- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
- Konu Sahibi FallenAngel
Çikolata kistim vardı onu aldı drgeçmiş olsun
neyiniz var dıı?
Tüp bebek yapmiştım öncesinde tutmadı 3 senelik evliyim dr laparaskopi ameliyatı yaptırmalısın dedi öyle cnm işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çikolata kistim vardı onu aldı drgeçmiş olsun
neyiniz var dıı?
doğru kuzum2, gün icinde 100 okudum, , dogru gidiyorum degilmi günlük 100 okunacak her arkadasa FallenAngel
ben anlamadım birşey. dün gülberaya okumadık mı. sen neden "02.05.2016 okuması tubatesbih için okuduk" böyle yazdın ki.
Bende aranıza katılabilir miyim?
Kızlar şimdilik kanamam var toparlanınca tüm listeye okuyacağım inş
Allah bundan sonra herşeyi güzel yapacak görde bakÇikolata kistim vardı onu aldı dr
Tüp bebek yapmiştım öncesinde tutmadı 3 senelik evliyim dr laparaskopi ameliyatı yaptırmalısın dedi öyle cnm işte
İnşallah canım yapmaya çalışırım.doğru kuzum
kuzum tuba ameliyat oldu dün ona okuduk
tamam canım düzenli bildirim yapabilcekmisin peki?
sen iyi ol yeterki bens enın yerinede okurum
Allah bundan sonra herşeyi güzel yapacak görde bak
HAYIRLI KANDİLLER CANLARIM
aynen kuzummmmİnşallah canım yapmaya çalışırım.
Her gün 100 tane çekip, kimin ihtiyacı varsa onun adına mı duası oluyor?
Hayırlı kandiller.
tamambende istiyorum lutfen beni de katin
aminnnnn baharcımmmmm Allah senden razı olsuntmm cok tesekkur ederim okur bildiririm ismim bahar bu arada listede belirtirseniz sevinirim kandiliniz mubarek olsun hepinizin Allah tum muratlarinizi gonlunuzden gecen ne varsa versin insallah
cnm nasıl okunuyor ben de katılabilir miyim
KUZUM SENIN SINRAN YRN OLMASI LAZIMFallenAngel bugün benim sıram mi eğer öyleyse duam rabbim eşimin tayininin hayırlı bir yere çıkması eşimin tayininin çıktığı yerden tirnagumz kirilmadan burnumuz bile kanamadan hayırlısıyla gidip gelmemizi nasip etmesi için Rabbimin bu mübarek gecede ben ve benim gibi tüm bebek isteyenleré hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün aklı salim dini bütün allah korkusu olan hayırlı evlatlar nasip etmesini niyaz eder inşallah amin
Bugün benim için okuduğunu yazan arkadaşlar var da o yüzden dedim canimKUZUM SENIN SINRAN YRN OLMASI LAZIM
çok çok geçmiş olsun bende oldum çikolata kistinden ameliyat ...Çikolata kistim vardı onu aldı dr