- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
- Konu Sahibi nurusima81
-
Arkadasima okudum.Rabbim tez zamanda hayirli bir evlilik yapmayi nasip etsin insallah :) Gonlune gore es versin...
Allah razi olsun cnm.Rabbim seninde her duani dilegini ramazanin hurmetine kabul etsin.Hayırlı sabahlar
profiterol için okudum.allah kabul etsin.rabbim tez zamanda gönlündeki salih evlatlara kavuştursun.
Teşekkür ederim :) Allah razi olsun. Rabbim sanada hayirli bir nesil icin hayirli bir es nasip etsin tez zamanda cnm.günaydın kızlar
profiterol için okudum
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Bende dün akşam melidia arkadaşım için okumuştum.bu günde profiterol arkadaşım için okudum.Allahım kabul etsin İnşallah.
Allah razı olsun canım
ben de az önce okudum senin için :)
Allah kabul etsin
Arkadasima okudum.Rabbim hayirli salih evlatlar versin tez zamanda ..Sifa versin ...Gonlundeki dualar kabul olsun :)
Bende dün akşam melidia arkadaşım için okumuştum.bu günde profiterol arkadaşım için okudum.Allahım kabul etsin İnşallah.
Allah razi olsun cnm.Rabbim seninde her duani dilegini ramazanin hurmetine kabul etsin.
Teşekkür ederim :) Allah razi olsun. Rabbim sanada hayirli bir nesil icin hayirli bir es nasip etsin tez zamanda cnm.
Cnm tsk ederim Allahım seninde tez zamanda hayirlisiyla gönlünün muradini versin inşallah
Sendende insallah :) Agzina saglik
Hayirli yolculuklar hayirli tatiler :)
profetrol arkadasım ıcın okudum Rabbim gönlundekı muradını tez vakıtte versın ınsallah hayırlı evlatlar nasip eylsın sana canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?