- 29 Ekim 2013
- 870
- 332
- Konu Sahibi cananzeyno
Geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arsanın gerçek bedeli nedir? Sizin aldığınız fiyattan bahsetmiyorum, bilirkişi incilemesi yapılsa ya da emlakçılar fiyat biçse ne kadar verirler o arsaya? Bedeli öğrenirseniz aklımda bir fikir var.Maalesef hicbir sözleşme yok vekalet verdiğimiz kişi ne yaptıysa yapmış biz ona düşük gostermesi için bir talimat vermedim haberimiz de yoktu taki önüme tapu gelene kadar. Sanırım avukatsiniz ilginiz için çok tesekkur ederim. Yapilacak birşey varsa gozumuzden kaçan lütfen yardımcı olun
Ne zaman yargıtaydan döner dosyaniz tahminen. Biz şuan cevap asamasindayiz yardımcı olurmusunuzTam olarak birebir aynı davadan dosyamız Yargıtay incelemesinde şu an. Tapuda gösterilen bedeli esas alıyor mahkemeler evet. Davayı kaybettik haliyle Şu an için. Kişi kendi muvaazasına dayanamaz kuralını uygulamazlarsa lehimize karar çıkabilir diye umut ediyorum. Sizin kendi aranızda esas bedeli gösteren bir alım satım sözleşmesi yapıldı mı?
Minimum 25 binden başlıyor emlakçılar o fiyatı veriyor.Arsanın gerçek bedeli nedir? Sizin aldığınız fiyattan bahsetmiyorum, bilirkişi incilemesi yapılsa ya da emlakçılar fiyat biçse ne kadar verirler o arsaya? Bedeli öğrenirseniz aklımda bir fikir var.
Bana avukatlar ve hukuk katipleri bilirkişi incelemesi bile yaptirmiyor hakim dediler sizin dosyaniza yaptirildimiMinimum 25 binden başlıyor emlakçılar o fiyatı veriyor.
1 ay oldu gideli henüz. Siz mutlaka yargılama sırasında bu durumu belirtmelisiniz. Temsilciye dava açarsanız bu dosyadaki beyanlarınız önem kazanacak. Bir de tapuda gösterilen bedel devir esnasında veriliyor evet. Peki ya fazladan gizlenen miktar nasıl verilmiş? Hesabına mı yatırılmış alıcının.Ne zaman yargıtaydan döner dosyaniz tahminen. Biz şuan cevap asamasindayiz yardımcı olurmusunuz
Biz fiili taksimde olduğunu da belirttik. Yani müvekkil tarafından hali hazırda kullanılıyordu taşınmaz o yüzden keşfe gidildi. Örnek için vermiştim onu sadece.Bana avukatlar ve hukuk katipleri bilirkişi incelemesi bile yaptirmiyor hakim dediler sizin dosyaniza yaptirildimi
Temsilciye tam olarak ne davası acmaliyim. Gizlenen miktarın ne şekilde verildiğini sormadik. Eğer hesaba yatmissa bunu da kanıt olarak gösterebiliriz değilmiş. Allah razi olsun sizden. Burada hicbir avukatın yapmadığıni yapıyorsunuz ozelden görüşebilir mıyız acaba1 ay oldu gideli henüz. Siz mutlaka yargılama sırasında bu durumu belirtmelisiniz. Temsilciye dava açarsanız bu dosyadaki beyanlarınız önem kazanacak. Bir de tapuda gösterilen bedel devir esnasında veriliyor evet. Peki ya fazladan gizlenen miktar nasıl verilmiş? Hesabına mı yatırılmış alıcının.
Biz arsaya dokunmadıkça daha. Peki vekile açtığınız davada hangi kanıtlar lazim tanık ve vekalet yeterlimiBiz fiili taksimde olduğunu da belirttik. Yani müvekkil tarafından hali hazırda kullanılıyordu taşınmaz o yüzden keşfe gidildi. Örnek için vermiştim onu sadece.
madem fiyatlar arasında uçurum var temsilciye dava açmalısınız. Verilen yetkiyi sizin aleyhinize kötüye kullanmış durumda çünkü.
Umarım hesabına yatırılmıştır. Aslında öncelikle temsilciyi ürkütmeden bunu öğrenmek gerekli. Özelden cevaplayabilirim sorularını. Yardımcı olurum tabi ki. Bilgi paylaşmak için var ya. ÖZelden devam edeelim.Temsilciye tam olarak ne davası acmaliyim. Gizlenen miktarın ne şekilde verildiğini sormadik. Eğer hesaba yatmissa bunu da kanıt olarak gösterebiliriz değilmiş. Allah razi olsun sizden. Burada hicbir avukatın yapmadığıni yapıyorsunuz ozelden görüşebilir mıyız acaba
Evet bizde bunu düşündük boyle rant saglandigini düşünüyoruz tebligat cuma günü geldi daha yeni kendimize geliyoruz. Eminiz vardır. Zaten ilçede acilmis dava. Katip arkadaş la gorusucez inşallah yardımcı olur. Bende doğum isminde olduğum için pasif kalıyorum evde telde ne yapabilirsem.Bir de bak bakalım dava açan paydaş daha önce aynı davayı açmış mı? Yani insanlara satıp fazladan para ile gelir elde edenler de olabilir. Gerçi sen de biliyorsun tc numarasından sorgulat açmış olduğu davaları.
Onu ancak eşim yapabilir oda simdilik sabrediyor doldurmakta istemiyorum ikiside silahlı adamlar sinir anına gelir Allah muhafaza
Haklisiniz arkadaşım zaten hukuki süreçte çok yipratoyor insanisakın sakın,konuyu açmayın mümkün olduğu kadar.kanunen yapılacakları zaten yapmışsınızdır.cana geleceğine mala gelsin denir ya ,bir de her şerde bir hayır vardır.belkide Allah korusun arabayla kaza yapacaktınız bu durum önüne geçti bilemezsiniz.elbette para kolay kazanılmıyor ama olan olmuş.çaresiz dert gelmesin yeter ki,düşünüp düşünüp kendinizi hasta edersiniz,para her zaman kazanılır.
Gecmis olsun allah ucak kazasi vermesin.keske arastrsaydin iyce bde belirtmissin adli personl oldgnu oyle davalri hicmi duymdnki ama dunyaninda sonu degil uzulme bu da gecer esin de yapabilirdi aynisiniMerhaba arkadaşlar çok bunaldim üzüntüden bitmek bilmeyen bir migrene tutldum artik. Yaklaşık bir yıl önce bütün düğün takilarimla 27 bin TL ye araba aldık bir süre kullandık aracı. Bu sırada gebe kaldım eşime bu parayı kızıma saklamak istediğimi söyledim pek yanaşmadı. Bu sırada is yerinden (adliye personeliyim) arkadaşımın abisi arsa alim satım işleriyle uğraştığını bize bir arsa ayarlayabilecegini söyledi. Abisi uzman çavuş. Eşime allemkullem edip arabayla takas edip karşılığında arsa almayı kabul ettirdim. Vekalet verdik marmara ereğlisinden yarim donum arsa aldık yine vekalet vererek arabayı satitrdik. Bu sırada önüme tapu geldi. Tapuda arsanın 9.750 TL ye alindigi yazıyordu sorduğumuzda ise vergi ve harcı çok olmasın diye yanıt aldık her ne kadar tatmin olmasakta gebeliğim nedeniyle sağlık problemlerinden dolayı pek ilgilenemedik. Tapuyu sakladik o kızımın guvencesiydi üniversite belki çeyizi içindi. Derken birgün mesaj geldi telime tedbir konulmuş arsamiza. Meğer diğer mirasçılar dava açmış onalim için ve kanun oncelik hakki olana veriyormus arsayı ve tapudaki miktarı baz aliyormus ! Sok olduk gezmedigimiz avukat kalmadı sonuç değişmiyormus kızımın 17 bin lirası uçtu gitti. Siz siz olun dikkat edin bu konularda her ne kadar adliye calisani olsamda mağdur oldum. Bi şekilde haksiz zenginlesen bir gurubun olduğunu da ogrenmis bulundum. Bakalım dava sonuçlanınca ne olacak ama ümitsiz .... Ve eşime karşıda çok mahcup oldum sonuçta ben sebep oldum çok üzgünüm cok