Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

kızlar nasılsınız ben dün dua okuyamadım bu günde has işlerimiz vardı kusura bakmayınnn
benide unutmamaışsınız sağolunnn

kızlar mrb ben bu ay da diskalifiye oldum preseed de işe yaramadı depresife bağladım yine offfffffff sanırım nasip olmayınca olmuyor bu bebek işinden ögh geldi yaaa valla kendimden bile sıkıldım artık bu kadar da şanssızlık olmazki demek ki olmayacak ben artık ümit etmekten çoook yoruldum ya bu adetle birlikte tüpe başlayalım diye düşünüyorduk artık ama bi hespladık benim yumoş toplama işlemi bayrama denk gelecek uzun lafın kısası bi ay daha bekleyecem o da kesin olacak diye bişi yok offffff kızlar nerelere gi,deyim saçımı başımı mı yolayım neden demeden duramıyorum hayattan tat alamaz oldum benim gibi olan bi çok arkadaşım tüple ikiz bebek sahibi oldu ben hala uğraşıyorum artık olumlu düşünemez hale geldim 3,5 senedir yoğun bi şekilde bebeğimi kucağıma alabilmek için uğraşıyorum talihsizlikler yakamı bırakmıyor en olmaz denilenlerin çocuğu oldu daha ne yapmalı kafamdan atamıyorum hastalıklı oldum artık çıkış yolu bulamıyorum

canım ne zaman geldi adetin. üzülme lütfen.
haftaya bir gün forum da buluşup kahve içelim saçını başını yolabilirsin yanımda:) ama öğleden sonra da sen işe oluyosun.
bende bu aralar çok takıyorum. gece rüyamda bile sürekli luteal fazlalar dpo lar tüp bebeler gidip geliyor. bizde artık tüp konusunda daha ciddi bi tarih belirlemek zorundayız.

Son düzenleme:

üzülmüyor artık kendimi kahrediyor derecedeyim tahamülüm kalmnadı olumsuzluklar kişiliğime çok aykırı başka bişi olsaydı çoktan vazgeçmiştim dün akşam adetim başladı seninle aynı gidiyoruz valla çok iyi olur buluşsak ama ben tam gün oldum cumts senin de kocanın olmadığı zaman ortada bi yerde buluşup kahvaltı edelim nasıl fikir ama ben bu ay ümitliydim duvara toslamış gibi oldum tüpüde erteleyince dipteyim sondayıııııım depresyondayım olayı yani. geçenlerde rüyamda buzdolabında 12li yumurta gördüm komik dimi bu da oldu yani şaka gibi bi rüya hahahahaha

canımm geçmiş olsunnn yapma böyle ama böyle yapınca bebklerimiz gelmiyorki:26::26::26: ...canım bende bazan böyle oluyorum (genelde)35 yaşımdayımm 5 defa tüp bebek denedimm ama olmadı şöyle bir bakıyorumda benimle oturup bebeğim olmuyor diyen bir çok kişi anne olduu bazan diyorum kii acaba ben hiç anne olamayacakmıyım hiç gelmeyeckmi bebğim diye bu olumsuzlukları düşündürkçe her şey üstüme geliyor 8 yıl oldu evlenelidaha ne kadar bekleyeceğim bilmiyorumm ve ilk aydan bu yana deniyoruz uğraşıyoruz:18::18: ama olmadı belkide hiçolmayacak ben son bir yılda bir karar aldım artık bebek için bu kadar kendimi yıpratmayacağım üzmeyeceğim:44::44::44::44çünki bir bebeğim olsun yada olmasın bu sağlğa bu vücuda ihtiyacım var) EVET SAVAŞACAĞIM BEBEĞİM GELSİN DİYE ama kendimi üzmeden yapacağım bunu :26::26::26ne kadar başarılı olurum bilmiyorum )............ bu gün bir tüp bebek merkezine gittik:26::26::26: (birinin yanında gittim ) orada o merkez aracılığı ile anne baba olnaların yazdıkları vardı :44::44:bir panoda bende beklerken onları okuyordum :44::44::44::44:bir tanesi vardı içlerinde onu okuymaya başladımmmm :26::26::26: ............................. diyorki bayan anne olmak bir mum ışığı gibidir bazan bir rüzgar sondürür umutlarımızı bazansa daha çoğaltır umutlarımız ama bu hep bizim dışımızda gelişir :26::26::26::26: evlendikten sonra bebek istiyorlar ama bir süre olmayınca bu merkeze gidiyorlar:26::26::26::26: dr kadına (30 lu yaşlarda)senin rezervin 42 yaşındaki bir kadınla aynı diyor ve hemen tüp bebek diyor başlanıyor tedviya 2 yumurta döleniyor 1.ve 2. kalite de iki embiryo tarnsfer edliyor 10 gün sonra negatif kendini toplayıp tekrar gidiyor dr kadın tekrar deneyelim diyor :26::26::26:deniyorlar 2 yumurta toplanıyor ertasi sabah embiryoloğ arıyor malesef dölenmedi yumoşlar diyor kadın(kendi tabiriyle ) ağlıyor zırlıyor hayat dönüyor ............. sonra eşi son kez bir daha denyelim diyor ve tüm gücünü toplayıp gidiyor yine 2 yumoş:26::26: toplamaya kadar her şey iyi ertesi gün embiryoloğ arıyor malesef yine dölenmedi diyor .............. bayan diyorki kaktım allahım bunları denme şansı verdiğin için şükürler olsun dedimm :44::44::44::44: bir kahvaltı hazırladımmm sonra oturdum masaya evet anne olmayı çok isityorum ama olmasa olmuyor dedimm:44::44::44: hayatımı kaldığım yerden yaşamaya devam etme kararı aldımm ve öyle yapıyorummm diyorrrr .............çok etkilendim duygulandım okurken hep sonu güzel bitecek diye okudummm ama............

ben de senden farksızım 26 gün oluyo işte sen naptın dr işini bülent hocaya gittin mi
yok canım gidemedim daha. bu adetle bir tedavim daha var eski dr un verdiği. enfeksiyon için. onuda olayım yumoşa baktırayım bu ay preseed le kocamı bulabilirsem tabi çalışayım diyorum. kasım sonuna erteledim bülent beyi. sırf şu tedaviyi olayım her gittiğim dr u yarım bırakıyorum diye.içim rahat etmicek bunu da denemezsem. yada belki aynı anda yumoş gelmeden 2 sine birden de gidebilirim vakit kaybı olmasın diye. öyle işte canım ne yapacağımı şaşırdım bende ha bu ay ha öbür ay olur diye ha bire kendimi kandırıyorum galiba.

evet yeterim belkide kısmette annelik yoktur allahın dediği oluyor. sağlığımız daha önemli...

Son düzenleme:

ewt canım bazen dibe düşüyorum ama sonra sen, o biri bi şey yeniden toparlayıp şükrediyorum sağ ol canım tesellin için hikayedeki kadın da inşallah günün birinde kavuşur yavrusuna ve tabi bizlerde

En olmazlar oluveriyor...Gözlerinin önünde...mucizeler oluveriyor...gözlerinin öününde...ama beklediğin mutlu son bir türlü gelmiyor...Bugün böyle ya...İnşallah bugünler dün olduğunda gelmiş olur mutlu son bir şekilde...Ve geçmiş olur bu her ay açılan yeni yaralar...beni bulana kadar demiştim inanmıyorum mucizelere...ama inanmasam olmuyor ki...

Oyy yeterim yaaa güümüze şükürr ne diyeyimmm...Ya bu arada kız ne zaman denedin 4 diil miydi senin deneme :geçen sene .kaçırdm mı kız benn:eee şimdi merkeze gittinizzz var mı bi gelişmeee başlama durumuuu

ewt canım bazen dibe düşüyorum ama sonra sen, o biri bi şey yeniden toparlayıp şükrediyorum sağ ol canım tesellin için hikayedeki kadın da inşallah günün birinde kavuşur yavrusuna ve tabi bizlerde

banada kaç defa tarnsferinizi yapamayacağız deikleri için o kadını taaaaa içimde hisetimmmm
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım inşşşşşşşşşşşşşş

yok kuzum 5 defa denedim ama olmadı sağlık olsunnnn kendim için değil başka birinin yanında gittim canımmmm

selam kızlar nasılsınız
nasıl gıdıor
varmı yenı haberler
gusel gelısmeler
ınsallah herkes ıyıdır.....

bende bıldıgınız gıbıyım
panık ataklarım bayahı kotuydu
sukurler olsun bu hafta ıyıyım

romanyada sadece bulunan bır tenkur kullanıor sımdı esım
cok faydalı oldugu sölenılıor,
azo gıbı oldugumuz ıcın tereddutteyım
ınsallah faydası olur

presed kullanıoruz...bılmıorum artık....
rabbım hayırlısını versın ınsallahhhhhhhhhhhhh

cok opuyorum szııııııı,rabbıme emant olun
ayrıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dua lıstesıne eklemıssınız benı
cok sagolunnnnnnnn
ama hangı dua okunacak ben goremedımmmm

hoşgeldin esracım,
burdan da pek bi haber yok vallahi hepimiz beklemedeyiz.
sana da çok geçmiş olsun umarım tamamen atlatırsın.
kuzendede vardı benim 2 yıl ilaç tedavisiyle geçirdi. neden panik atak başladı sende, bildiğin bi sebebi var mı yani?
canım yaa o tenkur dolandırıcılık gibi geliyor bana ama inş . zararı olmaz da vesile olur size......
dua yı perşembeleri okuyoruz ama bi dakka sayfa nosunu vereyim ordan okuyabilirsin hah buldum 480 de ben yazmışım. kopyalayabilirsin.
öpüyorum seni
arada uğra şekerim:)

Son düzenleme:
merhaba kızlar ortalık parçalı bulutlu sanırım.. olsun bu da geçer. bizim hayatlarımız bazılarınınki kadar kolay geçmiyor bazı konularda ama bizim meyvelerimiz herkesinkinden tatlı olacak eminim..
çoooook yorgunum ben üşengeçlikten ölcem galiba :)) en başlardaki halime döndüm uyudukça uyuyorum karnımdaki de bana çekmiş iki vuruyor pıt pıt sonra o da uyuyor hemen.. doktorum nöbetçiymiş kontrolüm yarın güzel haberler getiririm inşallah size...

günaydın kızlaaaarr.......
nerdesiniz bakem.
ayşecim evet bizim meyveler çok tatlı olacak ballı lokma olacak onlar.
sende artık izne ayrılsan ne güzel olacak ama biliyorum daha erken.

tunaydın canım
benm panık atagım tup bebekten sonra oldu
orda kullanılan hormon ılacları benım bunyemı mahfettı
normalde herkes kılo alır ben asırı zayıflamıstım :)
sonrasında asırı olum korkusu basladı
ataklar gecırıorum
bunada sukur dıyelım
saol canım sayfa nosu ıcın :)

ya umut dunyası ıste
ben aldım tenkurden
aman 20 30 tl nın neyı dolandırıcılık olsunkı
ınsallah faydası olur
öle dusunupte bu ıse kalkısan ınsanların cezasını rabbım verır zaten
100 tl ye yarım sıseyı satmaya calısan oldu o cok sacmalamıstı
kapandı zaten topık
öle ıste tatlım

sen nasılsın,neler yapıosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…