Evet iki çocuğum var.Yanlış mı anladım birden fazla mi çocuğunuz var?
Peki ikinciyi neden yaptınız? Tünelin sonundaki ışık iyice kaybolsun diye mi?Evet iki çocuğum var.
oo tünelin sonuna kadar kaç çocuk daha yapılırPeki ikinciyi neden yaptınız? Tünelin sonundaki ışık iyice kaybolsun diye mi?
Evet sürekli birşeyler düzelir diye umudum vardı. Ayrılsam bile çocuklarım olduğu için pişman hissetmem onlar benim en değerli varlığım. Evime almamın sebebi onunla mücadele edemiyorum.İkinciyi de mi yaptiniz?
Bir de anlamadım neden evinize alıyorsunuz? İstedikleri kadar soğuk desinler. Al koçanı otur evinde. Elalemden sana ne?
Ay ben hiç bişey anlamadım. Tek diyeceğim bir çocuk diaha yapmadın.Evet sürekli birşeyler düzelir diye umudum vardı. Ayrılsam bile çocuklarım olduğu için pişman hissetmem onlar benim en değerli varlığım. Evime almamın sebebi onunla mücadele edemiyorum.
Çocuklarım benim için problem değiller. Onları çok seviyorum. Bu konuda asla pişmanlık duymam. Teşekkür ederim.oo tünelin sonuna kadar kaç çocuk daha yapılır
hiç süperstar mizaçlı eltiis olan biri var mı çevrenizde benim yok da /:Bir elti ya,en fazla napabilir ki size? Dimdik dursaniza? Ustunuze mi saldiracak napacak yani? Ben bir bu kkda gordum aile apartmani ,elti sorunlarini. Cevremde pek cok aile var boyle yasayan hic birine bir sey olmuyor
Neden boşanmak gibi bir seçenek yok aklınızda?Evet sürekli birşeyler düzelir diye umudum vardı. Ayrılsam bile çocuklarım olduğu için pişman hissetmem onlar benim en değerli varlığım. Evime almamın sebebi onunla mücadele edemiyorum.
Var ya valla var. Komsum sayilir arka apartmanda oturuyor hattahiç süperstar mizaçlı eltiis olan biri var mı çevrenizde benim yok da /:
Aslında birçok kez aklıma geldi. Eşim kötü bir insan değil sadece hiç baskın bir karakter değil. Sanırım benden önce de ailesi içinde ezilen bir insandı. Bana kötü davranmaz ama sadece üzülür geçer.Neden boşanmak gibi bir seçenek yok aklınızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?