tüm yatırımım Çocuğumun geleceği uçtu gitti :(

Size de çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin inşallah üstesinden gelirsiniz.

Yazık olmuş canım, ama olanda olmuş Kısmet böyleymiş her işte bir hayır vardır canım. Çokta üzme kendini, değmez sonuçta sadece para, hayatta daha önemli şeyler var.

Ister adliye calisani ol ister prof ol fark etmez canm. Herzaman akilsiz basin cezasini bi yerlerimiz ceker kusura bakmayinda bu devirde hangi akla hizmet neye guvenerek arsayi arastirmadiniz vekalet verdiniZ. Onlar kadar sizde suclusunuz kusura bakmayin.

Gecmis olsun cok uzuldum.Olucakkla ölecege care yok derler.Şer gorduklerimizde hayir.hayir gorduklerimizde şer vardir unutma ve bunu hep hatirlat kendine.Insallah bir çaresi bulunur.Dualarim sizinle.

Geçmiş olsun aracın arsayla takas oldugunu ispatlayın bişekilde size satanın yakasına yapışın sizde onu dava edin basa geldi deyip susmayın.dolandırıcılık var prtada ve arsanın tapuda yaza bedeli hep düşük olur bi arastırın orda arsa fiyatkarı nekadar.davayı kaubetsenizde enazından iyi bi arastrsanız bugunki deger üzrndrn olur belki .

İnşallah canım elimizden geleni yapicaz sonucu burda paylaşıcam

Dava sonucu ins sizin icin olumlu cikar ...
Ama burada asil almaniz gereken ders bu kdr gelecek kaygisi gutmemeniz.....
Arabayi satip arsa almak yerine eb guzel zamanlariniz biraz esinizle kizinizla vakit gecirmeyi gezmeyi dolasmayi planlasaydiniz keske..
Elbette yatirim iyi biseydir ama kucucuk bi cocuk icin bu kdr plan yapmak yanlis..
Sunu deseydiniz ev aldik ama bu oldu tmm ama arsa ...almak...ilerde degerlensin...satmak....
Ne gerek varki bu kdr uzun vadeli planlara..
Evdeki huzuruzun bozulmasi ve cocugunuzun bundan etkilenmesi bence en degerli maddi seye bile degmez...

Takip ettiğim konuların arasındaymış. Bakıyordum da

Var mı güzel gelişme Can'ım? İnşallah vardır.

Kendi yaptiginiz cahilligi kadinin ustune atmaniza da pess yani! He he ahi tutmustur.. Sizden daha öngörülü oldugu kesin

Keske vekalet vermeseydiniz...
Bir gayrimenkul alırken tapuda sorarlar şu şu arsayı bu paraya bu kişiden aldın mi? Evet dersin ve artık yapacağın bir şey yoktur. Herkes o tapuda ki bedelin vergiyi dusurecegini bildiği için alici uyaniklik zannederler ama durum öyle değil. Diyebilirdiniz ne olursa olsun ben bu arsayı şu fiyata aldım bu fiyat yazsın tapuda diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…