- 25 Kasım 2021
- 189
- 83
- 26
- Konu Sahibi Pozitifyus
Bu arada şekil oturdukca hosuma gitmeye başladı şuan çok memnunum görüntüden son durumu merak edenler. İki aydan önce karar vermemek gerekiyormus gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica etsem bana da özelden fotoğrafını ve fiyatı yazar mısınızEstetik dikiş yapıyorlar canım hic belli olmuyor dikiş görmüyorsun bile fotograf atıyorum simdi
Genel anestezi ile olduğunuz için o an hicbirsey olmjyor sonrasindada bir sekilde atlatiyorsunuz, bence çok endiselenm yin hersey dusunceyle ilgili canım. Çok istiyorsan ol bir sekilde gecicek bir hafta on güne sonucu düşünBenim elim kolum biryerimi yanlışlıkla kesildiğinde, yada bir yarayı koparmaya çalıştığımda mesela birkeresinde dilimi ısırdım ve kanamaya başlamıştı bunlar olduğunda direk midem bulanıyor başım dönüyor ve 3-5 saniyelik baygınlık yaşıyorum kan mi tutuyor acaba sizce labioplasti ameliyatını kaldırabilir miyim ?
Atoylrum hemenMerhaba bende cok istiyorum bu ameliyati ama surec gozumu cok korkutuyor. Sizin epey olmus ameliyati olali ne guzel operasyonun ucreti ne kadar tuttu acaba?? Eski fotolariniz var mi acaba eski/yeni resimlerinizi ozelden atabilir msnz rica etsem?
merhaba bana da atar mısınız? bir de tuvaletinizi nasıl yaptınız ameliyat sonrasında?Atoylrum hemen
Merhaba canım fotoğraf attim 10bin tuttu herseyiyle şuan memnunumMerhaba bende cok istiyorum bu ameliyati ama surec gozumu cok korkutuyor. Sizin epey olmus ameliyati olali ne guzel operasyonun ucreti ne kadar tuttu acaba?? Eski fotolariniz var mi acaba eski/yeni resimlerinizi ozelden atabilir msnz rica etsem?
Tuvalet benim için en zoruydu canım 4 gün tuvalete gidememiştim. Magnezyum kalsiyum diye bir ilac var onun sayesinde gidebildim yukarda yazmıştım tam ismini Magnesi Calsiine olabilir. Tuvalet beni çok ama çok zorlamıştı. Bağırsakların ikinci beyin olduğunu o günlerde anlamıştım hahahahmerhaba bana da atar mısınız? bir de tuvaletinizi nasıl yaptınız ameliyat sonrasında?
Bende çok endişeliyim ama yazdıklarınızı okuyunca biraz rahatladım benimle de paylaşır mısınız öncesi sonrasıGenel anestezi ile olduğunuz için o an hicbirsey olmjyor sonrasindada bir sekilde atlatiyorsunuz, bence çok endiselenm yin hersey dusunceyle ilgili canım. Çok istiyorsan ol bir sekilde gecicek bir hafta on güne sonucu düşün
Merhaba ayrıntılarıyla çok güzel anlatmışsınız, bende çok istiyorum araştırıyordum burası ve detaylı anlatımınız içimi rahatlattı. Hissizleşme, uyuşma veya kuruluk gibi sıkıntı yaşayanlarda var. Sende de hiç böyle bir şikayet oldu mu? Hangi hastane de oldun Dr un isim soy ismi nedir ve fotoğrafını benimle de özelden paylaşırsan çok çok sevinirim, şimdiden teşekkürler :)Merhaba canım fotoğraf attim 10bin tuttu herseyiyle şuan memnunum
Canım çok geçmiş olsun öncelikle, ben de doğum sonrası bu ameliyata karar verdim fakat endişelerim çok fazla, rica etsem özelden bana da gönderebilir misin? bir de fiyat belirtirsen eğer çok çok sevinirim..Merhabalar tekrardan, benim doktorum çok tehlikeli olduğunu tamamen alınmaması gerektiğini söyledi bende sağlıksız olduğunu biliyordum zaten. Özellikle vajina girişi açık kalicaksa iç dudakların tamamen alınmaması gerekiyor canım ömür boyu tüm enfeksiyonlara açık kalması demek. Ben böyle birşey istememiştim zaten. Klitoris gercektende çok hassas ve yanlış islem yapilinca çok sorun cikartabiliyor canım benimkine cok az mudahale edildi ve cok memnunum şuan