Tüm gerçekleriyle LABİAPLASTY!!!

Bu arada şekil oturdukca hosuma gitmeye başladı şuan çok memnunum görüntüden son durumu merak edenler. İki aydan önce karar vermemek gerekiyormus gerçekten

Merhaba bende Ankara’dayım ve ameliyat olmak istiyorum. Fiyat ve resim paylaşabilir misiniz

Benim elim kolum biryerimi yanlışlıkla kesildiğinde, yada bir yarayı koparmaya çalıştığımda mesela birkeresinde dilimi ısırdım ve kanamaya başlamıştı bunlar olduğunda direk midem bulanıyor başım dönüyor ve 3-5 saniyelik baygınlık yaşıyorum kan mi tutuyor acaba sizce labioplasti ameliyatını kaldırabilir miyim ?

Merhaba bende cok istiyorum bu ameliyati ama surec gozumu cok korkutuyor. Sizin epey olmus ameliyati olali ne guzel 💐 operasyonun ucreti ne kadar tuttu acaba?? Eski fotolariniz var mi acaba eski/yeni resimlerinizi ozelden atabilir msnz rica etsem?

Benim elim kolum biryerimi yanlışlıkla kesildiğinde, yada bir yarayı koparmaya çalıştığımda mesela birkeresinde dilimi ısırdım ve kanamaya başlamıştı bunlar olduğunda direk midem bulanıyor başım dönüyor ve 3-5 saniyelik baygınlık yaşıyorum kan mi tutuyor acaba sizce labioplasti ameliyatını kaldırabilir miyim ?
Genel anestezi ile olduğunuz için o an hicbirsey olmjyor sonrasindada bir sekilde atlatiyorsunuz, bence çok endiselenm yin hersey dusunceyle ilgili canım. Çok istiyorsan ol bir sekilde gecicek bir hafta on güne sonucu düşün 🙂

Merhaba bende cok istiyorum bu ameliyati ama surec gozumu cok korkutuyor. Sizin epey olmus ameliyati olali ne guzel 💐 operasyonun ucreti ne kadar tuttu acaba?? Eski fotolariniz var mi acaba eski/yeni resimlerinizi ozelden atabilir msnz rica etsem?
Merhaba canım fotoğraf attim 10bin tuttu herseyiyle şuan memnunum

merhaba bana da atar mısınız? bir de tuvaletinizi nasıl yaptınız ameliyat sonrasında?
Tuvalet benim için en zoruydu canım 4 gün tuvalete gidememiştim. Magnezyum kalsiyum diye bir ilac var onun sayesinde gidebildim yukarda yazmıştım tam ismini Magnesi Calsiine olabilir. Tuvalet beni çok ama çok zorlamıştı. Bağırsakların ikinci beyin olduğunu o günlerde anlamıştım hahahah 🤭🤣

Genel anestezi ile olduğunuz için o an hicbirsey olmjyor sonrasindada bir sekilde atlatiyorsunuz, bence çok endiselenm yin hersey dusunceyle ilgili canım. Çok istiyorsan ol bir sekilde gecicek bir hafta on güne sonucu düşün 🙂
Bende çok endişeliyim ama yazdıklarınızı okuyunca biraz rahatladım benimle de paylaşır mısınız öncesi sonrası

Merhaba canım fotoğraf attim 10bin tuttu herseyiyle şuan memnunum
Merhaba ayrıntılarıyla çok güzel anlatmışsınız, bende çok istiyorum araştırıyordum burası ve detaylı anlatımınız içimi rahatlattı. Hissizleşme, uyuşma veya kuruluk gibi sıkıntı yaşayanlarda var. Sende de hiç böyle bir şikayet oldu mu? Hangi hastane de oldun Dr un isim soy ismi nedir ve fotoğrafını benimle de özelden paylaşırsan çok çok sevinirim, şimdiden teşekkürler :)

Rica etsem bana da özelden fotoğraf gönderir misiniz? Şimdiden çok teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar ben de düşünüyorum ancak korkuyorum. Doktor önerebilir misiniz İstanbul Anadolu yakası?

Ben de başlık sahibi ile aynı doktora ameliyat oldum. Şuan henüz erken ama çok rahatladım. 5. gündeyim ve rahat yürüyorum, işlerimi yapıyorum. İlk 2-3 gün ben de kabız gibi oldum ama kendiliğinden geçti. Sanırım psikolojik. Henüz ödem var ama her türlü önceki halinden güzel bence.

Merhaba ,

Çok çok geçmiş olsun. Umarım süreciniz istediğiniz gibi geçmiş ve sonuçtan memnunsunuzdur. Eğer öncesi sonrası gönderirseniz görmek isterim . çok merak ettim

bende merak edıyorum ılk defa duydugum bısey hıc arastırmamıstım bende rahatsızım sanırım bendede aynı sorun var banada atarmısınız bende rahatsızım goruntuden

Merhabalar tekrardan, benim doktorum çok tehlikeli olduğunu tamamen alınmaması gerektiğini söyledi bende sağlıksız olduğunu biliyordum zaten. Özellikle vajina girişi açık kalicaksa iç dudakların tamamen alınmaması gerekiyor canım ömür boyu tüm enfeksiyonlara açık kalması demek. Ben böyle birşey istememiştim zaten. Klitoris gercektende çok hassas ve yanlış islem yapilinca çok sorun cikartabiliyor canım benimkine cok az mudahale edildi ve cok memnunum şuan 🌷
Canım çok geçmiş olsun öncelikle, ben de doğum sonrası bu ameliyata karar verdim fakat endişelerim çok fazla, rica etsem özelden bana da gönderebilir misin? bir de fiyat belirtirsen eğer çok çok sevinirim..

X