Meancol gittiğin yerden memnun olduğunuzyazmışsın, mümkünse özel mesajları yeri öğrenebilir miy,m? Benim mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesaj atamıyorum
Canım özelden mesaj attım sana.
Sormak istediklerin olursa cevaplarım gene...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meancol gittiğin yerden memnun olduğunuzyazmışsın, mümkünse özel mesajları yeri öğrenebilir miy,m? Benim mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesaj atamıyorum
Melancol merhaba rica etsem bana da yazabilir misin özelden yazamıyorum ben de.
Teşekkürler.
canım bende koltukaltı+tüm bacak+genital+karın+bel vardı seans 650 evet pahalı ama medi..nada ve bi tane ünlü dermatoloji kliniği var ö.. onda da aşağı yukarı aynı fiyat verildi mesela tunalıda bl... diye bir poliklinik 8seans +bitene kadar 2bine yaparız dedi ama oraya güvenemedim. bana yapılan makine alexti derecelerini hatırlayamıyorum. ankara piyasasında iyi yerlerde fiyatla aşağı yukarı aynı.
Arkadaşlar ben tüm vücut lazer yaptırmayı düşünüyorum. İçinizde yaptıranlar varsa ne kadar ücret verdiğinizi yazabilir misiniz? Seans başı mı yoksa paket şeklinde mi aldığınızıda yazarsanız sevinirim. Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Arkadaşlar ben tüm vücut lazer yaptırmayı düşünüyorum. İçinizde yaptıranlar varsa ne kadar ücret verdiğinizi yazabilir misiniz? Seans başı mı yoksa paket şeklinde mi aldığınızıda yazarsanız sevinirim. Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
anladım tatlım aynı durumdaymısız aynen benim cildim de öyle batık falan cok oldu .s ya lazer bida kökten cıkartmıyo diye duydum senin söylediğinden anladığım kadarıyla %70 gidiyo falan demissin yani ben bida hiç tüy falan almak istemiyorum sonuçta biride bir bini de bir lazerde mi yüzde yüz sonuç vermiyo
canım ben k.altı genital ve tüm bacağıma yaptırıyorum 2000 tl paket aldım 3 seans oldu seyrelmeler bayağı var.
lazerle bobrek tası kırıyorlar cok sacma ıc organa gıdermı hıcLazer iç organlara ulaşan bişey değil yani en fazla derinin altına kıl köklerine ulaşıyor.O yüzden bebek sahibi olmana engel olacak bir durum yok. Lazerden sonra tüyler tamamen bitmez,bunu lazer için gittiğin yerlede konuşursun %90 başarı olur en fazla diyorlar.Tabi bu kişinin kıl yapısına ten yapısına,lazer yapılan makinaya göre falan değişiyor.
anladım canım.çok para vermişsin.
ben kk da 3-4 kişiden hep 300 gibi okudum.onlarınki sadece 3 yerdi sanırım.
canım biliyorum buranın piyasasını benimkide 3 yer 600 işte.aslında benimkide pahalıya geliyor sanırım.
ama dediğin gibi bende güvenemedim uygun yerlere.
bu seferde çok para verip faydasını göremeyince daha kötü oluyorsun.
peki şimdi nereye gitmeyi düşünüyorsun?
Ben yaptirmak istiyorum ama cok korkuyorum. Bir kere yaptirdim cok acidi. Genital bolge sdc. Yaniktan korkuyorum. Tavsiye ediyormusunuz. Avrupa yakasinda nereyi tavsiye edersiniz.
anladım tatlım aynı durumdaymısız aynen benim cildim de öyle batık falan cok oldu .s ya lazer bida kökten cıkartmıyo diye duydum senin söylediğinden anladığım kadarıyla %70 gidiyo falan demissin yani ben bida hiç tüy falan almak istemiyorum sonuçta biride bir bini de bir lazerde mi yüzde yüz sonuç vermiyo
canım benım gıttım yerde alexandrıte fıyatları uygun hem hıjyen hemde cok acıklayıcı bır bılgı verıyorlar hemde cok huzurlı bır yerbende çok araştırdım bi arkadaşımın tavsiye ettiği bir yere gittim ortam çok güzel ve hijyen buda çok önemli. temiz ve doğru uygulama yapan yerleri bulmak önemli istersen gittiğim yeri önerebilirim canım
ben paket aldım cynusure la alexandrite sıstem 2000 tl butun o bölgeler dahıl 8 seans artı 3 sean hemde köklü bir firma
bende haftaya basliyorum komple vucut 500 euro sizce nasil ??ve makinanin Ismini yaziyorum smartpuls ins dökülür gider butun tüyler off yaa yoksa paramiza yazik
Bende bugün başladım tüm vücut lazere.
Benim gittiğim yer seans başı ücretle çalışıyor. Kampanya var şu anda.
Tüm bacak + Genital Bikini + Kol altı + Kol + Popo + Bel 300 TL.
450 TL'den bu fiyata indirim yapıldı.
3.seanstan sonra kılların yoğunluğuna göre fiyat düşecekmiş.
Aslında ben lazere başlamadan önce baya yer araştırması yaptım.
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine şu an gittiğim yerde başladım.