tüm yatırımım Çocuğumun geleceği uçtu gitti :(

Okurken içim acıdı valla kaynımın başına da geliyordu kuzenim bir sorun çıktığında tapuda yazan fiyatı geri ödemeleri halinde tapu asıl hak sahiplerine gider dediği için 3-5 fazla ödeyip ödediği tutarı yazdırmakta ısrar etti. Şükür bişi olmadı..
Bebeğin için yapman içimi acıttı. İnşallah hakkın olanı alırsın.

Her anne baba gibi bizde cocugumuza oncelik verdik. Allah kızıma başka rizik kapıları acsin artik ne yapayım tüm birikim gitti ne yedik ne giydik cocugumuza ayirdik nasibi yokmuş hep derdik bize bisi olursa kızım kendi ayaklarinin üstünde durur diye olmadı iste. Ancak helal etmiyoruz hakkimizi .

cok zor birdurum inşallah hakkınızı mahkeme yoluyla alabilirsiniz
benimde babamın anneme saklasın diye yaptıgı bir miktar altınını komsumuzun kızı çaldı adımız kadar eminiz onun aldıgına ama bişey iddia edemiyoruz annem hem babama mahcup oldugundan dolayı cok üzülüyor hemde boşyere yatırmınn elinden gitmesine
biz inşaat firmasından taksitli ev almaya korkuyoruz güvenemediğimizden bu devirde hiçkimsye güven kalmamıs

Mahkeme bile hakkini korumuyor bu devirde ama şükür mahkeme i kübra var

Amin canım inşallah . Rabbim sizede hayırlı bir evlat verir inşallah sanırım bebek bekliyosuniz
sağol canım inşallah amin malesef hamile değilim 2 düşüğüm var aşılama için tedaviye başladım tekrar
inşallah bukez olur ve düşmez

Öncelikle geçmiş olsun inşallah kurtarırsınız paranın tamamını sakın yanlış anlamayın burda kimse ile de polemik olsun istemiyorum fakat zekata dikkat ettiniz mi ödediniz mi acaba zekatı verilmeyen mal zayi oluyor veya üzüyor bir şekilde ben bunu kimseyle polemik için değil sizi üzmek kırmak için değil Allah'ın emri olduğu için söylüyorum eğer vermedinizse de bından sonra dikkat edersiniz diye söylüyorum zekat malın bereketini arttırır ve malı çoğaltır tekrar geçmiş olsun ve ne olur beni yanlış anlamayın hayırlı akşamlar

Canım nasıl güvenip görmeden etmeden araştırmadan tapuya falan sormadan aldın ki. Kültürlü birisin birde. Üzüldüm ya. Neyse can sağlığı olsun.

Canım benim sagolasin yanlış anlamadım tabiki farklı bir bakış açısı sukur eşim cebimizde harcligimiz olmasa bile belli bir miktar her ay düzenli zekatimizi verir

Bu kadar işin içinde olduğunuz halde böyle birşey olduğuna göre demek ki takdirde varmış bazen insanın basireti bağlanır belki Allah sizi daha büyük bir beladan korudu bilemeyiz. Aklıma kıssada var Hızır as bir gemiye biner sahipleri çok temiz insanlardır Hızır as geminin tabanını deler zarara yol açar. Hz. Musa der yahu bunlar temiz insanlar neden mallarına zarar verdin Hızır as der ben gemilerine küçük bir zarar verdim çünkü bundan sonra uğrayacakları limanda sağlam gemilere el koyan zalim bir kral var istedimki gemi kusurlu olsun ve kral gemilerini görünce almasın. Bu kusurlu yeri tamir edebilirler ama gemi gidince hiçbişey yapamazlar.

Sağol canım gerçekten rahatlattı. Dediğin gibi mal yerine geliyor ama can gelmiyor. Bende boyle düşünerek rahatlatiyorum kendimi bi arkadas ya arabayi takaslamayip kaza yapsaydiniz dedi. Gerçekten sarsildim. Evet basiret kapanıyor gözünüz kor kulağıniz sağır oluyor. Haktan hayırlısı . ilginiz için ve güzel kissaniz için teşekkür ederim

çok geçmiş olsun. insan ne kadar işin içinde de olsa güveniyor aldanıyor basireti bağlanıyor olacağın önüne geçilemiyor. bebeğinize allah daha çok verir inşallah.

Maviselen adlı arkadaş bana da bi hukuki konuda çok yardımcı oldu çok yönlendirdi özeldem de ilgilendi gerçekten çok iyi ve yardımsever. Rabbim inşallah onu darda koymasın. Çok yardımcı oldu Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…