- Konu Sahibi nurusima81
-
istihareye yattınmı arkadaşım?
siyahkuğu için okuyoruz
niyeti tüpbebek tedavisi gördü şu anda sonucunu bekliyor
inşallah bebişleri tutunmuştur ve bir hafta sonra hamile haberini alması için okuyoruz
1-nurusima-------okudu
2-kokosbukiz
3-asya_28--------okudu
4-nur.sen--------okudu
5-sevgilim06---------okudu
6-ayseminn-------okudu
7-rubenis
8-siyahkuğu---------okudu
9-melidia-------okudu
10-mavimenekşe--------okudu
11-asyali27
12-kardelenn
13-ecehan
14-dizzy
15-krmzsyh
16-ferideei
17-cho.luna
18-pofuduknaz
arkadaşlar kimse yokmu ?dualarımız eksik kaldı mübarek ramazan ayına giriyoruz inşallah tekrar liste yapalım bu mübarek ayda dualarımız kabul olur inşallah
tabiki eklerim canım canım her 3 günde bir 1 arkadaşa okuyoruz duayı okumaya başlıyorsun belirtilen yerde arkadaşın niyetini 3,5 yada 7 kere söylüyorsun duayı bitiriyorsun çok kolay inşallah Rabbim hepimizin gönlünün muradını verir aminBenide eklermisin yeni listene.ama ben nasil yapacagimizi bilmiyorum Hergün bi arkadas için mi okuyoruz cnm? Bi sayisi falan var mi?
tabiki eklerim canım canım her 3 günde bir 1 arkadaşa okuyoruz duayı okumaya başlıyorsun belirtilen yerde arkadaşın niyetini 3,5 yada 7 kere söylüyorsun duayı bitiriyorsun çok kolay inşallah Rabbim hepimizin gönlünün muradını verir amin
arkadaşlar kimse yokmu ?dualarımız eksik kaldı mübarek ramazan ayına giriyoruz inşallah tekrar liste yapalım bu mübarek ayda dualarımız kabul olur inşallah
arkadaşlar belki merak edenler olmuştur tüpbebek tedavim negatif sonuçlandımaalesef bebeğim tutunamadı inşallah birdahaki sefere hamiş olurum dualarınızı eksik etmeyin
tamam canım eklerim hatta hemen yeni liste yapayım yarın salı günüde başlarızSelam canim yeni liste yaparken beni eklersen sevinirimyoksa eski listedenmi devam edicez :)
üzülmemek elde değil ama yine dualarla ayağa kalkıcam Allah'ın izniyle inşallah bu sefer bebeğime kavuşurum Rabbim hepimize en yakın zamanda hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin amin duaların içinde çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallahKiyamam yaa uzulme hersey Allahtan :) Elbet sanada verecek bebek butun kalbimle inaniyorum..Sakin umidini kaybetme once sen inanmalisin b una :) Allah sifa versin inss bebek nasip eder tez zamanda hayirlisiyla :)
arkadaşlar biliyorsunuz evlenmek için dua ediyordum. hep hayırlısını istedim olmadı olmayacakta.. benim için dua eden tüm arkadaşlarım Allah razı olsun.. dualarınız sayesinde belkide bi yanlıştan döndüm.. Allah hepinizin dualarını kabul etsin..
yeni dua listemiz
1-melidia
2-profiterol
3-sevgilim06
4-nurusima
arkadaşlar biliyorsunuz evlenmek için dua ediyordum. hep hayırlısını istedim olmadı olmayacakta.. benim için dua eden tüm arkadaşlarım Allah razı olsun.. dualarınız sayesinde belkide bi yanlıştan döndüm.. Allah hepinizin dualarını kabul etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?