Tüm adet belirtileri var ama olamıyorum

idke

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
2
0
16
Aydın
Merhaba
ben 6 aylık evliyim. yumurtalıklarımda kist olduğu için doktorum diane35 verdi.uzun üredir kullanıyorum. ilaç biteli 7 gün oldu. hamilelikte ilgili hiç belirtim yok. belim ağrıyor gögüslerimde hassasiyet ve kasıtlarımda dayanılmaz ağrılar var ama halen olamıyorum. bende eşimde şuan çocuk için hazır değiliz. gidip test yapmayada çok korkuyorum. bu aralar çok stresliyim ondan olabilir mi acaba. lütfen bi akıl verin bana kızlar

merhaba idke, bazen gebelik içinde saydığın belirtiler söz konusu olabiliyor, bu yüzden bence önce gebelik testi ile sonuçtan emin olmalısın, sonra da, hem doktorunun verdiği bilgiye, hem de yaklaşık regl periodlarını düşünerek birkaç gün daha bekleyip beklememen gerektiğine göre, tekrar dr a görünmelisin canım, sanırım kistik durumlar da bazen böyle sancılara sebep oluyormuş. belirttiğin şikayetler yaklaşık 10 gündür bende de vardı,geçen hafta dr dan önümüzdeki salı için randevu aldım, bu arada da adet görme ihtimalim için olduğu için biraz geç almıştım, dün gece çok şiddetli karın ağrılarıyla beraber adet oldum. stres de malesef ki bu tarz durumlarda oldukça etkili bir düzensizlik sebebi.. umarım kısa zamanda rahatlarsın ..

cnm hamile olman mümkün değil doğum kntrol hapıyla yani çok çok çok kçk bi ihtimal ama sanmam bnde 1 yıl yasmin kullandım geçen ay bıraktım kasıklarımda ağrı oldu dr.a gttim kist var dedi normalde hap kiste karşı koruyo ama bıraktığm gbi çıkmış byerlerden adet olunca kist adetle sökülmezse tekrar ilaca başlıcaksn adet btnce kontrle gel dedi ama tık yok tüm belitriler var ama hala adet olmadım hamilelik şüphem olmadığı için test yapmadım bekliorum ama stress yapıyo yaa

adet söken bitkiler var onlardan deneyin sabahları bal,tarcın ve çörek otu karışımını kullanan arkadaşlar var deneyin isterseniz.

bu eczaneden test aldım damlatır damlatmaz çift çizgi oldu . sonra doktora koştum 6 haftalık hamileymişim... anlayacağınız korktuğum başıma geldi. eşime bile diyemedim halenn

bence güzel bir haber bu çünkü kistleri olupta yıllarca bebek tedavisi gören çok insan var belki böylesi hayırlıdır biz bilemeyiz inşallah kabullenirsin mesale ben 7 aydır bir bebeğim olsun diye kendimi yiyip bitiryorum ama Rabbim nasip etmedi inşallah isteyenlere ve bana da nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…