Merhaba kizlar konumu guncelliyorum
Ben iki hafta once telrar ameliyat oldum cunki gidi bolgem de duzeltilecek ufak seyler vardi , benim boyun ve cenem cok yakin oldugu icin lipo yeterli olmadi ve nazobial cizgilerim tekrar cokmeye baslamisti tekrar revizyon oldum..
doktoruma sordum tabiki bu ameliyati olurken kalici oldugunu soylemistiniz diye evet dedi oyle ama bana dediki benim yuzdeki kas ustunde baya yag varmis ve o yaglar o goruntuyu vermis tekrar …
Onlari calisacagim dedi..
Mecburen sakaktan girecekti yine ve kulak onu arkasi izimi daha gizli yapmasini istedim ..
ameliyatim 8 saat surmus bu arada meme diklestirme silikon degistirmede yaptirdim.. ameliyat cikisi cok usudum . Yine kafamda boynumda sargilar vardi
Dr dren cok nadiren kullanir bana da gerek duymadi..
bu sefer gercekten boyun gidi bolgesi cok gergindi .yutkunmak agzimi acmak zor du
Yuzum ilk gece iyidi ama sonra asiri sistim moralim cok bozuldu tabiki beklemiyordum bu kadar.. odamdan cikmadim evime donene kadar..
her gun buzlu su yapip gozlerime uyguladim.. inanin kendimden korkuyordum
ama aci olmasada bu ameliyatta moral bozuk oluyo goruntuden.. tabi herkes benim kadar sismek zorunda degil..
pisman oldum neden kendime bunu yaptim diye
o pismanlik gecti tabiki
su an morluklar gecti cok sukur ama hala sis ve gergin..yuzum
Izler iyi durumda tam kulak kivrimdan yapti bu sefer hic belli degil
Gozlerim hala cekik ama biliyorum ki onceki ameliyatim daki gibi bu cekiklik kalmayacak..
bu arada herkese tek tek resim gindermem mumkun degil simdidzn ozur dilerim..
surecle ilgili sorular varsa burdan yazarsaniz sevinirim en azindan on kere ayni seyi tekrarlamam ozelden