anladım tatlım aynı durumdaymısız aynen benim cildim de öyle batık falan cok oldu .s ya lazer bida kökten cıkartmıyo diye duydum senin söylediğinden anladığım kadarıyla %70 gidiyo falan demissin yani ben bida hiç tüy falan almak istemiyorum sonuçta biride bir bini de bir lazerde mi yüzde yüz sonuç vermiyo
yaa inanmıyorum tüh ben tamamen kurtulcam sanmıstım
Aynı ben
Canım ben şu anki durumumu düşününce %70 - 80 azalması bile benim için çok güzel birşey olacak.
Benim her tarafım biraz kaba olacak ama orman gibi hatta maymunun az biraz gelişmiş haliyim diyebilirim
Lazeri yapan kişi bile üst bacağın baya yoğun dedi. Bende evet ama bazı bölgelerinde de hiç çıkmıyor dedim.
"Evet farkettim sarı tüyünde çok fazla üst kısımlarda" dedi.
Ayva tüyü gibi kalcakmış kalanlarda cılız, ince.
Aynı benErkek kardeşim bile benim kadar tüylü değil . Gerçektende %70 falan azalsa baya rahatlarım süper olur benim için. Bide çıkmayan yer yok diyebilirim yani afedersiniz popomda dahi var Lazer yaptırırken de çok utanacağım zor olacak ama mecburum evlenmeden yapılması şart.
arkadaşlar ben kol altıma yaptırıyorum sadece. şuanlık. 2. seansım bugun bitti. şehir fırsatı siteleri var internette bilirsiniz ben ordan kampanyadan aldım sınırsız koltukaltı lazer 50tl. baska bı ucret yok. ben izmirdeyim izmir fırsatlarına baktım. daha ilk kez lazer yaptırdıgım icinde koltuk altından baslamak istedim. benim faydalandıgım kampanyada sınırsız koltuk altı 50 genital bölge 100 tüm bacak 150ydi. tekrar söyliyim bunlar seans bası fiyatları değil bir kere veriliyo (kredi kartıyla) sınırsız yanı tüyler bitene kadar gidiliyo. koltukaltıyla basladım cunku sonucta ilk kez yaptırıyorum bosa gitcekse 50 lira gitsin sdce dedim zaten oyle fırsat sitelerinde devamlı cıkıyo bu tarz kampanyalar. Benım bu fırsatı almamdakı tek sebep sınırsız seans olması 6 10 seans olanlarda vardı baska kampanyalarda. internete yazın sehır fırsatı siteleri diye çıkar orda siteler mutlaka işinize yarar bi kampanya görürsünüz. :)
Benimde popomda var
Diyorum ya maymunun az gelişmiş haliyim.
Ben utangaç biriyim hatta estetisyen bana "alt tarafı komple çıkarıyoruz" dedi.
Ben kaldım iç çamaşırımı sonradan çıkarsam olur mu dedimGülümsedi şöyle bir "tamam olur" dedi.
Sonra o kısma gelince açtım valla utanarakta olsam. Biz her gün kaç kişiye yapıyoruz, utanılacak bir şey yok dedi.
Popoma gelince sen aç ben öyle yapıyım dedi, orda da çok utandım ama çok çabuk bitti.
Hatta bir ara dua etmeye başladım çok çabuk bitsin diye.
kızlar bikini bölgesine yaptırılan lazer bebek sahibi olmaya engel ters bir şeye sebep olur mu ki? bu konuda bilgim yok,cahilliğime verin,bu önemli bi durum ne de olsa.var mı bilgisi olan? bir de tamamen bitiyo mu lazerden sonra tüyler? offfffff ne çok sordummmm
kızlar bende de durum aynı resmen çıkmayan bi yerim yok ama yabancı sitelerden de okudum doktorlar avuç içiniz ve ayak tabanınız dışında çıktığı her yeri normal olarak kabul edin demişler :) ankara kızılayda bi tıp merkezine 4 seans gittim giderken çok iyiydi en son eylülde bıraktım %70-80 i geri geldi şimdi yeni merkez arayışındayım yardımcı olan olursa memnun olurum :) yaza kadar 2 seans giderim diyorum bütün yazı rahat geçiririm sonra bir de eylül'de giderim:)
canım ben seni hatırlıyorum gittiğin yeri de
demek fayda etmedi çok şaşırdım.
Sen bir yerde 650 veriyorum demişsin.bir seansına mı okadar vermiştin canım?
Bunun içinde kol,göbek,bel de vardı sanırım.
Fiyatıda az değilmiş.medi.... Yı sormuşsun ozamanlar.
Oranın seans ücreti bu verdiğinden ücretten daha uygun.
evet canım doğru hatırlıyorsun medicanadaki fiyatları da öğrendim daha ucuza gelmiyor maalesef ama aşağı yukarı aynı 8 seansta
Seans başı ücret canım. Tek seansı 300 TL.
Toplam 6 veya 7 seans gitmeyi düşünüyorum.
3. seanstan itibarende ücretler düşüyor.
Ben çoğu yerle konuştum genelde hepsi 6 seans için peşin ödenirse 1.800 TL'ye yaparız demişlerdi.
Cebimden 1.800 TL birden çıkmasındansa seans başı ödemek daha mantıklı geldiği için seçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?