• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El tüm ürünlerde %20 indirim...0*3 yaş erkek için...kaçırmayın

cnm 1 ve 2 deki citcitli badiyi begendim ama 2 si icinde ugrascm. cnm eger takas dusunursen benim konyma bak takaslayalim. bunlarin disinda 5 yas erkek kiyafeti de vsr. yuklerim istersen. con uygun. yine de indirim yaparim.
Konuna tam bakamadım ama o iki çıtçıtlı yakalı bodyer sıfırdan farksız. 1. Resimde kahveli 3. Resimde beyazı var. Düşünürsen güzel bi fiyat veririm

Konuna tam bakamadım ama o iki çıtçıtlı yakalı bodyer sıfırdan farksız. 1. Resimde kahveli 3. Resimde beyazı var. Düşünürsen güzel bi fiyat veririm
ben senin konuna baktim cnm kaliteli urunlerin var. zevklerimiz de uyusuyo. acil olan ihtiyaclarimi simdilik aldim hatta butcemi astim o yuzden takas yapalim dedim. senin begendigin bisey olursa benden ben illaki senden baska seyler de begenirim. olmazsa da saglik olsun. bol kazanclar

Sonradan inceledim de puzzle lerin parcasi az başka varmı
Canm puzzle lar satılmıştı.
Şu an oynadıkları var sadece onları da daha sonra satmayı düşünüyorum. Oğlum 2 yasında ama 3 yasa olabilecek bazı ürünler de var

image.jpg
Sonradan inceledim de puzzle lerin parcasi az başka varmı
Sayfa 31 de 15 ve17 nolu Takım'lar 3 yasa olur isterseniz ölçeriz.

image.jpg image.jpg image.jpg Bunlar da 2-3 yas pantolon ve body Sıfır etiketli Ölçü veririm istersenz

Benim ogullarim da iki yaşında oyüzden olmaz sanırım neyse ilgin için teşekkür ler puzzle yi çok seviyorlar eklersen bakarım sonra inşallah

Benim ogullarim da iki yaşında oyüzden olmaz sanırım neyse ilgin için teşekkür ler puzzle yi çok seviyorlar eklersen bakarım sonra inşallah
canm yeni gördüm bu mesajı...bu en son koydugum resimler 2.5 3 yasa göre.bir tane de fermuarlı sweat var yeni istersen....

canm yeni gördüm bu mesajı...bu en son koydugum resimler 2.5 3 yasa göre.bir tane de fermuarlı sweat var yeni istersen....
Teşekkürler güzeller ama küçük olur biraz büyük almaktan yanayım çok çabuk buyuyorlar giydiremiyorum küçülüyor ustleri

24-
image.jpg
wonderkids 18-24 ay kalın Eşofman 10 tl
25-
image.jpg
mothercare 12-18 ay üst 10 tl

26-
image.jpg
C&a 1.5-2 yas içi pamuk astarlı kışlık yumuşacık pantolon 10 tl

27-
image.jpg
1-2 yas süeter. Ortada resimde görüldüğü gibi soluk bi leke var uğraşmadım çıkarmaya. Evde de giyilebilir 3 tl

28-
image.jpg
c&a esofman 8 tl sıcak tutar 1-1.5 yas
image.jpg Bu da üstü. Ama bunu kullanmadık etiketi üzerinde 10 tl
Takım isteyene 15 tl

29-
image.jpg
Günlük alt esofman bilek lastikli olduğundan 1.5-2.5 yas arası kullanılabilir. 3 tl

Mavili beyazli kaosonlu tsort bide yaz kapsonlu yelek mavi tulum kaç aylık bide fiyat canim

Back