- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
- Konu Sahibi _MedceziR_
Ben de diyorum cincik sayesinde yeni çikileta şeysi öğrendim, cincikim bugün aniden yağmura yakalandım sıçan gibi oldum, o sırada jetonlar köşe yapmış, anca düştü kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de diyorum cincik sayesinde yeni çikileta şeysi öğrendim, cincikim bugün aniden yağmura yakalandım sıçan gibi oldum, o sırada jetonlar köşe yapmış, anca düştü kuzum
ayy sormaya bugun bırden çıkıverdı ortaya bu tampon hala gıdemedı ne işe yaradığını tartıştıkta
sen izmirdemısın canım o taraflar pek yağmurluymuş
Ben de biliyom ki ne işe yaradığını, böyle şey ediyon içeri doğru, orda tutuyo işte adet şeysini
Açıkça yazamadım anla işte
ewt canım bugun resımli falan tanıştık kendısyle arkadaşın deyımıyle 'allahın ipli pambığı'
Piiii sucuk gibi oldun demek aslında düşündüm de fena fikir değil şerbetli tatlıların da yanında iyi gidiyo ayran çukulataylan iyi bi ikili olabilerler
Bir kutu yaptıralım da kara saraya yollayalım
Tutar köşe oluruz bizim neyimiz eksik elalemden
eh güzelim snde bni çekiştiremiyceğini anladın
mor da herkese yakışmaz
madem espri anlayışı yok geyikte ne geziyosun ....canın sıkılıyo galiba sataşcak yer aradın ama adres yanlış
bazı kişilerden şikayet ediyorudun satış koydular diye
çok haklılarmış:44:
Eneee :)
Bu nasıl bir yorum, balyoz gibi indi kafama
Yorumumu ne hale getirmişsin Melisa, üstüne diyecek söz bulamadım.
Hoşgeldin culişim
Eneee'ni yirim leyn senin
Bir de sakin tavrını
bundan sora burdayım kuzzuuuu
Hoşgeldin culişim
Eneee'ni yirim leyn senin
Bir de sakin tavrını
Enemmm yaşasın
Niko, isim vermeden topiği pek sakin, ne diyorsun bu duruma