- Konu Sahibi nurusima81
- #1.121
arkadaslar bu duaya devam ediyormusunuz..benimde oglum icin okuyabilirmiyiz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devam edilcekse katilirim
Arkdalar suan 3kişiyiz başlayalım mı?ogluma dagunca dawnlu suphesi ile kromozon testi yapidi sonucumuzun temiz cikmasi icin duaya devam edilecekse bizide dualriniza katarsaniz allah rizasi icin cok.memnun oluruz duaciniz oluruz..
Olur canim 1 tane mi okuyayimArkdalar suan 3kişiyiz başlayalım mı?
Listmiz şuan
Gamze25
Damla _22
Ysmnjoy diye geçiyor.
Az kişi olduğumuz için örn : ben gamze ve damla için okuyayım
Damla ysmnjoy ve gamze için
Gamze ysmnjoy damla için okusun kabul ediyor musunuz ?
Amiin canimdamlacim seninkisini okudum yedi defa..insalah rabbim gonlunden geceni hayirlisi ile nasip eder..sira ysmnjoy arkadasiminkinde...
Canim yarin sana okuycam insallah. Bugun yasemin arkadasima okudum 7 defadamlacim seninkisini okudum yedi defa..insalah rabbim gonlunden geceni hayirlisi ile nasip eder..sira ysmnjoy arkadasiminkinde...
Canim sana 7 defa okudum.insallah bebisin tutunmustur sana.. guzel haberlerini bizlerle paylasmayi Rabbim nasip etsin.Başlıyorum arkadaşlarım inşallah.... Nete giremem uzun süre haberiniz olsun 7şer kere okumayı plwnlıyorum
Canim orayi kim icin okuyorsan onun dilegini soyluyorsun. Bugun 7 defa okudum ogluna canimm insallah Rabbim sifalar verir ogluna.Insallah test sonucu temiz cikar.yavrunu benim icin optamam canim allah razi olsun...ne olur okurken oglum çınar ege nin kromozon testi sonucunun temiz cikmasina diye niyetlene bilirmisiniz.. daha 40 yeni cikti ve tam.kirk.gundur mahvoldum...cok caresiz kaldim uzuntuden...kimin duasinin.kabul olacgi belli olmaz...sizde duada bir yer var orayi 3, 5, veya 7 defa okuyorsunuz degilmi arkadaslar...