Amin canim darisi butun isteyenlere insallah herkesin sonucu cok guzel olsun daha da guzel olsun insallahMaşallah canım, darısı olan ve olmak isteyenlerin başına (41kere maşallah)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim darisi butun isteyenlere insallah herkesin sonucu cok guzel olsun daha da guzel olsun insallahMaşallah canım, darısı olan ve olmak isteyenlerin başına (41kere maşallah)
Canim hepsine tek tek cevap verecegim uzun oldugu icin cevabim yarin yazacagim burayaAnkara dayım. Ozan Bitk hakkında buradan sağlıklı bilgi akışı yok maalesef. Sanıyorum daha önce yazanlar sahte üyelermiş. Bir kişi de sanırım yine anında ban yemiş. Olduk vs yazanlar var kaçıp gitmişler sorulara bile cvp vermemişler. Ankara benim için çok mantıklı tabi. Fakat alt üst göz kapakları 18 bin tl. Çok pahalı. Bunun deri yüz germesi var daha. İnsan düşünüyor tabi. İnstagram sayfasında çok fazla yüz sonuçları yok ya da ben beceremedim hepsini incelemeyi. Daha çok burrunlar var ve harikalar.
Ne yapacağımı inanınız bilmiyorum Mümkün ise 2022 ye yeni yüz ile girmek istiyorum.
Zekeriya beye fotoğraf attı fakat eminim kendisi görmedi telefondaki kişi deperlendirme yaptı ve şu şu yapılmalı dediler bana. Bu beni rahatsız etti. Endoskopik şakak konusunda çok hevedli değilim etkisinin kalıcı olmadığı ile ilgili bir çok şey okudum.Orta yüz mümkün değil şakaktan yukarı çekilmez bana göre.
Şakaklar için yapılan endoskopik girişimin nasıl bir katkısı var kafamda hala oturtamadım. Sadece kaşlar mı kaldırılıyor. Alına etkisi yok sanırım.
Sevgili Chanel bunaltıyorum sizi fakat siz benim örnek aldığım ve damimi tavrınız ike beni yüreklendiren insan oldunuz. Sizi rehberim kabul ettim -)
Ben yüz germe olmadım canım. Göz kenarlarını çektirmiştim (şakak germe, 2014 yılında)Siz de olmuştunuz bu ameliyatı. Kime olmuştunuz. Ne kadar zaman geçti .Neler tapıldı .Memnun musunuz.
Dr erdem guven var instagramda cok guzel anlatiyo herseyi aslinda benim bile bilmedigim cok seyleri simdi ordan ogrendim izlemeni tavsiye ederim boylece aklindaki sorulari orda bulursun.Çoook teşekkür ediyorum
1- daha once karnimi ercan karacaoglu yapmisti malesef memmun degilim. Revizyona bile yanasmadi oylece kaldim.Sevgili Chanel o kadar soracağım soru var ki size.
1 Daha önce karın operasyonunu kime yaptırmıştınız.
2 Saç dibinden yapılan kesinizde saç kökleriniz işleme dahil oldu mu yani derin kesi vs. Saçınız kazındı mı.
3 Orya yüz işlemi yapıldı mı.
Yüzün alt bölümü ki derin germe zaten oradan oluyor bir de sadece endoskopik mi
4 Gözlere badem vs gibi bir işlem oldu mu ki gözkapaklarınız da işlem gördü.
5 Orta yüz alt göz kapağından kesi ile endoskopik yapılıyormuş ve çook komplikasyon oluyormuş göz alt kapağının dışa dönük kalması sarkması vs
( bundan çok korkmuş durumdayım)
6 Orta yüz germe yanak içinden bir kesi ile de yapılabiliyor . Size bişektomi de yapıldı orta yüze müdahale yapıldı ise bu şekilde mi yapıldı hazır bişektomi kesisi oluyor iken.
Ben kafa olarak hazırım ameliyata kent ve dr seçimine odaklanmış durumdayım
İstanbul u hiç bilmiyorum. Nerede hangi semt seçilmeli konaklamak için . Oteller çok mu pahalı acaba.
Bunaltiyorum ne demek olurmu hic burdan sormaniz iyi oldu herkes okur en azindanAnkara dayım. Ozan Bitk hakkında buradan sağlıklı bilgi akışı yok maalesef. Sanıyorum daha önce yazanlar sahte üyelermiş. Bir kişi de sanırım yine anında ban yemiş. Olduk vs yazanlar var kaçıp gitmişler sorulara bile cvp vermemişler. Ankara benim için çok mantıklı tabi. Fakat alt üst göz kapakları 18 bin tl. Çok pahalı. Bunun deri yüz germesi var daha. İnsan düşünüyor tabi. İnstagram sayfasında çok fazla yüz sonuçları yok ya da ben beceremedim hepsini incelemeyi. Daha çok burrunlar var ve harikalar.
Ne yapacağımı inanınız bilmiyorum Mümkün ise 2022 ye yeni yüz ile girmek istiyorum.
Zekeriya beye fotoğraf attı fakat eminim kendisi görmedi telefondaki kişi deperlendirme yaptı ve şu şu yapılmalı dediler bana. Bu beni rahatsız etti. Endoskopik şakak konusunda çok hevedli değilim etkisinin kalıcı olmadığı ile ilgili bir çok şey okudum.Orta yüz mümkün değil şakaktan yukarı çekilmez bana göre.
Şakaklar için yapılan endoskopik girişimin nasıl bir katkısı var kafamda hala oturtamadım. Sadece kaşlar mı kaldırılıyor. Alına etkisi yok sanırım.
Sevgili Chanel bunaltıyorum sizi fakat siz benim örnek aldığım ve damimi tavrınız ike beni yüreklendiren insan oldunuz. Sizi rehberim kabul ettim -)
Kime yaptırmıştınız acaba. Hala etkisi devam ediyor mu . Memnun musunuz.Ben yüz germe olmadım canım. Göz kenarlarını çektirmiştim (şakak germe, 2014 yılında)
Utandirdiniz beni vallah cok sevindim yardimci olduysam sizeSevgili Chanel arkadaş ; Resmen idolüm oldunız. Sizi okudukça cesaretlendim. Çünkü burada çoğu kişi gerçek değil. çoğu yazı kaçmış sorulara bile cvp vermeye tenezzül etmemişler.
Size iyileşme sürecinde aldığınız sorumluluk için çoook çoook teşekkür ediyorum. Sorumluluk duygusu gelişmiş karekter yapısını gösteren birşey benim için. O nedenle dikkate aldığım bir kişisiniz.-)
Şu an iyi ki yaptırdım diyorsunuz sanırım.Benim kendim için ilk planım bu operasyon.Kesin ve net. Bu nedenle peşinizdeyim. -)
Çoook çoook teşekkür ediyorum anlayışınıza ve güzel gçnlünüze..
Yani eger onceden muane olduysaniz bir gun onceden gelmeniz yeterli oluyor istanbula ertesi gun zaten hastaneye kendiniz gidiyorsunuz kan ornekleri aliniyor testler icin anestezi doktoru geliyor sorular soruyor sonra doktor gelip son defa sizinle konusuyor sizi hazirliyirlar varis corabi vs.. ameliyat sonrasi doktor geliyor sizi gormeye.Sevgili Chanel ; Ameliyat sürecinde kaç gün kalmalı otelde sizce. Ameliyat günü kendimiz mi gidiyoruz hastaneye. Siz kaçıncı gün tamamen İstanbul u terk ettiniz.
Anladığınız üzere ameliyat sürecine odaklanmış bulunmaktayım.
Tsk ederim artik Ankara ya geldigim zaman mutlaka haberlesirim sizinledePolislere de bir göz kırpsaydınız -)
Dikişler bir hafta sonra alınmadı o zaman sizde.
Vallahi ne güzel anlatıyorsunuz süreci.
Ankarada kapım açık size ..-)
Darisi butun isteyenlerin basina tek duam herkesin sonucu guzel olsun insallahSiz mutlusunuz. Ne güzel. Kızınız ve eşiniz de beğendiler mi ne diyorlar.
Yanliz gidip ameliyat olmak biraz insani duygusallastiriyo ama sonuca odaklanmak lazim bu durumlarda kendini birakmamak cok onemli ve seni gorecek kisilere ameliyat olmadan soyle bir iki ay sakin negatif yorum yapmasinlar ben bunu esime bastan dedim sakin geldigimde kotu bisey soyleme dedim ve sozunu tuttu. Cunki basta yuzumuz sis haliyle cok gergin gozlerimiz mor yani begenilecek bir tarafi olmuyor size gonderdimmi bilmiyorum o ilk resimlerimi ama gercekten o ilk 10 gun sabirli olmak gerekBen de yalnız olacağım zaten.