- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
- 163
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
Unutmam tabi canlarım .. Rabbim hepimize nasip etsin hayırlısı ile..diğer topiğede yazmıştım canım
allah kabul etsin allah razı olsunbizleride unutmamışsınnn
evet canım bende ınfertılıte bolumune acayım dedım ama bı yandan da merkezler hakakında ve
tup bbek hakkındada bılgı almam gerekıyor dıye buraya actım :)
iyi edıosun cunku sabır olmadan olmuyor acele eden geç kalıor bende olduğu gıbı canım
sen iğneye geçmişssin ozaman gusel haber yakındır allahın ıznıyle:)))
Cnm eğer ÇOK memnunsan değiştirme ama şöyle yapabilirsin Bahçeciye ön görüşme için git elindeki testleri götür bakalım Mustafa Bey ne önerecek fikir almak her zaman iyidir
Ay çok merak ettim ne yazmıştı acaba yaa
Canım bana pahalı gelmedi bende çünkü 2500 dolar ödüyorum artı ilaçlar tabiki ve yapılan tüm testlerde bende cebimden ödüyorum. O zaman iyiymiş orası ben daha ucuk birşey söyleyeceksin sandım
dur bulayım canımmm hemen:))))))))
He iyi o zaman =)) ben memorialda paket para ödemiştim burda herşey ayrı ödeniyor ondan bana fazla geliyorama olsun kuzuşlarımıza feda olsun
Ay çok sağol tatlım ya zahmet olacak....
ay yok buldum buldum canım
cok saırmıstım ozaman bukadar uzun yazıyı okumus nerden görmusse ve yorum yapmıs
ordan fethetmıstı zaten gönlumu:)sonrada hep olumlu seyler duyuorum bak hala:)
Tabikide kuzucuklarımıza feda olsun. İşte bizimki gibi bir kaç kez deniyince hiç küçümsenmiyecek kadar çok oluyor paraların toplamı tabikide. Ama yeterki gelsin valla. Herşey değer onlara
Prof.Dr. Mustafa BAHÇECİ
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj Add as Contact
Uzman
Giriş tarihi:Mar 2010
Merhaba,hikayenizi okudum.Cok yipranmissiniz.yorulmussunuz.Ama kismet bunlar.bazilari erken bazilari biraz gec bebek sahibi oluyor.Bakin yumurtalariniz var ,esinizinde spermleri.Bunlar oldugu surece bence korkmayin.Esinizde hemen sigarayi biraksin.Sigarayi deneme icin birakmasin,cocugu kucaginiza lana kadar sigarayi birakmasi lazim.Benim size onerim umutsuzluga kapilmayin.Denemeye devam edin.Sonunda olacaktir.Sevgiler
buda hocanın yorumu:))))
vay be şimdi benmde gözümde daha fazla artı kazandı valla. Yok ben gider tanışırım bu adamla...
canım bıde yenı bı teknık var embriyoyu dısarı cıkarmadan bulunduğu kapta bı kamera yardımıyla
24 saat ızleyebılıolar buda bahcecıde varmıs
cunku embriyı 1 sny bıle dısarda kalsa strese gırıomus
Aynen cnm benim 2. denemem dondurulmuş olmasına rağmen testlerim ıvır zıvır toplamda 1 sene içinde 20 bin gitti ama allahım yardım ediyor hep diyorum YILMAK YOK =))
Duyarlı doktorum benim =)) ama hayatım senin bu yazınada kimse duyarsız kalamaz öyle güzel yazmışsın ki en kısa zamanda bu hasretin sona ermesini diliyorum
janınes hoşgeldinnnn canımmm :)))))))
hoşbulduk, Maşallah hayırlı olsun
umut ne çok arkadaşın varmış, ne çok konuya ilgi varmış şaşırdım hızınıza azminize Allah da takdir eder dilerim
yerim ben onun stresini yaaa kıyamam ben ona. yok canım kesin görüşcem. Kafaya koydum.
evet canım sen bılıosun bu yazımı ilk negatıfımden sonra yazmıstım
sonrakınde hiç ağlmadım bıle ozaman deseler asla ınanmazdım ama
kabuğumuz kalınlasıo yada allah yardım edıo sanırım:)))
ay sormaa daha ozamandan nazlılar bakasana
dıorum bı bebeğim olsun popişii ısırcam nıye sen bukadar naz yaptında beklettın bızı dıye:)))))
Allah yardım ediyor cnm sevdiğim söz vardır (Allah’ın sevdikleri, belaya uğrar. Sabreden mükâfata, sızlanan cezaya kavuşur.) [İ. Ahmed]
Allah sevdiği kullara dert verirmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?