tüm apartman sopalarla arkadaşlarımızı darp etti

Happyyyyy

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
83
0
11
merhabalar..bn sehir dışında üniversite okumaktayım.okuduğum sehirde arkadaslarımla evde kalmaktayım.alt komşumuzla daha öncesinde de sorunlar olmuştu gürültü yaptığımızı düşünüyor.vazo düşüp kırılsa polisi arıyor 3 4 kere polis geldi evimize.ilk önce gürültü olup olmadığına dair kapı polisler tarafından dinlendi daha sonra zile basıp bizden alt komsumuzun sikayetçi olduğunu fakat 10 ve ya 15 dk dinlediklerine rağmen herhangi bi ses duymadıklarını sölemişti polis memurlar.merdivenlerden asağı indiğim zaman alt komşumuz(bay) bana sürtünerek geçiyor.kız çocuğu olduğum için tedirgin oluyor korkuyordum.şimdi yasanan mevzuyu anlatayım.suan ev arkadaslarımdan biriyle yaz okulundayız.saat 22.33 sularıydı diğer iki erkek arkadasımız gelmişti evde tabu oynuyorduk herhangi bi uyarı olmadan alt komşumuz kapıya geldi ev arkadasım kapıyı açtı ve alt komşumuz tahrik edici konuşmaya başladı rahatsız olduğunu sert bi üslupla dile getirdi ve söle bi cümle kurdu eğer erkek arkadasın erkekse dedi bunun üzerine erkek arkadasıda kapıya gitti cümlesini tamamlamasını istedi.alt komşumuzda erkeksen aşağı in dedi.bizde olay çıkmaması için engel olmaya calıştık.fakat alt komşumuz arkadasımızın boynundan tutup dövmeye başladı diğer arkadasımız(kendisi asker izne gelmişti) durumu ne kadar yatıştırmaya engellemeye calışşsa da oda darp edildi.apartmanın en aşağısında ki bile olayın ne olduğunu bilmeden darpta bulundu kadınların bile elinde sopa vardı onlarda arkadaşlarımıza şiddet uyguladı.daha sonrasında polis geldi ilk hastahaneye gidildi.darp raporu tutuldu.bi arkadasımız (asker olan )ne kadar yatıştırmaya çalışsada darp edildiğine rağmen doktor tarafından üzerinde morluk veya kızarıklık olmadığı için o arkadasımız darp raporu alamadı ama ama apartman sakinlerinin altında kalıp dayak yediğini gözlerimizle gördük.diğer arkadasımız darp raporunu aldı. aynı şekil karşı tarafta darp raporu almış 2 kişi.onların durumu darp açısından daha kötü durumdaymış.daha sonrasında karakola gittik tüm apartman işin içindeyken sadece iki kişi gelmişti.alt komşumuz benden ve diğer kız arkadaşımdan şikayetçi olmadığını fakat darpta bulunan arkadaşlarımız için şikayetçi olduğunu bildirmiş.ben ve arkadaşımda şikayetçi olmadı ama evimize gelenler şikayetçi oldu karşı taraf şikayette bulunduğu için.şimdi ben haklarımızı aramak istiyorum.gecenin bi körü pijamalarla daha öncesinde de defalarca alt komşumuz gelip sözlü tacizde bulunuyor.olur olmaz seyde polis arıyor.bende bu durumu yasamak istemediğim için birazda ders olsun diye şikayette bulunmak istiyorum arkadaşımda öle.suan iş mahkemelik durumda sizce napmalıyız nasıl hakkımızı aramalıyız.lütfen yardım edin

Merhaba;
1- Bahsettiğiniz olayla ilgili olarak savcılık yüksek ihtimalle her iki taraf (Olaya karışmış olanlar) hakkında da Asliye Ceza Mahkemesinde dava açacaktır. Bu olayda siz ve diğer arkadaşınız tanıklık yapabilirsiniz.
2- Sizi taciz etmesi ile ilgili olarak ise mutalaka savcılığa başvurmanızı öneririm. Bu daha ağı bir suçtur. Bu konuda diğer arkadaşınız/arkadaşlarınızı tanık olarak gösterirseniz daha iyi olur.
3- Bir daha kapınıza gelmeleri durumunda kesinlikle kapıdan (Sizin veya arkadaşlarınızın) dışarı çıkmamanızı öneririm.Eğer kapıdan dışarı çıkmazsanız ve size karşı herhagi bir eylemde bulunmak isterlerse bu durumda konut dokunulmazlığın ihlal suçunu da işlemiş olurlar.
İyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…