- 29 Eylül 2014
- 103
- 88
- 298
- 39
- Konu Sahibi xxxDizZyxxx
Annemi aradım içimden geçenleri anlattım. Ben bunca senedir bir gün olsun para pul mevzusu yapmamışken para senin paran istediğin gibi harcarsın demişken çıkıp üstelik vasiyete razı değilim tapuyu ver ben güvenilmez olmam demişken bunu yapman hakka hukuka en önemlisi de içine sığdı mı? Sığmış ki gizli saklı yapmışsın. Gelininin ağzı kapansın diye beni harcadın beni güvenilmez yaptın ben de el kapısındayım. Kızım ne hale gelir diye düşünmedin. Babama benzemek dışında ne kabahatim var benim, sanki onu da ben secebiliyormusum gibu dedim. O kadar benzemeseydin o zaman, sana her baktığımda onu görüyorum dedi. Peki babam ne yaptı anne sana dövdü mu aldattı mı, ilgisiz mi bıraktı ne yaptı dedim. Bir gün olsun beni dinlemedi, dinleseydi cok farklı hayatlarımız çokça paramız olurdu dedi. Yine para diyorsun, para harici babam üzdü mü diyorum yok. Öyle olsa benim suçum ne diyorum cevap yok. Peki anne dedim, senin kendi başına aldığın neyin varsa onlardan bir kırık iğneni istemem ama babamdan kalan evden hakkım neyse günü gelince onu alırım, bunları da dedin ya artık mecbur olmadıkça arama beni dedim. Çok da meraklıydım dedi kapadı. Gecenin kaçı aptalligima, bunca sene babamdan yadigar deyip her yaptığına boyun eğmeme yanıyorum. İyi ki buraya yazıp fikir almak aklıma gelmiş. Yazmasaydım notere gidecektim ve bazı arkadaşların dediği gibi demek ki ekmeklerine yağ sürmüş olacaktım. Sildim annemi ama babamın mirasını da vermiyorum. Çok sevdiği oğluyla ne halleri varsa görsünler.