- 8 Mart 2013
- 618
- 484
- 53
- 40
- Konu Sahibi balbocegi35
Ne zaman gidiyorsunaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman gidiyorsunaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn
saat 2 de çıkçak sonuçlar ,2de işten çıkarımNe zaman gidiyorsun
Ben gidiyorumm Dua edin benim içinAnladım canım hadi bakalım burdayız bekliyoruz seni
Evet ya ohh içim rahatladıı , çok korkuttular beni tırsmıştımm ah ahCanım çok sevindim gözün aydın. Bak üzüldüğüne değmedi korktuğun boşunaymış
Evet ya ohh içim rahatladıı , çok korkuttular beni tırsmıştımm ah ah [/OTE]
Eeeee kimin olsa rahatlar sonuçta atlatılabilir birşey olsa da o sıkıntı yeter bi kere
Hatunlar sonuçlar iyi çıktı tabi ameliyat önderdi ama yine de mutluyummm Nasıl üstümden bir yük kalktı anlatamam o duyguyu ya
ne oldu canım dün sonucu çıkıcaktı testlerin ne oldu merak ettim...haber vericem mutlakaa
ay tamam gördüm ... hadi hayırlısı sevindim valla bak kçtü bişi yokmuş. demiştim dediğim gibi oldu. ameliyatla da tamamen kurtulursun inş.
Hatunlar sonuçlar iyi çıktı tabi ameliyat önderdi ama yine de mutluyummm Nasıl üstümden bir yük kalktı anlatamam o duyguyu ya
Sağolasın , inşallah şu meretten kurtulsam göbek atıcamHadi bakalım çok geçmiş olsun gözün aydın olsun,ameliyatla kist alınır merak etme sakın
Sağolasın , inşallah şu meretten kurtulsam göbek atıcam