Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen oyle hem ust tarafi endoscopik yontemle yapti hem alt tarafi derin plan ile yapti dogru anlamisiniz.Siz endoskopik de oldunuz bu durumda. Üst bölgeye de müdahale yapıldı. Nazolabial hat belirgin bende ( burun kenarından yanlardan dudakyanlrına yanaklardan inen ) Ozanbey ile yazıştık bu çizgi hat yok olmuyormuş onun tekniğinde. fakat belirgin derinlği hafifliyormuş. Ozan beyin adlandırdığı derin plan yüz germe alt bölge ameliyatı imiş. buldog görünümü olan yerdudak altı alt yanak bölgesi sarkması olan bölgede çalışıyor.
1-Kısaca buldog görünümüm gidecek boyun gerilmiş olacak yanaklar toparlanmış olacak.
2- Şakaklar alın bölgesi dahil değil. Dolayısı ile kaşlar da dahil değil.
Sadece boyun alt yüz yani çene bölgesi ve yanakların bir kısmı ve boyun. Dahil olan bunlar.
Ozan beyin tariflediğine göre eğer ona olsaydınız kafa saç bögenizde dikişiniz olmayacaktı çünkü derin plan yaptığında üst bölgeye çalışmıyor.
Bu durumda Ozan beyin tekniğine göre siz endoskopik orta yüz estetiği ameliyatı da olmuş oluyorsunuz.
Doğru aktarabildim mi acaba. Göz kapakları ayrı ücretlendiriliyor.
Evet aynen bunlar sakak germede varBişektomi
alt yüz orta yüz
gözkapakları
bunlar değl mi
Aynen ama ben pandemi zamani ameliyat olmustum haliyle daha uygundu simdi fiyatlar yukseldi malesef.Bunların hepsi toplam o verdiğiniz ücretin içinde. Ciddi bir fiyat farkı var.
Ben de görebilirmiyim fotoğraflarıTsk ederim isminizi ekliyorum albumlerime bakmaniz icin
Cok sukur iyiyim yok oyle dudaklar yana dogru gitmiyo cunki asil calistigi alan ic dokular deriyi cok fazla germiyo o eskidendi.Sevgili Chanel; Nasıl oldunuz iyi misiniz. Çok merak ettiğim bir konu var. Derin yüz germe de yapıldı size. Şakaklara yani kulak arkasına ve önüne topralayarak yapıldığına göre bu ameliyat dudaklar yayılmıyor mu. Aynanın karşısına geçiyorum elimle kulaklara buldog görünümünü gerince dudaklar da palyaço gülümsemesi gibi oluyor. Bu durumda bir destek de üstten ya da başka bir noktadan olmalı ki denge olsun.
Şimdi bunu düşünöeye başladım..Siz nasıl hissediyorsunuz.
Siz endoskopik de oldunuz bu durumda. Üst bölgeye de müdahale yapıldı. Nazolabial hat belirgin bende ( burun kenarından yanlardan dudakyanlrına yanaklardan inen ) Ozanbey ile yazıştık bu çizgi hat yok olmuyormuş onun tekniğinde. fakat belirgin derinlği hafifliyormuş. Ozan beyin adlandırdığı derin plan yüz germe alt bölge ameliyatı imiş. buldog görünümü olan yerdudak altı alt yanak bölgesi sarkması olan bölgede çalışıyor.
1-Kısaca buldog görünümüm gidecek boyun gerilmiş olacak yanaklar toparlanmış olacak.
2- Şakaklar alın bölgesi dahil değil. Dolayısı ile kaşlar da dahil değil.
Sadece boyun alt yüz yani çene bölgesi ve yanakların bir kısmı ve boyun. Dahil olan bunlar.
Ozan beyin tariflediğine göre eğer ona olsaydınız kafa saç bögenizde dikişiniz olmayacaktı çünkü derin plan yaptığında üst bölgeye çalışmıyor.
Bu durumda Ozan beyin tekniğine göre siz endoskopik orta yüz estetiği ameliyatı da olmuş oluyorsunuz.
Doğru aktarabildim mi acaba. Göz kapakları ayrı ücretlendiriliyor.
Maşallah canım, darısı olan ve olmak isteyenlerin başına (41kere maşallah)Merhaba kizlar
Dikislerimin hepsi dustu sayilir tam bir ay oldu ameliyat olali sanki hic olmamisim gibi sislik cok az .
Resim cekiyordum dun ve eskiden hep filtre kullaniyordum
Cekerken kizim diyorki yuzun sanki filtreli gozler cekik tam istedigim gibi yuzum de gozenek sorunu vardi yuz gerilîce onlarda gorunmez oldu
Banyodan cikinca ayri bir mutluluk yasiyorum yuzumu cok begeniyorum
Siz de olmuştunuz bu ameliyatı. Kime olmuştunuz. Ne kadar zaman geçti .Neler tapıldı .Memnun musunuz.Maşallah canım, darısı olan ve olmak isteyenlerin başına (41kere maşallah)