kızım, bu doktorum da diğeri de tombul olmayacak diyor, başkası olsa cılız diye üzülür ama ben şişmanlık belasından çok çektiğim için seviniyorum bile :)) anası gibi tombalak olmasın kuzum..
yüzünü yine göstermedi daha hiç göremedik bu gidişle doğunca görücez galiba..

hakkındahayırlısı olsun ınsallah en yakın zamnda en dogalından bebegın senınlen olur tupe bıle gerek kalmaz bırtanem

ayy maşallahhhhhhhhhaman sağlıklı olsunda eliff kızzzyüzünü öle hemen olmaz anasıııı malummm ne nazlandı o gelmeden acuk bekleyeceeeksinizzz hehehe41 kere maşaallahhhhh yaaa

benim yeğenim fit olacak bikeremmmm
hemde sen biraz popoyla idare et bakalımmmmmm
ayşem çok sevindim canım gözün aydınnnnnn sorunsuz gelsin yeğenişim bekletti bizi bu kadar ama neyse onun güzel yüzünün hatırına bekleriz bizzz

derinim 4 yada 5 ne fark eder sonuç negatif
inşşşşş kuzumm yaaaa rabbim kimseyi bekletmesinnn

Helloooooo umutbizimolsuuuunnnn,
bizi neden terk ettin?
insan bi topiğine gelir bakar di mi? yerinde duruyo mu durmuyo mu diye?
Bugün de gelmezsen artık merak etmeye başlayacağım?
Rapor alıp bayrama kadar mı birleştirdin naptın keh keh...

ayy maşallahhhhhhhhhaman sağlıklı olsunda eliff kızzzyüzünü öle hemen olmaz anasıııı malummm ne nazlandı o gelmeden acuk bekleyeceeeksinizzz hehehe41 kere maşaallahhhhh yaaa
onu da bekleriz napalım.. beklemeyi bilen kadınlarız biz :)))

yeter yeter anasında bir mahalleye yetecek kadar popo var zaten kızında da olmayıversin :)))

Son düzenleme:

annesine gidecektiii işleri bitirememiştir gelirrr

Kızlar merhaba,gözlerimi lasek ile çizdirdiğim için gelemiyorum,bir süre daha gelemezsem merak etmeyin,ışık ve bilgisayar gözlerimi çok rahatsız ediyo da
Hepinizi çok öptüm

Kızlar merhaba,gözlerimi lasek ile çizdirdiğim için gelemiyorum,bir süre daha gelemezsem merak etmeyin,ışık ve bilgisayar gözlerimi çok rahatsız ediyo da
Hepinizi çok öptüm

doğru yaaa sen '' lasek'' ameliyatı olacaktın
lasek: ameliyat olmuş kişilerde lazerin dili geçmiş hali:)
çok çok geçmiş olsun canım. iyice iyileşmeden gelme zaten .
biz sensiz bir süre daha idare edebiliriz. sonra pc kendi kendini yok edecek ama ona göre....
çok öpüyorum seni. hadi bakalım lenssiz ve gözlüksüz ve bebekli yeni bi hayatın olsun bu ay..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…