• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüllerime kendi emeğimle nasıl değişikilk yapabilirim :? daha yeni çünkü..

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
kızlar tüllerim daha yeni ama odamın rengine göre bikaç üzerinde oynamak istiyorum.. nasıl bişey yapabilirim.. burada görmüştüm yazan birini tüllerine tek tek odasının rengine göre pul işlemiş...çok güzel oldu demişti... ona benzer fikri olan veya farklı fikir bekliyorum sizlerden...

dur ben cvp vereyim çünkü annemde tüllere şekil verdi=) tül perdeyi 2 ye böldü .her parçasını 2 katlayıp teğelledi .uç tarafından yukarıya doğru büzüp perde tokası taktı ve renkli taşlar varya onlardan dikti anlatabildimmi acaba ki dur sana resim gönderecm:40:

$perdemodel28-1.webp bak alttaki perde modeline dikkat et dediğim model buydu.uç kısımlarınada boncuk dikti.

yaa beni lanet olasıca huyum işte görmeden fikir yürütemiyorum sen de resim ekleiyon noolcak böyle..ama ne tarz tüllerin ve yere kadar mı?pileleri sık mı?bi arkadaş ikiye bölüp kruvaze gibi perde kemeri yapmıştı hoş olmuştu perdeyi de kormişe birini alta birini bir üst kornişe geçirmişti..başka da aklıa bişey gelmiyo canım yaa ama kanat yoksa kanat dik hoş olacaktır..

resim bu işte başka nasıl olabilirki hepten mafetmede tülü =) dikiş makinen varsa işin kolay çünkü perdenin kornişlerinide tekrar dikmen gerekecek

perde boncukları varya ortalara ondan takabilirsin uygun bi renk yada kenarlara düz fonlar yaptırabilrsin mobilyanın rengine uygun düz yaptırısan masrafıda az olur

yaa beni lanet olasıca huyum işte görmeden fikir yürütemiyorum sen de resim ekleiyon noolcak böyle..ama ne tarz tüllerin ve yere kadar mı?pileleri sık mı?bi arkadaş ikiye bölüp kruvaze gibi perde kemeri yapmıştı hoş olmuştu perdeyi de kormişe birini alta birini bir üst kornişe geçirmişti..başka da aklıa bişey gelmiyo canım yaa ama kanat yoksa kanat dik hoş olacaktır..

kanat zaten dikecem canım biliyosun.. demiştim ya aklımda zaten o..ama tülleri biraz o renge uydurmalıyımki aklımdaki kanatı da tüllere uydurayım..

perde boncukları varya ortalara ondan takabilirsin uygun bi renk yada kenarlara düz fonlar yaptırabilrsin mobilyanın rengine uygun düz yaptırısan masrafıda az olur

kanat zaten yapıcam canım da, tüllere biraz bişeyler yapmak istiyorum..perde boncukları şu damla şeklinde olanlarmı..veya başka nasıl..

Back
X