- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
- Konu Sahibi nurusima81
-
canım listeye yarın başlıyoruz ilk önce sana okunacak daha önceki liste ilerlemedi ve sen herkese okumuştun şimdi hak geçsin istemiyorum ilk sana okunsun bu arada eski listedeki arkadaşlarda sana okumalılar okunmazsada hakkını helal et. bu arada lütfen niyeti söylermisin yarın duanı paylaşıcamgünaydın kızlar yeni listeye bugün mü başlıyoruz
eski liste biraz karışmıştı galiba
canım hiç üzülme hakkında hayırlısı ve hayırlı zamanda olsun Rabbim bugünlerini aratmasın Allah senden de razı olsun hayırlı kısmet kapıları açsın inşallaharkadaşlar biliyorsunuz evlenmek için dua ediyordum. hep hayırlısını istedim olmadı olmayacakta.. benim için dua eden tüm arkadaşlarım Allah razı olsun.. dualarınız sayesinde belkide bi yanlıştan döndüm.. Allah hepinizin dualarını kabul etsin..
canım listeye yarın başlıyoruz ilk önce sana okunacak daha önceki liste ilerlemedi ve sen herkese okumuştun şimdi hak geçsin istemiyorum ilk sana okunsun bu arada eski listedeki arkadaşlarda sana okumalılar okunmazsada hakkını helal et. bu arada lütfen niyeti söylermisin yarın duanı paylaşıcam
çok teşekkür ederim hayırlısının bu olduğunu düşünüyorum çünkü sizler dahil bir çok kişiden dua aldım.. Allah 'a sığınıyorum.canım hiç üzülme hakkında hayırlısı ve hayırlı zamanda olsun Rabbim bugünlerini aratmasın Allah senden de razı olsun hayırlı kısmet kapıları açsın inşallah
Amin.. Allah razı olsun..canım hakkında hayırlısı Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
her işte bi hayır vardır canım
ben de benzer bi olay yaşadım
istemeye gelecekleri güne 2 gün kala olmadı
şimdi anlıyorum ki hayırlısı böyleymiş
Allah daha hayırlısını nasip etsin inşallah sana
çok teşekkür ederim hayırlısının bu olduğunu düşünüyorum çünkü sizler dahil bir çok kişiden dua aldım.. Allah 'a sığınıyorum.
Amin.. Allah razı olsun..
İnşallah senin gibi ileride daha iyi görürüm hayırlısının bu olduğunu.. insanın ailesi daha ağır basıyor.. Allah ım kararımdan pişman etmesin..
hepinizin ayrı ayrı duaları kabul olsun.. Allah sizlerden razı olsun..
helal olsun canım ne demek inşallah dualarımız kabul olur rabbim katındaallah razı olsun canım o kadar uğraşıyorsun helal et sen de hakkını
önceki liste çok karışmıştı tam takip edemedim ama okuduklarımı hep yazdım
niyetim huzurlu aşkla saygıyla bi ömür sürecek bi evlilik yapmak inşallah
hakkım geçtiyse helal olsun
bende hakkı kalanlar varsa da bileyim hemen okurum inşallah eksik dualarımı
canım melidia,mavimenekşe senin için okudular sende okursan iyi olur.melidia 'nın niyeti hayırlı bir eş.sevgili arkadaşlarım, bana okuyup da benim okumadığım bir arkadaş var mı? Hemen okumak isterim. Biliyorsunuz ben tüp bebek tedavisinde negatif sonuç aldım maalesef. Ondan sonra da forumdan koptum, zira insan çok üzülüyor. şimdi biraz ara veriyorum bebek denemelerine, anladım ki zamanı var, allah ol deyince olacak. Tabii dua etmekten asla vazgeçmiyorum, ancak burada düzenli okuyamayacağım, çünkü hem işler çok yoğun hem de bu akşam kur'an okumaya başlayacağım, allah izin verirse hatmi indirmeyi düşünüyorum. Isimlerinizi bilmesem de hepiniz dualarımda olacaksınız, allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.
Nurusima sen de negatif sonuç almışsın, rabbim yardımcın olsun.
Fe inne maal usri yusra
"muhakkak her güçlükle beraber bir kolaylık vardır.
Inşirah, 5. Ayet
helal olsun canım ne demek inşallah dualarımız kabul olur rabbim katında
rabbim sana hayırlı bir eş ve huzurlu bir yuva nasip etsin inşallah
sağol canım ALLAH razı olsun hayırlı ramazanlaramin canım benim
Allah razı olsun
Sana da hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim
hayırlı ramazanlar olsun inşallah
Allah kabul etsin canım teşekkür ederimNurusima tavsiyen üzerine Melidia için duamızı okudum, Rabbim kabul etsin.
Melidiam tez zamanda inşallah gönlünün muradını verir hayırlısıyla.
Şimdi Mavi menekşe için de okuyacağım, okur okumaz da haber veririm.
Herkese sevgiler.
Allah kabul etsin canım teşekkür ederimNurusima tavsiyen üzerine Melidia için duamızı okudum, Rabbim kabul etsin.
Herkese sevgiler.
MELİDİA İÇİN OKUYORUZ
NİYETİ HAYIRLI VE İYİ BİR EŞLE EVLENMEK
HUZURLU BİR YUVAYA SAHİP OLMAK
10TEMMUZ ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR OKUYORUZ
1-melidia
2-profiterol
3-sevgilim06
4-nurusima
5-ecrin23
6-nur.sen
Selamlar arkadaşlar.listeye beni de eklerseniz sevinirim.ben de melidia için okuyacağım.allah kabul etsin.şimdi abdest alıp baslayacagim allahın izniyle.
Nurusima tavsiyen üzerine Melidia için duamızı okudum, Rabbim kabul etsin.
Herkese sevgiler.
Melidia icin okudum.allah muradına tez zamanda ve kolaylıkla kavuştursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?