Lazer Epilasyon Tüm Vücut Lazer Ücretleri Hakkında Bilgi

anladım canım.çok para vermişsin.
ben kk da 3-4 kişiden hep 300 gibi okudum.onlarınki sadece 3 yerdi sanırım.

canım biliyorum buranın piyasasını benimkide 3 yer 600 işte.aslında benimkide pahalıya geliyor sanırım.
ama dediğin gibi bende güvenemedim uygun yerlere.
bu seferde çok para verip faydasını göremeyince daha kötü oluyorsun.
peki şimdi nereye gitmeyi düşünüyorsun?

dirim şimdi araştırıyorum ama gidip görüşmedim hiçbir yerle henüz, kızılaydaki 1-2 yer aklımda ya da med... hastanesi

yorumların tamamını okumadım ama bu konuda dikkatli olmak lazım arkadaslar çogu merkez ticari olarak ilgileniyo parayı alıyorlar seanslarda sallıyolar ucuz pahalısı yok bence en iyi sonucu hangi merkezden alabiliriz onu araştırmalısınız .. :)

merhaba, bende yeni uye oldum. Beylikdüzü civarı tüm vücut lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. Fiyatlarla ilgili yardımcı olurmusunuz.

Arkadaşlar bende Bakırköy'de bir hastaneye gidiyorum. tüm vücut 1500 tl ve 6 seans. Gayet hijyenik ve çalışanlarda çok iyiler.

bence boşuna paranı harcama seyrekleştirmeyi yağlarlada yapabilirsin o kadar para dökmeden bnm en yakınlarım yaptırdı sadece azalma oluyo seansları uzattıkça uzatıyolar binbir eziyet kökten bi çözüm değil anlican ..

canım ben tum vucut lazer yaptırdım hatta paket aldım ınanılmaz memnunum ama alexandrıte cıhazla yaptırıyorum

canım benım lazerın bır dalga boyu var ve derı altına ınıp batıklarında cıkar

lazerle bobrek tası kırıyorlar cok sacma ıc organa gıdermı hıc

ben paket aldım cynusure la alexandrite sıstem 2000 tl butun o bölgeler dahıl 8 seans artı 3 sean hemde köklü bir firma

lazer batıkları cıkarır ayrıcada yuzde 90 ı gıdıyor derı altına ınıyor cunku benım gıttığımm yerde hepsı cıktı sımdı tertemızım

canım benım gıttım yerde alexandrıte fıyatları uygun hem hıjyen hemde cok acıklayıcı bır bılgı verıyorlar hemde cok huzurlı bır yer

ben paket aldım cynusure la alexandrite sıstem 2000 tl butun o bölgeler dahıl 8 seans artı 3 sean hemde köklü bir firma

bende haftaya basliyorum komple vucut 500 euro sizce nasil ??ve makinanin Ismini yaziyorum smartpuls ins dökülür gider butun tüyler off yaa yoksa paramiza yazik

merhaba, tüm yorumlarını okudum. Ben de şu an vücudumdaki "ormansı" olaydan şikayetçiyim. Gittiğiniz yer neresiydi acaba? Mesaj hakkım olmadığı için buradan yazıyorum ama gittiğiniz yerin adını özelden yazarsanız çok sevinirim. Ayrıca mesajınızdan bu yana uzun bir vakit geçmiş. Nasıl sonuç aldınız? Şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…