Lazer Epilasyon Tüm vücut bitene kadar kampanyaları okumanızı öneririm

dr beauty biraz sonra ipl lazerde randevum vardı fakat forumda yazdıklarınızı okuduktan sonra iptal ettim. öncelikle böyle bilgiler verdiğiniz için teşekkürler. size sorum şu ki geçen sene aralık ayında üfleme ile soğutma sistemi olmayan candela marka lazer ile genital bölgesinden epilasyon oldum. 2 ay boyunca yanma kaşıntı ve kızarıklık geçmedi. daha sonra başka bir merkezde hem bıyık bölgesi, hemde özel bölge için lazere başladım. bıyık bölgesinde ndyag, genital bölgede alexandrate uygulandı. bıyık bölgesinde 1 seans sonra açık renk olan tüylerimde koyulaşma ve sayısı 5-6 yı geçmeyen koyu tüylerimde artış meydana geldi. 6 seans oldu ve bıyık bölgesinde azalma oluşmadı.genital bölgede ise tüylerin koyu fakat tüy köklerinin sarı olması sebebiyle ne alexandrate'dan ne de ndyag'dan sonuç alamadım. bu sebeptendir ki bana ipl lazeri önerdiler. ipl lazerden de yazdıklarınızdan etkilenerek sonuç alamayacağımı düşünerek vazgeçtim. benim için ne önerirsiniz?

arkadaşlar ndyag ile alexandrit ı acı ve etki yönüyle kıyaslayabilir misiniz ben ndyag ı denettirdim küçük bi alana bacağıma hastane ortamında ama dayanılır bi acı değildi alexin acısı nasıl ve sizin de mi ndyag deneyimleriniz böyle acılı oldu özellikle bu ikisini de yaptırmış biri veya bu ikisini de kullanmş bi uzman varsa aramızda lütfen cevaplasın

Kızlar bende ıpl mağduruyum ilk seyansta dökülme oldu sonraki iki seyans fiyasko tüm dökülenler geri geldi IPL DEN UZAK DURUN ben çok pişmanım boş yere o aptal ışığın altında vücudum zarar gördü iyi araştırın

eevet konuya katılıyorum .benim gittigim merkez bu konuda cok dürüsttü bitmesi söz konusu olmayabilirdedi bitene kadar denilen kampanyalar yalandır demişlerdi..tüm vücut gidiorum 6. seansımdaım coook azaldı tüy gibi..

ben ıkısını de yaptırdım ıkısı de aynı oranda acıtıyor. ama forumda bazı arkadaslar hıc acımıyor falan demıs onu da bılemıorum valla bilmiyorumkismile

ya artık kampanya satın aldım başka bi yerden,iki makineden de var orada, yaşayarak öğrencem ben fisfisfis aslında kampanyayı almadan evvel bacağımda denettirecektim gene ufak bi yerde hem etki bakımından hem acı bakımından kıyas yapacaktım ama kampanya süresi dolduğu için vaktim olmadı artık daha fazla da oyalanmak istemedim karar verip kampanyaya dahil oldum umarım pişman olmam
ama herkese önceden denettirmelerini tavsiye ediyorum her iki makinayı da ufak bi yerlerinde birini sağ birini sol bacağının aynı bölgesinde mesela

arkadaşlar gideceğiniz yer poliklinik,muayenehane yada hastane değilse ruhsatsız ve kaçaktır her an kapatılabilir,asla peşin para ödemeyin...

arkadaşlar ben böyle bir kampanyadan 7 seans komple bacak genital ve koltuk altı 90 tlye aldm hatta çok ucuz dye ablama da aldım henüz gitmedm randevu almadım .. bir siteden aldım bu kampanyayı zaten telefonla ulaşamıyorum güzellik salonuna ne yapmalıyım benim gibi alıp deneyen varmı acaba? bahçeşehirde bir yer bahsettigim..

arkadaşlar gideceğiniz yer poliklinik,muayenehane yada hastane değilse ruhsatsız ve kaçaktır her an kapatılabilir,asla peşin para ödemeyin...

benim gideceğim yer bi hastanenin polikliniği oranın doktoru yapmıyo işlemleri ama ben doktoruna gidip danıştım kıllarımı inceledi görür bence makina senin kıllarını dedi yani daha evvel gittiğm başka bi doktor da senin tüylerini hiç bi makina görmez demişti sonra başka bi hastanede doktor deneme yaptı o da bence kılların etkilendi aradan zaman geçsin tekrar bakalım dedi dedi ama henüz 2 hafta geçmedi kıllar dökülecek mi bilmiyorum ben de polikliniğin kampanyasını kaçırmamak için beklemedim o kadar ,polikliniğin doktoru görür demişti zaten hangisi yanılacak zaman gösterecek

sonuçta hekim kontrolünde ve yetkili ruhsatlı bir yer seçmişsiniz gidişata görede lazerden sonuç alıp almadığınızı anlarsınız ancak dökülmeler 3haftayı bulur ,hangi tip ve marka lazer kullanıldığını belirtirseniz daha ayrıntılı bilgilendirmeye çalışırım...

ndyag kola yapılsa daha iyi sonuç verir mi alex e göre??ordaki kıllar bacağıma nazaran daha açık renk ama onlar da siyah ordaki bayan kolun en az %5o azalır dedi ama bacaklarım için en az%70-80 civarı biter dedi eğer dedikleri gibi sonuç alırsam çok rahat ederim benim için yeterli olur yani

çok çok teşekkür ederim gerçekten çok aydınlatıcı oldu aceba tüm vücuduma ndyag mı yaptırsam:uhm: bikini bölgesi kıllarına da yapılması doğru olur mu oradaki kıllar sert o bölgeyi alex le mi yaptırayım (bazı yerlerine alex bazı yerlerine nd yag yapabiliriz demişlerdi neye göre karar veriliyo??)
bi de ben başka bi hastanede bacağımdaki küçük bi alana ndyag fotona yaptırdım doktor 50 ve 55 le yapıcam tüylerini görsün diye dedi ama canım çok yandı dayanılacak bi acı değildi bikini ve genital bölge daha da acır aceba bana yüksek verdiği için mi canım bu kadar yandı yoksa hep mi böyle acılı (soğutucu bile acıyı kesememişti.)

Giitğin yer Bakırköy Yaşar hastanesi mi canım? Orayla konuşmaya gitmiiştim orda da iki lazer tipi var ikisinide yerine göre kullanırız demişti kadın.bilmiyorumkismile

kıllarınız sert kalın ve siyah cildiniz açık renk ise alex ve nd/yag aynı derecede başarılıdır,ancak diğer durumlarda tek alternatif nd/yag ve özellikle 130 watt çıkış gücü olan versiyonlar daha başarılıdır butip bölgelerde alex artış bile yapabilir
fotona xp max nd/yag modelinde 45 jolu üstü gereksiz doz ve acı diye düşünüyorum,9mm scanner başlık 45 joule versa mod 17 msn ve 1.4 hz sürat genelde tüm hastalarda fazlası ile başarılıdır ancak soğutucunun ayarıda 5 in üzerinde olmamalı fazla soğutma etkinliği düşürür.

galiba nd yag da tüyler daha geç dökülüyomuş ve başlangıçta alex kadar temiz bi görüntü olmuyomuş ben iki üç ay sonra hastanede yatmak zorunda kalabilirim bacaklarımın temiz görünmesi gerekiyo aceba kaç seans ndyag yaptırınca temiz bi görüntü elde edilebiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…