• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebeeekkkk

Bu numaraları bır türlü cozemedım bende çok sormadım orta kalıte dıye hep bılgı verıldı 4 gün donduruldugu ıcınmı 4 yoksa kalitesi olarak mı degerlendırılıyor
5. gün donduruldu. Neye göre 4 diyorlar bilmiyorum ama en kalitelisi 5AA hatta 6AA olan da var. Ama benim hiç o kalitede oluşmadı. En kalitelisi 4BA idi o da tutmadı.

Bir de kullanırken ovulasyon testi kullanabilirsiniz. Yumurtlamadan 2 gün önce kullanmayı bırakıp adet olunca tekrar başlıyorsunuz. Toplam 3 adet dönemi kullanıp 1 ay ara veriyorsunuz o ara verdiğiniz dönemde tüp bebek için yumurta toplama işlemi yaptırırsınız. Belki de gerek kalmadan hamile kalırsınız belli olmaz. Inşallah en kısa sürede hamile kalırsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benim de rezervim ve yumurta kalitem düşüktü o yüzden embriyolarım kaliteli değildi. 4. tüp bebek denememde hamile kaldım. Kalitesi düşük olmasına rağmen tuttu çok şükür. Clife ile adetimi düzene sokup o şekilde son transferime hazırlandım. Herkese de öneriyorum. Inşallah sizin de olur
Benim adetlerim duzenli aslinda. 1-2 gun degisir o kadar. Yine de faydasini gorur muyum acaba? Cok tesekkur ederim

Benim adetlerim duzenli aslinda. 1-2 gun degisir o kadar. Yine de faydasini gorur muyum acaba? Cok tesekkur ederim
Isterseniz sayfayı inceleyin kendiniz karar verin, faydasını göreceğinizi düşünüyorum çünkü her ay adet olsak bile her ay yumurtlayamıyoruz yani yumurta belirli olgunluğa ulaşmadan çatlıyor ya da yumurta kalitesiz olabiliyor. Bu ürün kalite artırmada ve yumurtlamayı sağlamada etkili. Zaten İbrahim Saraçoğlu kürlerinin birleşmiş hali içerisindekiler. O da kimyacı ve vücut kimyasını tanıyor. Bilmiyorum ben güvendim ve çok kendiliğinden hamile kalan da var bu ürün sayesinde. Siz yumurta oluşmadı dediniz sizin için faydası olacağını düşündüm. Kullanırsanız ve yumurta toplama başarılı olursa mutlaka yazın merak ederim. 🤗

Kızlaaaaar
10. Gün 383
12. Gün test 1279. 😳
Üç katı artmış yaaa bunlar üçüz falan mı acaba. Var mı böyle örnek etrafınızda? Duydunuz mu hiç, şoktayım şu an ben
Olur mu olur ama ultrasonda belli olur canım beta dan yorum yapmak çok net sonuç değil ama çift transfer olduysan bence ikiz 🙏🏻😁

Kızlaaaaar
10. Gün 383
12. Gün test 1279. 😳
Üç katı artmış yaaa bunlar üçüz falan mı acaba. Var mı böyle örnek etrafınızda? Duydunuz mu hiç, şoktayım şu an ben
Oy maşallah çok güzel canım gözünaydin darısı başımıza bu güzel artışın 🥰 Ben ilk bastada demistim bence ikiz 😊Tekrar istedi mi doktorun kan testi bu son muydu

Bende pazartesi 5.gun transferi oldum ama sanırım belirtim yok hala yada var ama bana normal geliyor artık o kadar ilaçtan sonra 😀 ayyy günler geçmiyor nasıl geçiricez

Back