- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
- Konu Sahibi FallenAngel
-
canım ameliyat günü bekliyorum amelyat oalcağımrabbim şifa versin nasılsın şimdi?
Geçmis olsun özel değilse sıkıntın ne?canım ameliyat günü bekliyorum amelyat oalcağım
Allahınm izni ile
Arkadaşlar 13. Arkadasa kadar okudum eşimin tayininı hakkari şemdinli ortaklar karakoluna çıktı hepinizden dua bekliyorum hayırlısıyla sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin inşallah rabbim geri kalan arkadaşları da tamamlayacağim lütfen dualarınizi eksik etmeyin
Canım ben gidemiyorum malasef eşim yalnız gudiyorcanımmmmm rabbim sizinle olsun tırnagınız kırılmadan yapın gelin görevinizi inşallahhhh
rabbim eşinle olsun canım onu kourusun sana bağışlasınCanım ben gidemiyorum malasef eşim yalnız gudiyor
Amin valla her günüm ağlamakla geçiyor canım bu arada Son 5 kişiye kadar herkese okudum allah kabul etsin Son 5 kişiyi de tamamlar im yarın indal5rabbim eşinle olsun canım onu kourusun sana bağışlasın
valla kuzum hiç ağlama...Allaha emanet et.Amin valla her günüm ağlamakla geçiyor canım bu arada Son 5 kişiye kadar herkese okudum allah kabul etsin Son 5 kişiyi de tamamlar im yarın indal5
İnşallah canım öyle tabi de insan yinede tutamıyor kendinivalla kuzum hiç ağlama...Allaha emanet et.
kimse ıondan iyi koruymaz eşini.
ben çok kaderci biriyim ne osla Allahtan derim.
tam olmasada Allaha teslimiyet var bende..
Rabbime güvern gerisini merak etme sen.
Rahmetli babannem anlatırdı. Bir kadın rüyasında oğlunun uçakla seyahet ederken öleceğini görür ve oğlunu uçağa bindirmez. Uçağın kalkış saati gelir. Ardından birkaç saat geçer. Haberlerde çıkar. Uçak düşmüş ve kurtulan olmamış diye. Kadın oğluna haber vermek için odasına girer ki oğlu yatağında ölmüştür.İnşallah canım öyle tabi de insan yinede tutamıyor kendini
Amin canım rabbim benim eşimin ve tüm oralarda görev yapanları korusunRahmetli babannem anlatırdı. Bir kadın rüyasında oğlunun uçakla seyahet ederken öleceğini görür ve oğlunu uçağa bindirmez. Uçağın kalkış saati gelir. Ardından birkaç saat geçer. Haberlerde çıkar. Uçak düşmüş ve kurtulan olmamış diye. Kadın oğluna haber vermek için odasına girer ki oğlu yatağında ölmüştür.
Hani diyeceğim o ki kaderde yazılıysa hiçbir şey yapamıyoruz. Ha Hakkari ha Edirne. Ama aklında ister istemez şimdi nasıl, bir şey mi oldu korkusu olur. Allah'ım eşini sana ve senin gibi bekleyen herkesi sevdiklerine bağışlasın inşaAllah. Şu şerefsizlerin de soyu kurusun inşaAllah, kimseye zararı dokunmadan. Aklıma geldikçe de hep dua edeceğim inşaAllah.
Ev sahibimin oğlu da 3 aydır görevdeydi, Hatay'da. Eşi ve 5 aylık kızı burada. Onların da tayini Bitlis'e çıkmış. İçim bir şekil oluyor. Çok zor gerçekten. Ben anlayamam ama düşündükçe kötü oluyorum. Ben dışarıdan bakan bir göz olarak böyleyken Rabbim size sabırların en büyüğü versin. Eşlerinizi her şeyden sakınsın, korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?