Tamam canım biraz daha bekleyelim katılım olursa başlarız inşallahBen katilabilirim
Başlayabiliriz.Kızlar tanıdığınız kişiler varsa onlarıda etiketleyebilirsiniz dua için belki katılmak isterler bugün başlayalım mı ? Şuan 4 kişiyiz.
@Minik peri
A Angeel91
Putty
megos
Başlayabiliriz.
Kişi başı 78 tane düşüyo dua sahibi +1 fazladan okursa tam 313 ediyo. @Minik peri canım istersen duanı yaz ona göre duamızı edelim bizde sana nasıl istersen.Başlayabiliriz
Benim duam hayırlı bir evlilik,Rabbim kendi yolunda sevdigi , takvalı bir eş nasip etmesi..Kişi başı 78 tane düşüyo dua sahibi +1 fazladan okursa tam 313 ediyo. @Minik peri canım istersen duanı yaz ona göre duamızı edelim bizde sana nasıl istersen.
Peki ben basliyorum sizde duanizi soyleyin ona gore niyet edelim.Kişi başı 78 tane düşüyo dua sahibi +1 fazladan okursa tam 313 ediyo. @Minik peri canım istersen duanı yaz ona göre duamızı edelim bizde sana nasıl istersen.
Canım her bir kişi için ayrı ayrı 78 tane mi okuyup dua edelim yoksa topluca dualarımızı edip tek sefermi okuyalım 78 taneyi?Peki ben basliyorum sizde duanizi soyleyin ona gore niyet edelim.
Tamam canım snde duanı yaz istersen başlayalım listeyide kapatalım.. @Minik peri K kkcBeni de ekleyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?