Burunu 3 sene once yaptirdim , emre salih uregen yapmisti burnumu . Nefes sorunum duzeldi ama tam olarak istedigim gibi olmasada eskisinden iyi cok sukur en azindan dusme falan olmadi.Sevgili Chanel burunu atlamışım. Onu ne zaman olmuştunuz. Zekeriya bey mi yapmıştı o ameliyatınızı da. Vallahi cesaret örneğisiniz. Işık oldunuz bana.
Kaç saat sürüyor bu yüz germe. Göz kapakları da var içinde değil mi. Benim göz kapaklarım da olacdk çünkü.
Hiç dikkat etmemiştim bu işe odaklanınca anladım meğer düşmüş. Telefona falan bakarken hafifçe başımı kaldırdığımı fark ettim ee bu da direk alın kırışıklığına yol açar kaşı kaldırıyoruz refleks olarak. Elimle tutuyırum fazkalık resmen çekince eline geliyor. Bunun bir sebebi de geçen ay ilk defa botoks denedim ilk başta iyiydi kaş kalkıktı. Bu hafta kaşlar aşağıta inmiş sanki kaş ile göz kapağı arası kapanmış. Botoks öncesi bu açı bu kadar kapanık değildi. Botoksun etkisi.
.
Arkadaşlar bu Chanel arkadaş bir güzel bir güzel insanı çatlatacak cinsten söyleyeyim. Kalbi dw pek güzel. Şeker mi şeker biri. Her soruma burun kıvırmadan sabırlı br şekilde geri döndü. Hakkını ödeyemem.
Cesaretim sayesinde oluştu biraz da.
Beylem arkadaşa da Chanel arkadaşa buradan nezaketlerinden ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum
Canım merhaba öncesi ve sonrası resimlerini özelden görebilir miyimYani eger onceden muane olduysaniz bir gun onceden gelmeniz yeterli oluyor istanbula ertesi gun zaten hastaneye kendiniz gidiyorsunuz kan ornekleri aliniyor testler icin anestezi doktoru geliyor sorular soruyor sonra doktor gelip son defa sizinle konusuyor sizi hazirliyirlar varis corabi vs.. ameliyat sonrasi doktor geliyor sizi gormeye.
Ertesi gun doktor yine geliyor kontrol ve pansuman icin , sonra hastaneden cikiyorsunuz zaten.
Size verilen receteyle ilaclarinizi alip otele gidiyorsunuz . Eger tek basinaysaniz benim gibi Hastane yardimci oluyor size , taxi cagirip gonderiyorlar.
Ben pazartesi ameliyat oldum carsamba muane oldum ve persembe evime dondum
Ama bir iki gun daha kalsaydim daha iyi olurdu cok erken dondum ve yuzum cok sisti hava alaninda sorun cikar diye korkmustum cikmadi sorun gozlerden tanidilar beni polisler
Merhaba Tmm gonderiyorum hemenCanım merhaba öncesi ve sonrası resimlerini özelden görebilir miyim
Rica ederimArkadaşlar bu Chanel arkadaş bir güzel bir güzel insanı çatlatacak cinsten söyleyeyim. Kalbi dw pek güzel. Şeker mi şeker biri. Her soruma burun kıvırmadan sabırlı br şekilde geri döndü. Hakkını ödeyemem.
Cesaretim sayesinde oluştu biraz da.
Beylem arkadaşa da Chanel arkadaşa buradan nezaketlerinden ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyorumr
Muhteşem maşallah canıma ❤❤Merhaba Tmm gonderiyorum hemen
Tsk ederim ❤ cnmMuhteşem maşallah canıma ❤❤
Kendisi zaten güzel bi kadınmış. Güzelliğine güzellik katmışKızlar bu Chanel arkadaştan şüphelendim ben. Gökten inme falan olabilir mi. Bu kadar muhteşem sonuç-)
Ben bu ameliyatıı olacağııımmmm.
Chanel üst dudağında dolgu var mı?Kizlar yeni resimler yukledim’simdi cektim bu arada filtre kullanmiyorum yaniltici olmasini istemem kimseyi kandirma amacim da yokkimsenin ahini da almak istemiyorum bu benim sonucum ve cok mutluyum ve memmunum sonucumdan. Eger kotu olacak bisey olursada cekinmeden burda paylasirim
Yeni fotoğrafları nasıl görüyoruzKizlar yeni resimler yukledim’simdi cektim bu arada filtre kullanmiyorum yaniltici olmasini istemem kimseyi kandirma amacim da yokkimsenin ahini da almak istemiyorum bu benim sonucum ve cok mutluyum ve memmunum sonucumdan. Eger kotu olacak bisey olursada cekinmeden burda paylasirim
Hayırlı olsun diyelim o zamanBen fullface yani tümüne karar verdim.