Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni de ekledim simdi deneBen göremiyorum. Nasıl görcem.
GordunuzmuBen göremiyorum. Nasıl görcem.
Cok Tesekkur ederim ,Çok güzel olmuş maşallah diyelim. Önceden endoskopik şakak germe olmuştunuz. Şimdi nazobial çizgilerin gitmesi için derin plan yüz germe ile birlikte tekrar şakak germe ve kantopeksi yapıldı değil mi? Yanlış takip etmedim. Enfes olmuş
Yani alin germe yapan dr karaca basaran di sanirim iyi hatirliyorsam.. birde onunla gorusun olmazsa..Aynen doğru hatırınızda kalmış. Hocanın asistanı da alın germe yapmıyoruz demişti. Ama ne yapılabilir bi ön görüşme için gidiceğim.kendisi yapmazsa belki başka dr önerir. Bu botoks konusunu hiç anlamıyorum. Ozan bitikle görüştüğümde botoksun zamanla kaslarda sarkma yaptığını söylezişti. Önermiyor. aklım karışıyor Bu arada yapılan bu ikinci işlemler için ücret ödediniz mi?
Tsk ederim canimAfet-i devran olmuşsun
Gözler bi içim su
Geçmiş olsun Allah bana da sizdeki cesaretten versin inşallah. Resminizi göremedim nasıl görebilirim.Kizlar resim ekledim
Tsk ederim isminizi ekliyorum albumlerime bakmaniz icinGeçmiş olsun Allah bana da sizdeki cesaretten versin inşallah. Resminizi göremedim nasıl görebilirim.
Kizlar bir resim ekledim ikinci ameliyati iyi aciklayan bi bakin istersenizbakmaknistedim
Beni de eklermisin. Cok merak ediyorum.Tsk ederim isminizi ekliyorum albumlerime bakmaniz icin
Tesekkur ederim surecimi yazma sebebim de bu zaten , ben cok arastirdim okumak istedim bilgi istedim , canli ornek istedim ama bulamadigim icin cok zordu onun icin ben yardimci olmak istiyorum benim gibi ameliyat olmak isteyenlere .Chanel 81 ; Tebrik ederim sizi. Şu an nasılsınız.Ayrıca fiyatına kadar çok açıklayıcı anlatmışsınız herşeyi. İnsanlar şunu yaptırdım deyip pat sonluyorlar. İyi de kime yaptırdın memnun musun fiyat nedir niye yazılmıyor. Bunların sorulacağı belli değil mi. Çoğu reklam. Çünkü daha sonrasında kayboluyorlar cevap da vermiyorlar.
Ben kendi adıma teşekkür ediyorum size. Ben de yüz germe ameliyatı yaptıracağım..Ankara dayım o nedenle Ozan Bitik i araştırıyorum.
Sağlıklı ve güzel kalınız.
Merhaba bence belki size protez de gerekmez cunki yuz asilinca elmacik kemiklerin de ortaya cikiyor dolgu yapmis gibi bir goruntu oluyo anlatabildimmi? Daha gencken yuzunuzu begeniyormuydunuz yoksa oldu bitti elmaciklardan rahatsizmiydiniz?Merhaba chanel81,
Benim yüzüm çok coktu. Duz cikintisi olmayan kare /diktorgen bir yüzüm var simdi. Elmacik kemiği implantı düşünüyorum ama emin degilim. Zekeriya hocanın iyi oldugunu duymuştum.
Siz önerisi misiniz implantı veya bilginiz var midir bu konuda?
Fotograflarinizi görmeyi çok isterim. okuduklarından anladigim yuzunuz harika olmuş.
Cok gecmis olsun.