- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
-
- Konu Sahibi balbocegi35
HoşgeldinnnnSelam kizlaar nasilsiniz sohbet muhabbet nasil konu ne
Atalar ne demisAhh şu erkek aileleri yok mu zaten.... senin kocada harbi abla hıyarmış ya arada bi ince ol dimi , yok abla sen kendini ve çocuklarını düşün hiç ipleme bile , kv eltiye misafir gibi git misafir gibi gel, telefon et mesela gideceğin zaman bugün sana kahve içmeye gelicem vs diye , girme mutfaklarına da , onlarda sana geldi mi sende sokma mutfağına , benim planım o canım ben öyle yapıcam
Pekbi sevindinHoşgeldinnnntanıyabilir miyiz seni ? Nickine bayıldım
Tsk ederim canım bnde yeni uyelerden sayilirim bi kac once uye oldum ama gerckten cok guzel bir kulüp dert sknti kalmyo vallahi hele benim gibi cevresinde dertlesecegi kmse olmayanlar icin superHoşgeldinnnntanıyabilir miyiz seni ? Nickine bayıldım
Atalar ne demis
Arsizla cikma yola basina gelir turlu bela
evet ya topiğe insan geldi sevinmem miPekbi sevindin
Bizde aynı sen gibiyiz , dertlenip geldik bir daha çıkamadık , hoşgeldin canım tekrar...Tsk ederim canım bnde yeni uyelerden sayilirim bi kac once uye oldum ama gerckten cok guzel bir kulüp dert sknti kalmyo vallahi hele benim gibi cevresinde dertlesecegi kmse olmayanlar icin super
Hosbulduuumm :)Bizde aynı sen gibiyiz , dertlenip geldik bir daha çıkamadık , hoşgeldin canım tekrar...
Ben müptelası oldum 1,5 yıldır buranın , içimde ne varsa buraya döküyorum rahatlıyorum sen de öyle yap
Hos geldin canim ozellikle kaynana sorunsalin varsa dahada hosgeldinTsk ederim canım bnde yeni uyelerden sayilirim bi kac once uye oldum ama gerckten cok guzel bir kulüp dert sknti kalmyo vallahi hele benim gibi cevresinde dertlesecegi kmse olmayanlar icin super
Ayyy olmazmii ufak ufak var biseler :)Hos geldin canim ozellikle kaynana sorunsalin varsa dahada hosgeldin
Sen bizle takil ozaman , anlatsana kendiniAyyy olmazmii ufak ufak var biseler :)
Kendimimi dertlerimimi :) ben cok taze bi anneyim 23 yasindayim 2 aylik oglum var.kv le ayni evde otryoruz bana faydasi dokunuyo cocuk bakma acisindan ama bazen cok sinirlendgm seyler oluyo mesela bebegime kendi cocuguymus gbi davranmasi bizim yatak odamiza kapiyi calmadan girmesi ve biz uyurken odaya girmesi.boyle seyler canimi sıkiyoSen bizle takil ozaman , anlatsana kendini
Ufaksa ne güzel canımAyyy olmazmii ufak ufak var biseler :)
23 yasindayim sakaryadan canimUfaksa ne güzel canımah hep kvler
Kaç yaşındasın Nerdensin?
Kendimimi dertlerimimi :) ben cok taze bi anneyim 23 yasindayim 2 aylik oglum var.kv le ayni evde otryoruz bana faydasi dokunuyo cocuk bakma acisindan ama bazen cok sinirlendgm seyler oluyo mesela bebegime kendi cocuguymus gbi davranmasi bizim yatak odamiza kapiyi calmadan girmesi ve biz uyurken odaya girmesi.boyle seyler canimi sıkiyo
Hahaha ayy ne guldum ya bi kac kere ole sakalasirken girdi esim uyardi ama nerdeeeee huylu huyundan vazgecermi kapiyida kitlmk istmiyorum yanlis anlar kırilir dyeAy ne güzel, bende 23yaşındayım.
Çüş çat diye girilir mi odaya Höh yani, kilit yokmu kapıyı kitleyin giremesin, ay düşünsene siz cilveleşirken girdiğini o zaman napçak durun çocuklar ben 2dk bişi alıp çıkıcam sonra devam mı edin dicek
Kız bunun yanlış anlaşılması mı varHahaha ayy ne guldum ya bi kac kere ole sakalasirken girdi esim uyardi ama nerdeeeee huylu huyundan vazgecermi kapiyida kitlmk istmiyorum yanlis anlar kırilir dye
DeluuuAy ne güzel, bende 23yaşındayım.
Çüş çat diye girilir mi odaya Höh yani, kilit yokmu kapıyı kitleyin giremesin, ay düşünsene siz cilveleşirken girdiğini o zaman napçak durun çocuklar ben 2dk bişi alıp çıkıcam sonra devam mı edin dicek
Ay kız vallahi giyiyorum gidip gosteriyorum bide nasil olmus dye :) ozamanlar kitliyorum tabi bizim isimiz dha bitmeden tık tıkkapi caliyo sonra pardooon dyip gdyo :)Kız bunun yanlış anlaşılması mı varkapıyı niye kilitlrdiniz diye sorarsa , ecük cilveleşiyoduk anne de gül arsızlığa vurdur onun gibi ve açık açık gecelik giyki görsün giremesin ay çok kötü bi durum canım ya
Anlasilan kv seni tinmiyoHahaha ayy ne guldum ya bi kac kere ole sakalasirken girdi esim uyardi ama nerdeeeee huylu huyundan vazgecermi kapiyida kitlmk istmiyorum yanlis anlar kırilir dye