Tüm bağları koparmak

Siz artik bi annesiniz o mirasda sizin en dogal hakkiniz sizin ihtiyaciniz olmasada cocugunuzun gelecegi icin degerlendirebilirsiniz.. bence feragat etmeyin.. ayrica tapu yada vasiyet hersekilde dava acmaniz mumkun bir durum sozkonusu.. hic acimayin alin haklarinizi konusmayacaksanizda konusmayin..

Ay çok geçmiş olsun. İnanılmaz üzüldüm. Umarım anneniz bigün yaptığı hataları anlar

Sadece annenden kız olarak doğduğun için mi bunca çile?
Erkek çocuklarına manevi olarak iyi bi anne olabildi mi peki ?
Olmaz mı cnm benim, bı abim annemden 4 bin lira istedi şimdinin parası ile 8 bin lira.
Anne ben sana parayı bı ay sonra vercem dedi. Nerdeeeee. İşte bi sene oldu annemle görüşmeyeli o zamana kadar vermemişti ki o parayı ne zaman aldi.
Ben oyle zor bı ameliyat oldum ki öldürün beni diye bağırıyordum. İnsan bı bakar kızının parası yok dimi.
Evlenirken Kendime 10 bilezik yapmıştım, bı de iş yerinden hediye burma bilezik verdiler. Yarım altın felan da yapmıştım. Biliyorum başıma geleceği.
Ay bı gör cnm sanki kendileri yaptılar.
Bir havalar nikahta bı gör.
Esyalarida ben aldım. Sadece anneannem yardım etti.
Kadın herşeyi kendi yapmış gibi bana neler etti neler kelime bulup anlatamam.
Ya ben daha neler yaşadım hele balayında eşime rezil rüsva oldum. Dönerken eşimden bende ağladık yaptığından.
Balayından geldik bı hafta sonra annem de geldi. Abim bendeydi bana geldi, beni çok özlemişimmiş bı sarıldı bana ağladı, inan ben sarılamadım.
Gene suçlu ben oldum. Hani insan nefret felan eder ya bende hiç bı duygu kalmadı.
Anne deyince bende boşluk duygusu var.
Ben tüp bebek ile uğraşıyorum çocuk için ay para isticem sanıyor. Ay yaptıklarını bı görseniz aklınız şaşar.
Rabbim öyle kapılar açtı ki iki sene sıkıntı çektik şimdi ferah erdik.
Özelde deniyorum tüp bebek.
Kurban oldugum rabbim bana çok iyi bı es verdi.
Annelik doğurmak değil, duygu meselesi. Kalpten olmalı herşey.

Ay çok geçmiş olsun. İnanılmaz üzüldüm. Umarım anneniz bigün yaptığı hataları anlar
Cnm benim anlamaz. Böyle bir beklentim yok ondan. Olsa bile oldurmaz benim annem.
Evi ve bankada ki parası ile mutlu mesut abilerimle yaşasın. Evliliğimi bozmak istiyor resmen. Başka bir adam olsa çeker giderdi.
Bı de benim ikinci evliliğim çok genç yaşta iki ay süren kısa bı evliliğim oldu evlilik nedir bilmeden boşandım zaten. Uzun yıllar evlenmedim gözüm korktu evlilikten çünkü.
Bak zaten talihsiz bişey yasadim daha sen benden ne istiyorsun dimi.
Neler etti bana.
Pazar günü evleneceğim cumartesi benle konuşmamaya başladı, kuaföre sap gibi gittik arkadaşımla.
Gelinliği giyince nasıl ağlamak millet duygulandım sanıyor ama sinirlerim bozulmuştu yasadıklarımdan :)
Allah çok büyük ama, ben Allah'a sığındım Allah bize yeter.
Ağlaya ağlaya çıkardı beni evden, millette üzülüyorum sanar.
Daha neler neler.
Bigün kitap yazcam diyorum inan ki ilk sıradan aylarca inmez.
Annem çok temiz çok güzel yemekler yapan bı kadin, maalesef annelik bu değil.
Keşke pis olaydı da evlat kayırmayan anne olaydı.

Yazdıklarınızı okuyunca gerçekten olaylar benzer duygular aynı. İnsan maddi beklenti içindeolmuyor zaten manevi olarak eşit tutulmak istiyor. Ben zaten evlenmeden önce de söylüyordum benim o evdeki güzel günlerim babamın vefatıyla bitti diye. Babam annem oğlunu kayırdıkça anneme çok kızardı. O yaşta bile insan farkediyor. Görüşmemekle en doğru kararı almışsınız aynı şeyi ben de yapacağım. O kadar canım yandı ki bunca zaman "ne ölüne ne ölüme" demek istiyorum ama vicdanım dedirtir mi bilemiyorum.

Allah sana hayırlı evlatlar versin. Annenden göremediğini, evlatlarına yap inşallah

Bu dünyanın binbir türlü hali var. Mirastan asla feragat etmeyin bence.

Valla ben dedim. Hatta eşime ölürsem kimseye haber verme dedim. Organlarımı yıllar önce bağışlamıştım.
Ailemin etmeyeceği duaları o insanlar yapar bana.
Ben artık bu yapılan terbiyesizliklere katlanamıyorum.

Son düzenleme:
Allah sana hayırlı evlatlar versin. Annenden göremediğini, evlatlarına yap inşallah
Amin inşallah cnm benim.
Yaparmıyım hiç bu kadar şeyler yaşamışken.
Eşimde çok iyi birisi, eşimde yurtta felan kalmış ailesi varken çok zor şartlarda büyümüş. İkimizde bı evladımız olsun nasıl bakarız Rabbimim emanetine.

İyi de bence burada kızacak olan yenge olmalı

Boşanırız vs diye kv evi oğluna vermiyor diye o kızmalı

Bu arada vasiyet ile sadece o evi bırakıyorsa sizin zaten Rızanız varmış neden dert ettiniz ki

Boş verin mesafenizi koruyun

Eşi erken vefat etmiş oğluna bağlanmış o da pek istediği gibi anasına bağlı olmamış

Annen öldü mü ki simdiden mirası düşünüyorsun?
Biz doğuluz bizdede malesef erkek her zaman ayrıştırılır ama daha annen ölmemiş etmemiş ne mirası ne feragatı düşünüyorsun. Ayrıca evi alanda kardesin gemilerde calısanlar güzel para kazanır onun demesi lazımdı anne ortak olsun diye ama işine gelmiş belliki
Mal yüzünden para pul yüzünden birbirinize girmeyin

Mirasın lafını zaten ben yapmadım ki yapmam da. Dediğiniz gibi annem ölmüş değil. Annemle abim konuşup karar almışlar. Ben razı değilim noter işine tapuyu ver olay kapansın dememe rağmen gizli saklı yine de yapmış. Abim anlattı. Bozulduğum kısım burası

Yengemin bu sebeple evi vermediğinden haberi yok. Onu annem bana dedi. Ben noter olayına razı değilim tapuyu ver olay kapansın deyince vermem başkasından oğlu var yengenin ona mi diye.
Sadece oğluna bağlanmak yerine keşke iki evladına sarılsaydı.

Boşver sen mirastan hakkını al. Anladığım kadarıyla annen zaten yengenden çekecek bırak o ev ona hayır olmayacak. Tepkini konuşmayarak gösterebilirsin seni yok bilsin.

Boşver sen mirastan hakkını al. Anladığım kadarıyla annen zaten yengenden çekecek bırak o ev ona hayır olmayacak. Tepkini konuşmayarak gösterebilirsin seni yok bilsin.

Görüşmeyi zaten düşünmüyorum artık, çok değil yakın zamanda bir işi düşer annemin bana ya da eşime o zaman ne zamandır aramıyorsun diye konuşmaya başlayıp işini gördürtmek için arar. O arayınca ben de bu son öğrendiklerimi anlatıp bir daha görüşmek istediğimi söylerim.

Chickennova umarım sağlıkla bi an önce gelir bebeğiniz annenizin kanattıgı yere kabuk bağlatır
Allah razı olsun cnm inşallah inşallah.
Yarın doktora gidicem genetiğime baktırıcam dondurulmuş embriyolarım var. İnşallah bı sorun olmazsa onları denicem.

Bence buradaki hata bir evi abinize vermeye raziyken baska bir evi size vermiyor olusu. Yoksa bence yenge hakli; hem siz oturun deyip veriyor guya sonra da herseyine karisiyor kendinin gibi. Insan bilmek ister ev kimin simdi diye. Anneniz o sekilde surekli karismasa belki yengeniz de boyle bir sey talep etmezdi bilemiyorum. Siz de bir tepki koymak istiyorsunuz ama anlamaz onlar oyle seyden, sizin de iciniz sogumaz. Colugunuzun cocugunuzun hakkinin oldugu mali elinizin tersiyle itmeyin bosuna. Ailenizle gorusmeyin para konularini ozellikle dillendirmeyin. Hem bu dunyada kimin once olecegi hic belli olmaz..

Mirastan da evlatliktan da feragat etmeyin bence. Bahsettiginiz birkac husus bile annenize kizmama yetti ama yine de baglari koparacak bir sorun da goremedim anlattiklarinizdan acikcasi. Annenizdir. He he diyin gecin. Kendinizi onun laflari hareketleri sonrasinda uzmemeyi ogrenebilirsenuz sorununuz kalmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…