- 22 Ocak 2015
- 658
- 57
- 68
- 43
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...s-sac-duzlestirici-takim-elbise-ceket.796941/Canm dönüş yapmadın istediğin varsa yardımcı olurum
kiz bebis icinde var ama sana yaramaz sanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...s-sac-duzlestirici-takim-elbise-ceket.796941/Canm dönüş yapmadın istediğin varsa yardımcı olurum
Konuna tam bakamadım ama o iki çıtçıtlı yakalı bodyer sıfırdan farksız. 1. Resimde kahveli 3. Resimde beyazı var. Düşünürsen güzel bi fiyat veririmcnm 1 ve 2 deki citcitli badiyi begendim ama 2 si icinde ugrascm. cnm eger takas dusunursen benim konyma bak takaslayalim. bunlarin disinda 5 yas erkek kiyafeti de vsr. yuklerim istersen. con uygun. yine de indirim yaparim.
ben senin konuna baktim cnm kaliteli urunlerin var. zevklerimiz de uyusuyo. acil olan ihtiyaclarimi simdilik aldim hatta butcemi astim o yuzden takas yapalim dedim. senin begendigin bisey olursa benden ben illaki senden baska seyler de begenirim. olmazsa da saglik olsun. bol kazanclarKonuna tam bakamadım ama o iki çıtçıtlı yakalı bodyer sıfırdan farksız. 1. Resimde kahveli 3. Resimde beyazı var. Düşünürsen güzel bi fiyat veririm
Puzzle ler duruyorsa ben alıyim ...kiyafetleriniz çok güzel ama bize uymuyor 3 yaş ve ustu varsa guncellerrmisinEki Görüntüle 1382062 Eki Görüntüle 1382064 Eki Görüntüle 1382059 Ahşap puzzlelar hepsi 10 tl sadece beyaz olanın bir tane parçasının kağıdı yırtılmıştı yapıştırdm sorun yok
Canm puzzle lar satılmıştı.Sonradan inceledim de puzzle lerin parcasi az başka varmı
canm yeni gördüm bu mesajı...bu en son koydugum resimler 2.5 3 yasa göre.bir tane de fermuarlı sweat var yeni istersen....Benim ogullarim da iki yaşında oyüzden olmaz sanırım neyse ilgin için teşekkür ler puzzle yi çok seviyorlar eklersen bakarım sonra inşallah
Teşekkürler güzeller ama küçük olur biraz büyük almaktan yanayım çok çabuk buyuyorlar giydiremiyorum küçülüyor ustlericanm yeni gördüm bu mesajı...bu en son koydugum resimler 2.5 3 yasa göre.bir tane de fermuarlı sweat var yeni istersen....
Tmm siz bilirsiniz ama çok da raht olurduTeşekkürler güzeller ama küçük olur biraz büyük almaktan yanayım çok çabuk buyuyorlar giydiremiyorum küçülüyor ustleri
KAMPANYA22-Eki Görüntüle 1415547 Eki Görüntüle 1415548 Eki Görüntüle 1415550 Lcw Eşofman takım çok şık 9-12 ay yazıyor ama bence alakası yok 1-2 yas olur şu an 2 yasında oğlum ve hala oluyor kolları kısaldı sadece 35 tl