- 30 Aralık 2018
- 73
- 63
- 8
- 30
- Konu Sahibi Arnicamontana
-
Hepiniz o evin dışındasınız değil mi? Şu anda o evde yaşayan kızkardeş yok.
Hayır diyeceksiniz, gerekirse elinizi ayağınızı tamamen çekeceksiniz.
Anlamadığım siz neden kendinizi para vermeye mecbur hissediyorsunuz.
Ne derlerse desinler umursamayın.Paranın abinize gideceğinizden eminseniz asla vermeyin. Kız kardeşleriniz isterse onların banka hesaplarına harçlık yollarsınız
Bence vermeyin.. abiniz alışmış sizi sömürmeye.. kaç yaşına gelmişsiniz sizinde bi birkiminiz olsun insanın zaman içinde be olacağı belli değil.. abiniz çok para istiyorsa eşide çalışsın.. babanıza gelince oğlundan para istesin madem geleni ona sıvıyor her ay vericeksenizde kardeşlerinizin eline verin Babanıza değil..
Abinizin ikinci evliliği mi? O kısmı pek anladım.
Malesef bizim kültürümüzde erkek çocukları daha ballı geliyor. Kızları da maddi ve manevi sömürmek daha yaygın.
Yerinizde olsam ablama söylerdim. Kendinizi de kimse için sorumlu hissetmeyin. Annenizlede konuşun yeter bekar kızım, okul açılacak bana da lazım diye. Para tirtıklayıp durmaktan da vazgeçsinler.
Yetmiyorsa kendi düşünsün.. o kadar çocuk yapmasaymış o zaman.. tamam illa destek olunur ama ben kendi yaşamımı idame ettiremeyeceksem kimseye de yardım yapamam.. abinizde yolunu bulmuş hani.. sizden para istetene kadar gidip eşini işe yerleştirsinEv masraflarının yetmediğini söylüyor sürekli. Ebeveyn olarak yaptığı hiçbir şey yok.
Yetmiyorsa kendi düşünsün.. o kadar çocuk yapmasaymış o zaman.. tamam illa destek olunur ama ben kendi yaşamımı idame ettiremeyeceksem kimseye de yardım yapamam.. abinizde yolunu bulmuş hani.. sizden para istetene kadar gidip eşini işe yerleştirsin
Ne yasadiniz da boyle hepiniz ayri ayri diyet ödüyorsunuz?
Babaniz gercekten aclik sinirinda olsa yollayin hayriniz olsun, babaniz..
Abiye giden para ne alaka..
Arayip ona ve hanimina soyleyin helal etmiyoruz diye.
Cok sacma.. cok alakasiz.. erkek cocuk diye mi farkli hissediyor acaba ona karsi. Psikolik baski yapmanin yolunu bulmus abiniz. Elinde o olmasa ne yapacakti acaba.. babama gitse, babamla aram olmasa bile para veririm. ama boyle bir abiye gitse kurus koklatmam.Maalesef babama hayatından götürdüğü on yılın borcunu ödüyormuş gibi davranıyor
Üzülmeyin.. gerçekten canınızı bile sıkmayın kendinize ait bi düzeniniz var şükür işiniz var.. siz yapabileceğinizi yapmışsınız gerisini baba olarak o düşünsünO kadar haklısınız ki
Cok sacma.. cok alakasiz.. erkek cocuk diye mi farkli hissediyor acaba ona karsi. Psikolik baski yapmanin yolunu bulmus abiniz. Elinde o olmasa ne yapacakti acaba.. babama gitse, babamla aram olmasa bile para veririm. ama boyle bir abiye gitse kurus koklatmam.
Gercekten ihtiyac durumlari disinda aile icinde para aldi verdisi dunyanin en sacma seyi.İşin üzücü tarafı yarın öbür gün bunlar ortaya dökülse abim olacak adam "ben babamdan para alıyorum size mi soracam" diye cevap verecek bir kişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?