- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
- Konu Sahibi nurusima81
inşallah canım Rabbim duysun sesini demek bir haftan var mutlu haber vermene inşallah Rabbim nasip etsin sana evlat sahibi olmanı2tanemi transfer edildi sana hadi hayırlısı inşallah Rabbim nasip edecek sana anne olmanı aminÂmin inşallah. Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah. Bunu kalpten söylüyorum, canı gönülden diliyorum. Bir hafta sonra öğreneceğim sonucu. İnşallah pozitif olur. Rabb'ime sığındım, bekliyorum. Kendi vücuduma ve bebeklerime güveniyorum, gelecekler Allah'ın izniyle
Senin tedavin ne aşamada canım? Dondurulmuşlarla deniyordun sen, Rabbim emeklerinin karşılığını verir inşallah
Ay çok konuştum asıl söyleyeceğimi unutuyordum nerdeyse; Rubenis'te için okudum, Rabbim kabul etsin hayırlısıyla inşallah güzel bir evlilik yapar
canım benim dondurulmuş tedavisi dün çözdüler bugün merkezden aradılar bebişlerim çözünmeye başlamış şükürler olsun inşallah sağlıklı devam ederler ve annelerinin canında can bulurlarduaların için çok teşekkür ederim birtanem Allah kabul etsin