Çok teşekkür ederim
Beylem arkadaşın sonucu da harika. Maşallah...-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beylem arkadaşın sonucu da harika. Maşallah...-)
Kızlar bu Chanel arkadaştan şüphelendim ben. Gökten inme falan olabilir mi. Bu kadar muhteşem sonuç -)
Ben bu ameliyatıı olacağııımmmm.
Utandiriyosunuz ama cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir biz bakimin biraz fazlasini yapiyoruz yada yaptik ama olsunKendisi zaten güzel bi kadınmış. Güzelliğine güzellik katmışbi maşallah diyelim
Canim dolgu vardi hepsini erittim gecen ay su an dudaklarim dogal tabi dolgu maddesi kalmadiysaChanel üst dudağında dolgu var mı?
Hayirli olur insallah cok guzel sonucun olsun senindeZaten bu iki arkadaş sayesinde artık kararlıyım.
Sizi eklemem gerek gormeniz icinYeni fotoğrafları nasıl görüyoruz
Sizin asistanin cebi yokmu? Bazen muane yeri kapali ameliyat yaptigi icin hoca olmayincaZekeriya beyin muayenehane numarası açılmıyor geçen gün de aradım bilgi almak için biraz önce de maalesef..
u sordum asistanına dçnüş yok. Meşgul olabilirler. Randevu alıp görüşme planı yapmak istedim. Umarım randevu da sıkıntı değildir.Sizin asistanin cebi yokmu? Bazen muane yeri kapali ameliyat yaptigi icin hoca olmayinca
Sonu 44 ile biten numarayı aradınız değil mi?Zekeriya beyin muayenehane numarası açılmıyor geçen gün de aradım bilgi almak için biraz önce de
Sonu 44 ile biten numarayı aradınız değil mi?Zekeriya beyin muayenehane numarası açılmıyor geçen gün de aradım bilgi almak için biraz önce de
Yüzle ilgili tüm ameliyatlarda; şakak, ortayüz ve alt yüzde genel anestezi uygulanıyor. Yani bunlardan birini tek başına yaptırsanız dahi yine genel anestezi uygulanıyor. Ameliyattan 8 saat önce yemek içme yasak. Ameliyat öncesi anestezi doktoruyla görüşüyorsunuz size bilgi veriyor. Üst göz kapağını belki lokal yapıyordur. Chanel daha tecrübeli onda da muhtemelen genel anestezi yapılmıştır mada07.Sevgili Beylem ; Sizin ameliyatınız genel anestezi ile mi yapıldı acaba..
Merhaba mada,Sevgili Chanel ; Sabah mı başlanıyor tüm yüz ameliyatına ve aç olunuyor değil mi.