• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tümör olma ihtimali.... Acil bakabilir misiniz ?

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.321
8.577
448
hukuk
Merhaba hatunlar.

Haziran ayından bu yana çektiğim ağrılar şiddetlendi , haziranda 3 farklı doktora muayene oldum ultrason çekildim , farklı teşhis koyup yada tanı koyamadan bişeyin yok senin diyip gönderdiler. O doktorları Allaha havale ediyorum. Diplomasını alıp yüzüne fırlatacaksın... İnsan hayatı umurlarında değil kasap olmuş hepsi...:KK34:Bir tanesi fıtık var diye ameliyat edecktiii! :KK34:

Cumartesi özel hastaneye gittim ve çok memnun kaldım, ne olduğunu buldular. Sol yumurtalığımın üstünde kistim var 3tane kist birleşmiş ve 7,5cm çapında hepsi. Yumurtalıklarıma bir zararı olmadığını söyledi doktor. Bekarım, ve yaşım 22. Senin yaşında bu kadar büyük ve duvarları kalın kist görmeye alışık değiliz dediler. Ultrason yapan bayan çeperleri çok kalın ve kötü huylu olma ihtimali yüksek denildi. Bir sürü ultrasonlar , tahliller verdim. Ayrıca 3tane de kanser testi yapıldı. Çok endişeliyim , kistin yapısı ile ilgili salı günü net bişey söylenecek. Acil ameliyat dediler. Kist hakkında hiç bir bilgim yok. Kötü huylu olursa sonuçları ne olur ? Tek bildiğim kistin kötü huylu olması tümör anlamına geldiğini biliyorum. Kötü de olsa yaşın küçük atlatırsın dediler, teselli verir gibiydi herkes. Aileme sadece kistim var ameliyatla alıcaklar demem bile onların üzülmesine yetti, diğerlerini söylemeye dilim varmaz, bir de sonuçlar kötü çıkarsa...:KK42:

Kötü huylu kisti olan var mı ? Beni biraz aydınlatabilir misiniz ?

Son düzenleme:
Canım, keşke yardımcı olabilsem arkadaşında söylediği gibi umarım kötü birşey değildir bir an önce iyi haberler alırsın inşallah formda kal mutlaka yardımcı olacaklardır. Geçmiş olsun.

Canım, keşke yardımcı olabilsem arkadaşında söylediği gibi umarım kötü birşey değildir bir an önce iyi haberler alırsın inşallah formda kal mutlaka yardımcı olacaklardır. Geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim , çok sağolun ... İnşallah...

canım öncelikli geçmiş olsun. bildiğin gibi kist bazı bayanlarda her ay çıkan adetle atılan bi durum bazen büyüklüğü ve türüne bağlı olarak mecburen küçük operasyonlarla alıp sorun çözülebiliyor. ama ben kötü huylusunu duymamıştım ki daha belli değil anladığım kadarı ile kendi moralinide bozmamalısın ,bu bi tahmin. yaşın 22 olduğundan gençsin ve vicut kendini kolay toplar.tıp artık o kadar gelişti ki her şeyin bir çaresi var. umarım herşey senin için daha iyi olur.

canım öncelikli geçmiş olsun. bildiğin gibi kist bazı bayanlarda her ay çıkan adetle atılan bi durum bazen büyüklüğü ve türüne bağlı olarak mecburen küçük operasyonlarla alıp sorun çözülebiliyor. ama ben kötü huylusunu duymamıştım ki daha belli değil anladığım kadarı ile kendi moralinide bozmamalısın ,bu bi tahmin. yaşın 22 olduğundan gençsin ve vicut kendini kolay toplar.tıp artık o kadar gelişti ki her şeyin bir çaresi var. umarım herşey senin için daha iyi olur.

Adetim düzenli , fazla kanamam yok , arada olan kanamam da yok. İç kanamalı ve kötü huylu olmasını tahmin ediyorlar. İnşallah çıkmazda bende bu yükten kurtulurumm . Kendimi değilde ailemi , nişanlımı , sevdiklerimi düşünüyorum. Duyarlarsa çok üzülürler...

Adetim düzenli , fazla kanamam yok , arada olan kanamam da yok. İç kanamalı ve kötü huylu olmasını tahmin ediyorlar. İnşallah çıkmazda bende bu yükten kurtulurumm . Kendimi değilde ailemi , nişanlımı , sevdiklerimi düşünüyorum. Duyarlarsa çok üzülürler...
daha belli değilmiş bak ...belki düşündüğün kadar kötü değildir.bu kadar üzme kendini. bi sonucunu al inşallah halledilebilir bir durumdur kendini üzdüğünle kalırsın... yarın mı alıyosun sonucu bi sonucunu gör. doktorunada sonuca göre ne yapmamız gerekiyor dersin gereken neyse yapılır.sonucu aldıktan sonra internetten de araştırma yapabilirsin bu konuya çok hakim iyi bir yerde işlem yaptırmanda önemli eyer operasyon gerekecekse.. olumlu düşün.. iyi olsun.. belkide gerek bile kalmaz.. hayırlısı olsun:KK36:

daha belli değilmiş bak ...belki düşündüğün kadar kötü değildir.bu kadar üzme kendini. bi sonucunu al inşallah halledilebilir bir durumdur kendini üzdüğünle kalırsın... yarın mı alıyosun sonucu bi sonucunu gör. doktorunada sonuca göre ne yapmamız gerekiyor dersin gereken neyse yapılır.sonucu aldıktan sonra internetten de araştırma yapabilirsin bu konuya çok hakim iyi bir yerde işlem yaptırmanda önemli eyer operasyon gerekecekse.. olumlu düşün.. iyi olsun.. belkide gerek bile kalmaz.. hayırlısı olsun:KK36:

çok sağolasın . Bugün alıyorum sonuçlarımı hayırlısıyla , temiz çıkmasını bekliyorum...

Back
X