- 17 Ağustos 2009
- 4.668
- 43
- 163
- Konu Sahibi nurusima81
-
arkadaşlar konuyu terk etti sanırım
Rabbim bu mübarek günün hürmetine gönlümüzdeki dualarımıza dilekleerimize kavuşmamızız nasip etsin inşaallah....evimi taşıdım tatilimi yaptım döndümm...yeni evin doğalgazı suyu elektriği derken herşey düzene girdi çok şükür hala yerleşmeye çalışıyorumm bir düzen oturtmaya uğraşıyorumm....yeni liste yapıyorsunuz demek....ben de katılmak istiyorum bu sefer inşaallah...raporumu çıkartırken bir yandan bebek tedavisine hazırlanırken dualarınızı eksik etmeyin...
duaya ekleyin beni unutmayın kızlar.
yeni listede tekrar olmak istiyorum
Allah nasip ederse inşallah başlayabilirsek Rabbimde kabul eder inşallah dualarımızı...
arkadaşlar beni de listeye ekleyin başlayalım hadi artık olduğu kadar..
arkadaşlar sayımız çok az duaya başlamayı bende istiyorum ama 2,3 kişiylede olurmu bilemiyorum
reglim yaklasmasa ben de katilayim diyecektim ya
yeni listeye yetisirim belki. nasil okunuyor herkes kac tane okuyor?
kızlar ne okuyorsunuz ve kaç tane ? Bende okumak isterim
canım hosgeldin künfeyekün duasını okuycaz 1 tane bir kişiye topiği en basında var dua katıl kuzum
Rabbim bu mübarek günün hürmetine gönlümüzdeki dualarımıza dilekleerimize kavuşmamızız nasip etsin inşaallah....evimi taşıdım tatilimi yaptım döndümm...yeni evin doğalgazı suyu elektriği derken herşey düzene girdi çok şükür hala yerleşmeye çalışıyorumm bir düzen oturtmaya uğraşıyorumm....yeni liste yapıyorsunuz demek....ben de katılmak istiyorum bu sefer inşaallah...raporumu çıkartırken bir yandan bebek tedavisine hazırlanırken dualarınızı eksik etmeyin...
tamam o zaman bende 1 tane okuyayım.Allah kabul etsin inş.
ilk kime okunacak? ve bencede başlayalım artık
duaya ekleyin beni unutmayın kızlar.
yeni listede tekrar olmak istiyorum
arkadaşlar beni de listeye ekleyin başlayalım hadi artık olduğu kadar..
arkadaşlar sayımız çok az duaya başlamayı bende istiyorum ama 2,3 kişiylede olurmu bilemiyorum
arkadaşlar neden durdu okumalar....kimse uğramıyormu
yeni listeye beni de ekler misiniz ?
herkesin bir derdi var değil mii
nursima81 canımm beni de ekle demiştim listeye ama ağustosun sonuna kadar memlekette olacağım ve orda internet yok:26: inşallah gelince beni ekleyin kusura bakma nolur duaya katılmak istiyorum mutlaka o zamana inşallah yeni listeye yetişirim
adım semra Rabbimden dileğim başlayacağım tedavimde hayırlı sağlıklı evladımın olması...o sebebple benim sıramı tedavime başlayana kadar erteleyebiliriz...henüz rapor çıkarıyorumm önceliği olan arkadaşlara okuyalımmikramaya
kares
BizimdeBebisimizOlsun(Duygu)
yekda
sevgilim06
ahso
umudumbitmesin
ebruu91
esrazambak
Rainbyte
nurusima81
katılmak isteyen arkadaslar bunlar ama son durum ne bilmiyorum ondan katılmak isteyenler yazsın bugün ve dileklerinide yazsınlar
adım semra Rabbimden dileğim başlayacağım tedavimde hayırlı sağlıklı evladımın olması...o sebebple benim sıramı tedavime başlayana kadar erteleyebiliriz...henüz rapor çıkarıyorumm önceliği olan arkadaşlara okuyalımm
ben de burdayım canım henüz adet olmadım ama bu hafta içinde olmam lazım olana kaadar okyabildiğim kadarını okumaya çalışırımm....adetim bitince de okuyamadıklarımı okurumm o konuda sorun olmaz inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?