Lazer Epilasyon Tüm Vücut Lazer Ücretleri Hakkında Bilgi

anladım tatlım aynı durumdaymısız aynen benim cildim de öyle batık falan cok oldu .s ya lazer bida kökten cıkartmıyo diye duydum senin söylediğinden anladığım kadarıyla %70 gidiyo falan demissin yani ben bida hiç tüy falan almak istemiyorum sonuçta biride bir bini de bir lazerde mi yüzde yüz sonuç vermiyo

Yüzde yüz sonuç vermiyormuş ne yazık ki ama büyük oranda kurtuluyorsun, düzenli bir şekilde gidersen.
Yüzde yüz sonuç için iğneli lazer diyorlar. Eğer lazerden sonra vücudumda kalan kıl, tüy falan olursa ben kalanlar için iğneli düşünebilirim.
Ama şu anda iğneli düşünmüyorum.

yaa inanmıyorum tüh ben tamamen kurtulcam sanmıstım

yaa inanmıyorum tüh ben tamamen kurtulcam sanmıstım

Canım ben şu anki durumumu düşününce %70 - 80 azalması bile benim için çok güzel birşey olacak.
Benim her tarafım biraz kaba olacak ama orman gibi hatta maymunun az biraz gelişmiş haliyim diyebilirim
Lazeri yapan kişi bile üst bacağın baya yoğun dedi. Bende evet ama bazı bölgelerinde de hiç çıkmıyor dedim.
"Evet farkettim sarı tüyünde çok fazla üst kısımlarda" dedi.
Ayva tüyü gibi kalcakmış kalanlarda cılız, ince.

Aynı ben Erkek kardeşim bile benim kadar tüylü değil . Gerçektende %70 falan azalsa baya rahatlarım süper olur benim için. Bide çıkmayan yer yok diyebilirim yani afedersiniz popomda dahi var Lazer yaptırırken de çok utanacağım zor olacak ama mecburum evlenmeden yapılması şart.

kızlar bende de durum aynı resmen çıkmayan bi yerim yok ama yabancı sitelerden de okudum doktorlar avuç içiniz ve ayak tabanınız dışında çıktığı her yeri normal olarak kabul edin demişler :) ankara kızılayda bi tıp merkezine 4 seans gittim giderken çok iyiydi en son eylülde bıraktım %70-80 i geri geldi şimdi yeni merkez arayışındayım yardımcı olan olursa memnun olurum :) yaza kadar 2 seans giderim diyorum bütün yazı rahat geçiririm sonra bir de eylül'de giderim:)

Benimde popomda var
Diyorum ya maymunun az gelişmiş haliyim.
Ben utangaç biriyim hatta estetisyen bana "alt tarafı komple çıkarıyoruz" dedi.
Ben kaldım iç çamaşırımı sonradan çıkarsam olur mu dedim Gülümsedi şöyle bir "tamam olur" dedi.
Sonra o kısma gelince açtım valla utanarakta olsam. Biz her gün kaç kişiye yapıyoruz, utanılacak bir şey yok dedi.
Popoma gelince sen aç ben öyle yapıyım dedi, orda da çok utandım ama çok çabuk bitti.
Hatta bir ara dua etmeye başladım çok çabuk bitsin diye.

canım hangi merkeze gidiyosun acaba?burdan ya da özelden cvp verirsen sevinirim.kaç seans oldu ve memnun musun? bende araştırıyorum bu konuyu bi karar vermem gerek

kızlar bikini bölgesine yaptırılan lazer bebek sahibi olmaya engel ters bir şeye sebep olur mu ki? bu konuda bilgim yok,cahilliğime verin,bu önemli bi durum ne de olsa.var mı bilgisi olan? bir de tamamen bitiyo mu lazerden sonra tüyler? offfffff ne çok sordummmm

Son düzenleme:

Ben evde düşünürken bile çok kötü oluyorum gerçekten kötü bir durum ama mecbur yaptıracaz artık bundan kaçış yok.Onların işi bu ve dediği gibi hergün birçok kişye yapıyorlar ama bizim için zor olacak. teşekkür ederim durumunu açık şekilde anlattığın için, en azından burda birbirimizin duygularını paylaşıyoruz bu bile rahatlatıyor insanı

Lazer iç organlara ulaşan bişey değil yani en fazla derinin altına kıl köklerine ulaşıyor.O yüzden bebek sahibi olmana engel olacak bir durum yok. Lazerden sonra tüyler tamamen bitmez,bunu lazer için gittiğin yerlede konuşursun %90 başarı olur en fazla diyorlar.Tabi bu kişinin kıl yapısına ten yapısına,lazer yapılan makinaya göre falan değişiyor.

canım ben seni hatırlıyorum gittiğin yeri de
demek fayda etmedi çok şaşırdım.
sen bir yerde 650 veriyorum demişsin.bir seansına mı okadar vermiştin canım?
bunun içinde kol,göbek,bel de vardı sanırım.
fiyatıda az değilmiş.medi.... yı sormuşsun ozamanlar.
oranın seans ücreti bu verdiğinden ücretten daha uygun.

canım mesaj kutun dolmuş bi silermisin

evet canım doğru hatırlıyorsun medicanadaki fiyatları da öğrendim daha ucuza gelmiyor maalesef ama aşağı yukarı aynı 8 seansta

Ben yaptirmak istiyorum ama cok korkuyorum. Bir kere yaptirdim cok acidi. Genital bolge sdc. Yaniktan korkuyorum. Tavsiye ediyormusunuz. Avrupa yakasinda nereyi tavsiye edersiniz.

evet canım doğru hatırlıyorsun medicanadaki fiyatları da öğrendim daha ucuza gelmiyor maalesef ama aşağı yukarı aynı 8 seansta

canım sen 1 seans ücreti ne kadar verdin?
ben yanlış anladım sanırım.şimdi tekrar topiğe baktım bayanın biri yazmış,
senin gittin tıp merkezinde y.bacak+paket+koltuk altı 300 lira diyor.sen 650 neye verdin?
medi.... ise y.bacak+paket+k.altı 600 liraymış.ama eğer 8 seansın ücretini peşin ödersen 2400 tl diyor.
yani seansı 300 e geliyor peşin ödersen.senin gittiğin yerle aynı.
ben niye soruyorum çünkü gittiğin tıp merkezi için 1 seans ücreti 650 ise çok pahalı bence.
birde ben fiyat düşük olan yerlerden kuşkulanıyorum.
makinanın adını hatırlıyormusun?yada kaçla yaptıklarını?

canım bende koltukaltı+tüm bacak+genital+karın+bel vardı seans 650 evet pahalı ama medi..nada ve bi tane ünlü dermatoloji kliniği var ö.. onda da aşağı yukarı aynı fiyat verildi mesela tunalıda bl... diye bir poliklinik 8seans +bitene kadar 2bine yaparız dedi ama oraya güvenemedim. bana yapılan makine alexti derecelerini hatırlayamıyorum. ankara piyasasında iyi yerlerde fiyatla aşağı yukarı aynı.

msjını şimdi gördüm.zaten 6 seansı peşin almak işletmenin uyanık oluşunu gösterir anladıgım kadarıyla 3. seanstan itibaren ücretler düşüyo demişsin.6*300 zaten 1800 tl yapıyo. birde fiyatın düştügünü düşünürsek belki 1500 tl ödeyeceksin taksitli haliyle ama işletme peşin olursa 1800 yaparız demiş sanki indirim yapmıs gibi :) her seans bası yaptırsanda o ücreti ödeyeceksin en azından taksitle ödeyeceksin :) peşin ödememekle iyi yapmıssın .en azından begenmezsen hijyen acısından yada dökülme acısından baska bir yere gidebilme imkanın olur ve daha özenli yapmaya calısırlar müşteri kaybetmemek için.

Meancol gittiğin yerden memnun olduğunuzyazmışsın, mümkünse özel mesajları yeri öğrenebilir miy,m? Benim mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesaj atamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…