Tüm gerçekleriyle LABİAPLASTY!!!

Hiçbir sorun olmuyor canim regl olunca merak etme çok başarılı doktorlarımız var Türkiye'de eminim çok güzel olur

Merhaba geçmiş olsun ben de bu ameliyati olmak istiyorum,özelden bana da fotoğraf atabilirseniz çok sevinirim doktorunuzdan memnu ben kaldınız mı
Çok memnun kalmadım canım ya. İlgi sıfırdı çok yalniz hissettim ve cok zor bi surecti benim için. Ve beklentimin altında oldu açıkçası... Bugün olsam esra demir yuzere olmazdım. Fotkgraf atıyım sana

Aaaaaa baştaki mesajlarınız gayet olumluyken sonradan böyle söylemeniz beni şaşaırttı. Bana da fotoğraf atabilir misiniz özelden

Aaaaaa baştaki mesajlarınız gayet olumluyken sonradan böyle söylemeniz beni şaşaırttı. Bana da fotoğraf atabilir misiniz özelden
Tabiki canım atıyım. İlk basta eskisine göre güzel olduğu için hosuma gidiyordu ama şuan beklentimin çok altinda olduğunu farkediyorum malesef. Beni biraz uzsede takmamaya çalışıyorum... Bazen tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum ama hangimizinki mükemmel ki.. sağlık olsunn

Merhaba bende olmak istiyorum ama en büyük korkum ilişkide his kaybı olması. Bu konuyla ilgili bi yorumun var mı canım ve uygun olursa öncesi sonrası foto paylaşabilir misin özeld

Fiyat alabilir miyim lütfen , ben de araştırıyorum şimdilik

Birileri böyle uzun uzun msjlar.uazip sonra uzuuuun.sure ortalarda görünmüyorsa.biliniz ki yalancı.meaajdir. inanmayın. Reklamdır muhtemel

Merhaba kime ameliyat oldumuz acaba???

Merhaba yakın zamanda bende istanbulda olmak istiyorum fotoğraf ve doktorunuzun fiyat bilgisini bana da özelden atabilir misiniz aşağı yukarı bilsem yeter
Merhaba siz kime oldunuz ameliyatı? Ben de olmak istiyorum, istanbulda yasıyorum. Hazır suan hayatımda biri yokken en uygun zaman :) resim de rica edebilir miyim? Ve his kaybımız oldu mu??

Merhaba bugün
Özelden yazarsaniz gönderiyim hemen
Merhaba bugun 4. gunum Esra demir yüzere ameliyat oldum kalkıp ev bile temizledim bugun yavaş yavaş.10 gün raporluyum iki cocuk olunca gun boyu yatamıyorum.o kadar çok yorum okuyorum ki yordu inanın.kimseye demeden gittim oldum ama hastaneden çıkarken agri başladı araba suremedim biri almaya geldi yalniz olmayin.dikis yeri düz bir hatta değil bazi yerleri cokta bakmak istemiyorum ama merak oluyor.iyilesince nasil olur acaba sizin nasıldı.sag rafar daha büyük odemmi demeliyim acaba duzelecekmi.birde bugün dış dudaklar morarmış ama geçer yazıyor.kursun suyu kullandım her wc sonrası sterilizasyon buz çok koymadım.resim atiyormusunuz hala

Merhabalar yebi halini özelden atıyım eskisini bulundurmak bile istemedim hahahah yaptırmak istiyorsaniz hiç beklemeyin derim, ben böyle şeyleri insanın kendine ve özgüvenine yatırımı olarak görüyorum
ESKİYİ TAHMİN EDEBİLİYORUM RİCA ETSEM FOTOĞRAF YOLLAR MISINIZ YENİ YENİ BU AMELİYATI OLMAYI DÜŞÜNÜP ARAŞTIRMAYA BAŞLAYAN BİRİYİMM

Merhaba, önümüzdeki haftalarda ben de ameliyat olacağım lütfen bana da fotoğraf atabilir misiniz

Merhabaa son durumunuz nedir memnun musunuz hala, ben de yaptırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…