• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

valla kuzum sana bişi diyim bi komşumuz vardı artık çocukları olmuycak kesinmiş evlat edinmişler sonra 15 yıl geçmiş benle 1 gün arası olan bir çocukları olmuş hiç umutsuz olma menapoza kadar yolu varrrr :23::23::23::23:olmadımı evlat ediniriz rabbim belki onu hayırlı kılar nereden bilecez

tabiki hayırlısını RABBİM bilir nasibimizde çocuk varsa olur inşallah teyzemin kızıda 17 yıl sonra evlat sahibi oldu üstelik kaynanasının laflarıda cabası kaynanası öldükten sonrada bebeği oldu...bizide bulur belki bir mucize

azcık deli ama iyidir sağolsun 2010 ağustosta gitmeye başladım bir ara her hafta gittim deliler gibi.. ekimde denedik ilk tüpü mayısta hamile kaldım garibim o arada 1 kere muayene ücreti aldı başka da almadı vallaa.. ama her seferinde küstüryor beni tamam diyorum bu son daha da gitmem deliye sonra yine gidiyorum tıpış tıpış :)))

ne güzel kuzum ben acıbadem maslakta tüp yaptım olmadı :((((((((((( bide benim doktor ankarada anotilia tüp bebek merkezinin ortağıydı ayrıldı oradan 2ay sonra rüşvet davası açılmış doktorlar hakkında benim doktor benim ilgim yok demiş ortağı kabul etmişş:41::41::41:

aaa umut un yaşgünü mü bugün?

nice yaşlara bebeklerinle ve eşinle birlikte gir inşallah........

doğum günün kutlu olsun canım.
nice yaşlara,sağlıkla İnşallah...
yeni yaşın sana bebeciğini getirir umarım...

oooo içimdekileri yazdım rahatladım kuzummm :))))) :1::1::1:

hepınızeee4 cok cok tesekkur ederımmmm
bugun esımde okula kocaman bı buket gondermıs
cok ıı geldı bu gazz
ayy gormedığım varsa aksam gelınce bakcam tek tek okuyamdım hiç
sımdı yemeğe gıdıoz burda yapılacak en buyuk sosyal aktıvıte:))
hepınızı öptumm gelınce konusuruzz:))))))))

yok canım 30 da ablam 33 de ben :)))) ablamında 8 aylık oğluşu var:nazar::nazar:
benim 2 aşılama var buda ilk tüp denememdi canım yaa ben özellikle toplamada 5.gün istedim hastaneden 3.günü çağırdılar embriyologla bile görüştümm 12 toplandı 6 tanesi işleme alındı 3.günü 5 tane kaldı 2 tane transfer edicekleri söylediler embriyologla konuştum bana 10 hücreli 1.kalite ve 11 hücreli 2.kalite olduğu söylediler hocaylada kıonuştuk bugün koyalım rahimde daha da iyi gelişirler dedi bende öyle dedikleri için tamam dedim sonra 5.günü aradılar beni dond.yumoşum hiç kalmamış neyse dedim kaliteli inş.teki tutar nerde 12 sonraya test günü verdiler benim 10.gün adet geldi hast.aradım dedim ben adet oldum hemde öyle böyle adet değil kanama geçirdim gibi onlar dediki progestan genede koy ben de dinlemedim bunları dgittim kan verdim 0,100 tekrar aradım dedim böyle çıktı sonuç hastane yanlış sonuç çıkarmışta olabilir dedi sizi 2 gün sonra bekliyoruz ben adet oldum bitecek dediler test yapıcaz dedim ben adetim ne testi neyse doktor yap dedi yaptım 0,100 sonra doktora gittim dedim ne problem var bana kaç tane embriyo koydunuz doktor demezmi bana 2 tane biri 8 hücreli 1.kalite biri 9 hücreli 2.kalite tezatlığa bakk hee bu arada benim transferimde de sıkıntı oldu 2 tane koyduklarını sölediler ama teki mukusa yapıştı dediler yıkaldılar gene koydular başka bir kızada 2 tane koyulmuş 2 tane ışık gözükmüş bende tek ışık vardı yalancılıkmı var bilemiyroum
ne kadar tutarsız cevaplar çok sinir bozucu ve üzücü... bişeyler olmuş kesin ama ne?inşallah doğal yoldan gelir bebişin.
valla siz böyle yazınca kendimi iyice umutsuz vaka gibi hissetmeye başladım:14: şayet 20 gün sonra 14yıl olacak evleneli ve yaşta 36
canım önemli olan kaç yıldır uğraştığın ......14 yıldır bekliyomusun yani? benim 2 arkadaşımda 37 de kaldı 38 de doğurdu biri doğal biri tüp.tüp olan prematüre doğurdu ama yaşadı 1 kiloluk bebek. umudunu sakın kaybetme ama insan ister istemez herşeyi düşünüyor. bu işler hiç belli olmuyor.benim üzüldüğüm 24 yaşından beri bebek yapma şansım varken yapamamak ama hayırlısıda böyleymiş allah beni düşündüğü için vermemiş demekki .ama senin tedavileri hatırlayamadım da senin kaybedecek zamanın yok yani elini çabuk tut ne gerekiyosa.
valla kuzum sana bişi diyim bi komşumuz vardı artık çocukları olmuycak kesinmiş evlat edinmişler sonra 15 yıl geçmiş benle 1 gün arası olan bir çocukları olmuş hiç umutsuz olma menapoza kadar yolu varrrr :23::23::23::23:olmadımı evlat ediniriz rabbim belki onu hayırlı kılar nereden bilecez

bizim memlekette de bi aile evlatlık aldı arkasından bebek oldu bi yaş arayla ikisinide büyüttüler.:)

Son düzenleme:
kıslar naber haberler umuttan galiba kız umut belki hamişsin ay ne güzel doğum günü hediyem yazarsın umtluyum ben herkesten kendimden bile jel işe yaramışmıdır ki ikizler haberi peşpeşe alıcaz olmazsa da canımız sağ olsun dr gideriz dert varsa çareside var :16:
ınsallah canım benım sıra sıra dızıldık
bu ay hepımız jellendıkk
bakalımm umarım teker teker arda arda akloırız
kız neden olmasınn kı allahım cok buyuk:)))
iyi canım benim onun önceliği var vallahi müdürüm bile arayınca meryem hanım nasıl diyor :))) az önce bir iki lokma bişey yedim şimdi pıtır pıtır yapıyor yemek yiyince başlıyor oynamaya çok garip :)))

benimki de prof. benimki başlamadan myom görmüştü tedaviden önce yaptı sonra ilk tedavi tutmayınca ben olumsuz sonuçlardan sonra mutlaka yapıyorum rahmin içini gözümle görüp içimi rahatlatmam lazım demişti.. sonra benim deli rahmim doktorun istediği şekle gelene kadar da üst üste aylarca yaptı :))) Allahtan çok paragöz değil de sadece 2 kere para aldı sağolsun

ahh canım beniiim nice güzel sağlıklı yıllara inşallah..
evet gel artık mayıs kuşu yazmıştım aybaşında 25 mayısta hamile olduğumu öğrenmiştim.. söz dinledi benim müjdeci kuşum:16:
ayy cok tesekkuer ederım kusum
ayy benımkı dınler ınsallh doğum gunu hedıyem olur:)))
yok canım 30 da ablam 33 de ben :)))) ablamında 8 aylık oğluşu var:nazar::nazar:
benim 2 aşılama var buda ilk tüp denememdi canım yaa ben özellikle toplamada 5.gün istedim hastaneden 3.günü çağırdılar embriyologla bile görüştümm 12 toplandı 6 tanesi işleme alındı 3.günü 5 tane kaldı 2 tane transfer edicekleri söylediler embriyologla konuştum bana 10 hücreli 1.kalite ve 11 hücreli 2.kalite olduğu söylediler hocaylada kıonuştuk bugün koyalım rahimde daha da iyi gelişirler dedi bende öyle dedikleri için tamam dedim sonra 5.günü aradılar beni dond.yumoşum hiç kalmamış neyse dedim kaliteli inş.teki tutar nerde 12 sonraya test günü verdiler benim 10.gün adet geldi hast.aradım dedim ben adet oldum hemde öyle böyle adet değil kanama geçirdim gibi onlar dediki progestan genede koy ben de dinlemedim bunları dgittim kan verdim 0,100 tekrar aradım dedim böyle çıktı sonuç hastane yanlış sonuç çıkarmışta olabilir dedi sizi 2 gün sonra bekliyoruz ben adet oldum bitecek dediler test yapıcaz dedim ben adetim ne testi neyse doktor yap dedi yaptım 0,100 sonra doktora gittim dedim ne problem var bana kaç tane embriyo koydunuz doktor demezmi bana 2 tane biri 8 hücreli 1.kalite biri 9 hücreli 2.kalite tezatlığa bakk hee bu arada benim transferimde de sıkıntı oldu 2 tane koyduklarını sölediler ama teki mukusa yapıştı dediler yıkaldılar gene koydular başka bir kızada 2 tane koyulmuş 2 tane ışık gözükmüş bende tek ışık vardı yalancılıkmı var bilemiyroum
canım ne kadar lakayt bı merkezmıs orası
ne demek mukusa yapıstı mukusu zaten temızlılar ya trasfer yapmadan once
yok sukadar hucrelı yok oyle değil boylee,
ne uckağıtcı olmus bunlar yaa
kaçak next kaçak next neden geldin buraya
bak kocişinle aran bozulur sora dersin kaka kk
neyse hadi hoşgeldin:)))))):9::9:

ıkızlerım nbrsın
sankı bugunlerde rahat gıbısın ıdrardan maaşşallah:)))

kızlar merhaba
kacc gunudur dogru düzgün giremedim foruma izmirde dugune gelmsitik yarın donuyorum
bu arada ben hala olmadim diye umutla test yaptım idrar testi ama negatif cikti
bana bunu yorumalr mısınız pztesi randevu aldim dr a gidicem

kızlar merhaba
kacc gunudur dogru düzgün giremedim foruma izmirde dugune gelmsitik yarın donuyorum
bu arada ben hala olmadim diye umutla test yaptım idrar testi ama negatif cikti
bana bunu yorumalr mısınız pztesi randevu aldim dr a gidicem

kacıncı gunun umutcum bugun
bı gıt bakalım ınsallh bebek vardır:)

gecen ay ilk tup bebek denemesinde 12 eylulde (test gunumde) adet olmustum , bu ay biaz daha once cekmesi gerekir ama ilaclar nedeniyle geciktim sanirim , idrar testi bana umutlanma sakin diyor :((

bugun 40. gun fılan ama cnm yaa
belkı gec dollenme olmustur ınsallh yanı:)
ıdrar ballı olmazda p.tesı kanda bakılsın baklaım

umutcum dogum gunun kutlu olsun , inşallah yeni yaşin sana saglikli bir bebek getirir onunla mutlu bir hayata adim atarsiniz ailecek :))

teşekkur ederım cnm
ınşallah keske herkesın doğum gunun bı tane dılek dılemek hakkı olsaydı
ve de o hgercek olsaydı yarın regl gunum keske 9 ay gelmese
doğum gunu hedıyem olsa:)

ıkızlerım nbrsın
sankı bugunlerde rahat gıbısın ıdrardan maaşşallah:)))

evet evet canım yaaa sık gitme devam da ağrım sızım sondadan sonra azaldı bayaa. geçen gün bi ağrı başlıcak gibi oldu sonra geri gitti. aman atak yapar bu yine diye ödüm kopuyo.
moralim bozuk bugün şehitler de etkiledi çok tv izledim. kocam yok bugün. bide ona kızdım biraz önce. düşüncesizliğine.
bi duş alcam kuzey güney le ütü yapcam
perde yıkadım yine bi posta ama bitmedi.
siz erken gelmişsiniz nasıl geçiyo yaşgünü
yarın sakın ateşini düşürme.

canım iyice araştırıp emin olmadan yaptırma bence.benim de doktorum histeroskopi yapalım dedi.3. başarısızlıktan sonra rutinde bakıyoruz göremediğimiz bişey var mı diye dedi.bayramdan sonra yaptıracağım.bakalım ne çıkacak.aslında korkuyorum:18::18:
canım bu histeroskopi ne işe yarıyo yani nasıl bi işlem bu çok duydum ama ne olduğunu bilmiyorum bunu yapınca ne oluyo yazarsan sevinirim canım

ay kuzum çok üzüldüm şimdi ya bu ne saçmalık bir kere 8 hücreli bir emriyo 1. kalite oluyo 9. hücreli bir emriyo daha kalitelidir 2. kalite değildir 2. kalite emriyo 6 hücreli olandır ya işte biz güvenim o kadar para döküyorum ama insanların yaptıklarına bak allah nasıl biliyosa öyle yapsın inş. kendiliğinden gelir bebeğin canım benim bende tüp bebek yaptırdım bende şu anda çok pişmanım yaptırdığıma banada orta kalitede dediler tek emriyo koydular benim 2 yumurtam toplandı ikiside döllendi ama 1 tanesi bölündü ama o an dr ne dese yapıyoruz şimdiki aklım olsa 2 yumurta var dediklerinde ben toplama yapmayalım derdim bu ay kendiliğinden deniyelim derdim ve sadece ilaç param yanmış olurdu transfer yapmazdı ve bu ay ben tekrar ilaçları deneyim kaliteli yumurta elde edebilirdik ama benim dr. 4 hücreli olan emriyoyu transfer etti kalitesiz bu ama diyo bide transfer yaparken yani beni baştan yıktı ben tarnser yapılırken hüngür hüngür ağladım yani şimdi aklıma dank etti ama iş işten geçti o kadar para boşa gitti ama rabbimin sayesinde inş. doğal yolla hamile kalıcam ve o dr gözüne sokacam bu gebeliği inş. rabbim yardım ederde normal yolla kalırım ay çok uzun oldu kusura bakma ama çok kızıyorum böyle acımasız dr. nolurdu bizleri düzgün yönlendirselerdi herşeyde bi hayır var gerçi sevgiyle kal canım

canım bu histeroskopi ne işe yarıyo yani nasıl bi işlem bu çok duydum ama ne olduğunu bilmiyorum bunu yapınca ne oluyo yazarsan sevinirim canım

ay kuzum çok üzüldüm şimdi ya bu ne saçmalık bir kere 8 hücreli bir emriyo 1. kalite oluyo 9. hücreli bir emriyo daha kalitelidir 2. kalite değildir 2. kalite emriyo 6 hücreli olandır ya işte biz güvenim o kadar para döküyorum ama insanların yaptıklarına bak allah nasıl biliyosa öyle yapsın inş. kendiliğinden gelir bebeğin canım benim bende tüp bebek yaptırdım bende şu anda çok pişmanım yaptırdığıma banada orta kalitede dediler tek emriyo koydular benim 2 yumurtam toplandı ikiside döllendi ama 1 tanesi bölündü ama o an dr ne dese yapıyoruz şimdiki aklım olsa 2 yumurta var dediklerinde ben toplama yapmayalım derdim bu ay kendiliğinden deniyelim derdim ve sadece ilaç param yanmış olurdu transfer yapmazdı ve bu ay ben tekrar ilaçları deneyim kaliteli yumurta elde edebilirdik ama benim dr. 4 hücreli olan emriyoyu transfer etti kalitesiz bu ama diyo bide transfer yaparken yani beni baştan yıktı ben tarnser yapılırken hüngür hüngür ağladım yani şimdi aklıma dank etti ama iş işten geçti o kadar para boşa gitti ama rabbimin sayesinde inş. doğal yolla hamile kalıcam ve o dr gözüne sokacam bu gebeliği inş. rabbim yardım ederde normal yolla kalırım ay çok uzun oldu kusura bakma ama çok kızıyorum böyle acımasız dr. nolurdu bizleri düzgün yönlendirselerdi herşeyde bi hayır var gerçi sevgiyle kal canım

ya bunları duydukça hiç tüp bebek işine giresim gelmiyo ama napcaz çaresiz yine gitcez ayaklarına:(((((

günaydınlarrrr :16::16::16::16:

derin hoş geldin canımmmm seni görmek güzeldi
kelebeketkileri umarım güzel haberlerle gelirisinnnn

Selam yetercimmmm;)zaman olmuyor olmadığı gibi bir de aynı şeyleri hatırlamak gibi bu pembiş sayfalarr bazen içim almıyor:(Ama duramıyorumda tabi özlüyorum sizi hemen aradan kaçıyorum geliyorum:)bide uvulasyon zımbırtısı aldım ya doğal yolla deniyorum güyaa:S
Kızlar, ben de geçen sene epey uğraşmıştım tüp bebekle.eşimin hem sperm sayısı düşük, hem hareketsiz, hem de yüzde 70 anormal şekilliydi.aşılama tutmaz, boşuna uğraşmayalım dedi doktorlar.2 defa tüp denedim, olmadı,sonuç negatif...
Sonra tam vazgeçmişken, oluruna bırakmışken hamile olduğumu öğrendim..doğal yolla...
Benim tavsiyem, ben gibi acele etmeyin kızlar.aşılama deneyin, biraz bekleyin filan yaşınız riskli değilse...ben o kadar para harcadığıma pişmanım

Çok tebrik ederimmm:)Allah sağlık versinnnn acıma paraya yaa inan 3 tüp yaptım acırım olmadığına olsa bi dünya gözüme gelmezzz yaaaaa:(

bu arada biraz önce yazmayı atladım. hoşgeldin.... ne güzel haberle gelmişsin:) bebişin doğdu mu yoksa hamilemisin?

hadi hayırlı haberler olsun inşallah kelebeğim... bu perşembe yine duayı okuyalım kızlar ne dersiniz?

derin hoşgeldin seni az çok hatırlıyorum. iyi olmuş yük. lisans kafan dağılır hem evde oturmak zor.

Selam İkizlercimmm;)kafamız dağılıyor evet am sanırım anlık çözümler bunlar bak kafa halaa kukudaa:)
bugun kusumm 29 dan gun aldımm kızzz:))))))
ayy ınsaşlah sen mayıs kusu yazdığın ay klamıstın ya
ben de yazdım bakalım olacakmı:))

Umutcummmmmmmmmmmmmmm Niceee mutlu senelreeee son yılın olsun bebeğinden ayrı geçen inşallaaahhh Rabbim kalbine göre hayırlı tez vakittee sağlıkla versin sana ve isteyen herkeeseee hepimizeee inşallahh öperim çokkk:54:

Ve ovulasyon testindee 23. gün vee hala yumurtlamadımm ve adet tarihim 28 i diye düşünüyorum ve bu şimdi ne bu neeee:52::1:

Back
X