• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm bebek transferi sonrası En erken gebelik testini ne zaman yaptınız

Karamela3

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2020
232
57
18
34
Kızlar selam tüp bebek transferi sonrası idrar ve kan testini ne zaman yaptırdınız. 12. Gün olarak söylendiğini biliyorum. Ben sadece yapanların tecrübelerini öğrenmek için konuyu açtım tşk ederim ❤️

Kızlar selam tüp bebek transferi sonrası idrar ve kan testini ne zaman yaptırdınız. 12. Gün olarak söylendiğini biliyorum. Ben sadece yapanların tecrübelerini öğrenmek için konuyu açtım tşk ederim ❤️
8. Gün idarar testi yapmıştım 3. Gün embriyosuydu çok silik çizgi çıkmıştı

Ah ahh geçmiyor şu 12 gün

Bende beklemedeyim

Ama erken den biseyler yapıp kafamı karıştırmak istemediğimden beklemek istiyorum

Kiminde cikiyor kiminde cikmiyor

Once kanda sonra idrarda görünüyor diyen var

Kullandığımız iğnelerden idrar da yanlış sonuc alınıyor diyen var

Zar zor en iyisi günü bekleyip kanda baktırmak sanirim 🥰🥰🥰

Guzel sonuclar alin inşallah 😍😍

Bende beklemedeyim

Ama erken den biseyler yapıp kafamı karıştırmak istemediğimden beklemek istiyorum

Hep beraber inşallah

Bende beklemedeyim

hep Beraber inşallah benim dondurulmuş embriyo o yüzden iğne ihtimali yok daha yapmadım benimde yArın tam 1 hafta olmuş oluyor transfer edileli

Merhaba bana 3.gun embriyosu transfer edildi . Alerjim nedeniyle 7.gun kan vermem gerekti ve beta hcg ye de baktirdim. Sonuç 0.630 cıktı. Sizce erken kan testi olduğu icin mi negatif cikti yoksa bebeğim tutunmamismidir

Merhaba bana 3.gun embriyosu transfer edildi . Alerjim nedeniyle 7.gun kan vermem gerekti ve beta hcg ye de baktirdim. Sonuç 0.630 cıktı. Sizce erken kan testi olduğu icin mi negatif cikti yoksa bebeğim tutunmamismidir
Doktorunuza iletebildiniz mi
Sanirim alerjinizden dolayi onlar testinizi istedi ?

Hayır tüp bebek doktorum 12.gun test vermemi istemişti . Ama urtikerim oldugu icin kullandığım krem bitmisti tekrar yazdırmak icin gittim ama cildiye kan testi isteyince baktirdim. Tuo bebek doktorumu bilgilendirmedim cunku 12.gun yaptır demişti

Hayır tüp bebek doktorum 12.gun test vermemi istemişti . Ama urtikerim oldugu icin kullandığım krem bitmisti tekrar yazdırmak icin gittim ama cildiye kan testi isteyince baktirdim. Tuo bebek doktorumu bilgilendirmedim cunku 12.gun yaptır demişti
Tamam o zaman sorun yok
Beklemeye devam 😍😍😍

Hep sabırsızlıktan geliyor bunlar başımıza 🤭

Herkesin durumu embriyosunun hücresi vs farklı her ne kadar günleri ayni bile olsa herkesin test sonucu birbirinden farklı değerlerde ve günlerde çıkabiliyor

Rahat olun stres girmeyin sakin günü beklemeye devam 🤗

Cevabınız icin tesekkur ederim :) sizde mi gün bekliyorsunuz 😊
Evet 12.gunum yarın ama 8 kasıma gun vermişlerdi
Bekliyoruz bakalim

Size diyorum da bende aynı şeyi yaşadım ama arkadaşım var benden merakli o bana idrar testi almis gelmis 10.gun yani dün sabah baktik negatif çıktı

Ama moral ve motivasyonum düşmedi dediğim gibi herkesde farklı farklı ilerliyor süreç

Kimi diyor kanda çıktı idrar hala silik

Kimi diyor idrar negatif ama kan pozitif vsvs

Hekimlerin var bir bildiği elbet sabırlı olmak ve iki sonuca da hazırlıklı olmak lazım 🥰🥰🥰

Kimileri var kendi yaptığı teste moral bozup tedaviyi bırakıyorlar

Doktora bunu söylediğinizi düşünebiliyor musunuz 🤭🤭

Ne çok kaptiracagiz kendimizi hamile gibi

Ne de çok umutsuz olacağız

İlaçları kullanmaya özen gösterip günümüzü bekleyeceğiz 🥰🥰🥰

Evet 12.gunum yarın ama 8 kasıma gun vermişlerdi
Bekliyoruz bakalim

Size diyorum da bende aynı şeyi yaşadım ama arkadaşım var benden merakli o bana idrar testi almis gelmis 10.gun yani dün sabah baktik negatif çıktı

Ama moral ve motivasyonum düşmedi dediğim gibi herkesde farklı farklı ilerliyor süreç

Kimi diyor kanda çıktı idrar hala silik

Kimi diyor idrar negatif ama kan pozitif vsvs

Hekimlerin var bir bildiği elbet sabırlı olmak ve iki sonuca da hazırlıklı olmak lazım 🥰🥰🥰

Kimileri var kendi yaptığı teste moral bozup tedaviyi bırakıyorlar

Doktora bunu söylediğinizi düşünebiliyor musunuz 🤭🤭

Ne çok kaptiracagiz kendimizi hamile gibi

Ne de çok umutsuz olacağız

İlaçları kullanmaya özen gösterip günümüzü bekleyeceğiz 🥰🥰🥰
Selam nasılsın sonuç çıktı mı ?

Ben transferin 4. Günü erken gebelik testiyle öğrenmiştim sonra kaset testle koyulaşmayı takip ettim. Benimki baya erken oldu 🙈

Back