• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt karından gelen baloncuk sesleri gebelik belirtisi mi???

İnşallah inşallah vardır bu ay tüm kalbimle dua ediyorum şuan senin için ama yoksada sakın bozma moralini zamanı vardır elbet neyse güzel haberlerini bekliyorum inşallah canım
Saol canım bende sana edicem zaten her gece yatmadan dua ediyorum herkes için sadece kendim için değil dualar okuyunca isteyen herkese nasip etsin diyorum bi dahakine senin için re ederim

Gelir canım ne kaldı surda senin vardır inşallah benimki hayal oldu senin vardır belki
Off ne stresli bişi ya Rabbim ikimizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah sen sadece yumurtlama günlerini mi değerlendiriyosun şey yapsan 3 gün arayla adetten sonra yumurtlamayı takip etmeden değerlendirsen denedin mi hiç böyle

Off ne stresli bişi ya Rabbim ikimizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah sen sadece yumurtlama günlerini mi değerlendiriyosun şey yapsan 3 gün arayla adetten sonra yumurtlamayı takip etmeden değerlendirsen denedin mi hiç böyle
Çocuk için uğraşmadık ki hiç ne zaman uygunsa istersek o zaman yaptık bazen 2 günde bir bazen 3 ama sık oluyo genelde ve yumurtlamaya bakmıyorum ben o anda nasıl gelişirse öyle oluyo

Oda iyimiş aslında en azından gebemiyim die strese grmezsin gelirse süpriz olur açıkcası bendede olmazsa böyle mi yapsam die düşündümde ondan dedim senin önünde vaktin var evleneli 1 yıl bile olmamış olur Allahın izniyle ama benim 3 yıl olunca ne kadar kısa sürede o kadar iyi mantığıyla hareket ettiğimden öyle dedim

Oda iyimiş aslında en azından gebemiyim die strese grmezsin gelirse süpriz olur açıkcası bendede olmazsa böyle mi yapsam die düşündümde ondan dedim senin önünde vaktin var evleneli 1 yıl bile olmamış olur Allahın izniyle ama benim 3 yıl olunca ne kadar kısa sürede o kadar iyi mantığıyla hareket ettiğimden öyle dedim
Ben hala adet olmadım canım bi hafta oldu bugün

Back