- 26 Ekim 2014
- 428
- 76
- 38
-
- Konu Sahibi cananzeyno
Yokmuş canım cokkk araştırdık sabahlara kadar yargıtay kararları baktık ama kanun mağduru korumuyor. Ordada bir gurup pusuda bizim gibi cahilleri gözetliyor.yazik olmus, yapilabilecek hic birsey yok mu ki
Yokmuş canım cokkk araştırdık sabahlara kadar yargıtay kararları baktık ama kanun mağduru korumuyor. Ordada bir gurup pusuda bizim gibi cahilleri gözetliyor.
İnşallah eşimde sizin gibi düşünüyor birde o üstüme gelseydi ne olurdu bilmezdim. Birde kayınvalide çok karşı çıkmıştı bir ay konuşmadı bizimle arsayı alınca ama kızına almıştık asla el sürmek yoktu. Duymasın diye elimizden geleni yapicaz ahimi tuttu neestafurullah. insanin bazen nutku tutuluyor, herkesin basina gelebilir. herseyde bir hayir vardir derler ya umarim bundan sonrasi icin hersey cok guzel olur.
Onu ancak eşim yapabilir oda simdilik sabrediyor doldurmakta istemiyorum ikiside silahlı adamlar sinir anına gelir Allah muhafazaben o aracının boğazına yapışır, öyle yada böyle alırım o parayı. kolay mı kazanıyoruz?
Kotuniyet yani muvazadan doğan tazminat davası acilabiliyor ama kanun korumuyor mağduru bilsem sans var . dua edin arkadaşlar kızımın geleceği içindi gebeyken bile gözüm herşeyde kaldı kızımın geleceği içindi herşey ama iyice battikÇok geçmiş olsun ama aracıya dava açın bari yazık günah
Maalesef hicbir sözleşme yokTam olarak birebir aynı davadan dosyamız Yargıtay incelemesinde şu an. Tapuda gösterilen bedeli esas alıyor mahkemeler evet. Davayı kaybettik haliyle Şu an için. Kişi kendi muvaazasına dayanamaz kuralını uygulamazlarsa lehimize karar çıkabilir diye umut ediyorum. Sizin kendi aranızda esas bedeli gösteren bir alım satım sözleşmesi yapıldı mı?
Ben gebe olduğum için yolculuk yasaktı esimde il dışı görevde ve olacağı varsa da oluyormus dedim ya adli personel olduğum halde körlük ettik kuru dala bastikBöyle konularda vekaletle iş yapılmaz ki.
Hatayı orada yapmışsınız.
Geçmiş olsun.