- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi FallenAngel
-
CANLARIM pazartesi Allahın izni ile ameliyata giriyorum.
saat 11 de bana dua edermisiniz ve rica ediyorum lütfen bana fetih suresini okurmusunuz
hepinizi çok seviyorum
listeyi biriniz ttakip ederse çok sevinirim ben okuma yapaım kendim için
Allah sizden razı olsun
Rabbim şifa versin kolay geçsin inşallahCANLARIM pazartesi Allahın izni ile ameliyata giriyorum.
saat 11 de bana dua edermisiniz ve rica ediyorum lütfen bana fetih suresini okurmusunuz
hepinizi çok seviyorum
listeyi biriniz ttakip ederse çok sevinirim ben okuma yapaım kendim için
Allah sizden razı olsun
hakkınızı helal edin benden yana helal olsun
Rabbim şifa versin canım inşallah bir an önce toparlanırsınselamun aleykum kızlar ameliyat oldum durumum pek iyi değil çok aşırı agrılarım var
merdiven inip çıkamıyorum kalp ritmim çok bozuldu korkudan dualarınız esirgemeyin benden
zeynommm canım geçmiş olsunn Allahım şifa versinnselamun aleykum kızlar ameliyat oldum durumum pek iyi değil çok aşırı agrılarım var
merdiven inip çıkamıyorum kalp ritmim çok bozuldu korkudan dualarınız esirgemeyin benden
Cok gecmis olsun canim Rabbim safi ismiyle sifa versin insallahselamun aleykum kızlar ameliyat oldum durumum pek iyi değil çok aşırı agrılarım var
geçmiş olsun kuzum. korkacak birşey yok. sakin ol. ağrıların normal, sonuçta adet olurken bile ne biçim ağrılar çekiyoruz değil mi? Sen nelere dayanmış kadınsınselamun aleykum kızlar ameliyat oldum durumum pek iyi değil çok aşırı agrılarım var
cnm iyiyim de ins iyi olacaksın ameliyat oldun agrilarin cok normal panik yapmamaya çalış senin elinde unutma dua edeceğiz senin icin ya Şafii isminin yuzu suyu hurmetine rabbim sifa versin insselamun aleykum kızlar ameliyat oldum durumum pek iyi değil çok aşırı agrılarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?